• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım arkadaşım bebişim herşeyim. ceza verirken bana seni çok sevdiğimi unutma tamam mı. bak valla süper ötesi seviyorum seni biraz insaflı ol bana karşı tamam mı bak bol bol öpücükler yolluyorum sana pötüşüüümmm :54::54::54::54::54: kızlar sizde yağ çekin valla sonumuz fenaa :25::25::25::9::9::9:
is ve aski karistirmiyorum canim
opucuklerini ceza verirken degerlendirecem

kuşum bu tarifi ceviz yerine 1 dilim çavdar ekmeğiyle yiym mi ne dersin canım
olur ben ekmek yemedigim icin ceviz yiyorum gulum
Hoşgeldin tatlımm..45 te hakkatenazmış yahu :1: Ama sen bilcen tabi iner bi bakarsın güzel değil hooppp gelsin tatlılar börekler falan...:1:

Cidden seni çok özedikk...ama sınavlar çok stresli oluyor tatlım ben geçen sene mezun olamıycam diye ne korkmuştummm...Allah kolaylık versin, başarılar sınavlarında canım :34:

Bu hafta sen alabilirsin amaa bir daha aslaaa :9::30::33: Ya sorma rakibem bu haftaya fena başladım zaten azcık verebilsem iyidir..ama ben bundan azının pek yiyemiyorum yaa :18:

Ya ben çekiyorum ama mekiklerimiiiii bananeee :19:

ne demisler yasin yaninda kuru da yanar
zaten sana giciklandim cukulata dolma ne oluyor asker aga gelecek dugun olacak nerde yaglar hoppppppppppp korsemi giyecen
yok bacim yok
ben tas gibi gelin edecem seni

KiZlar merak etmeyin eczimis yoksa ben eklerim listeyi paylasim alanina
Yapmayada yardimci olurum

beros sanada hic kizarmiyim fistik cok tatlisin
o senin tatliligin nasil tatli olmayasinki
aksama kadar sekerli kahveyle besleniyon
listeye yardimci olman super canim ya
Vuhuuu çılgınca meydan okumaaa haydi bakalımm harikayız :10::8::10:
bende hazirlaniyorum bilmem farkindamisiniz
bu son meydan okumaniz olacak
yarin bir olsunda
laf aramızda ben son 1 ayda 5 kilo verdim. ama hamuru ve kılayı hayatımdan çıkardım
kilay ne acaba
Beros banada hafif bi iftar tarifi versen fistigim
malzeme soyle askitom bebegim
bitkisel kürler falan bakayım o zaman ben:)). spor falan yapıo musun Vildancım? (tahminen kızının adı Beren, senin adın da Vildan'dır diye tahmin ettim:).
yalanci yalanci senin adi tatli cadim su cadisi berosun kankasi
gel kuşum sende beni yakala böylece kızışmış olalım beril de seni yakalasın ki beril bu gidişle hepimizi geçecek. :10::10::10: böyle geliyo valla :9::9:
evet bugun baskul babamlabulustum yarin bir suprizim var asil suprizim haftaya degilmi kis ilknur
valla bana da öle geliyo ii hırs yaptı beni geçcek gibi geliyo:26::26::26:

geçerse valla şaşırmam
aklımı başıma toplayıp toparlanmam lazım
zaten bu hafta şekerli kahveleri burnumdan getircek:26::26:
aynen oyle
hanim olayim dedim
yok yaramadi
cazasiz olmayacak yaaaaaaaaaaaaaaaaa
menunuze gore ceza fikri nasil burellim

kizceler giremeye bilirim ama sizinleyim
yediniz her zararli seyde beni gorun emiiiiiiiiiiiiiiii

slm bayanlarr dün giremedim hiç önce ki gece oglum ateş yüzünden nöbet geçirdi :43: :43: :43: gece uyuyodu aniden kesik kesik nefes almayua basladı kucagıma aldım düm düz kasılmıs ama başını tutamıyo uyanmıyoda :43: öldüm resmen hemen acile gittik ateşinden olmus bagırsakları enfeksiyon kapmış cok kötü bi gündü hastanedeydim bütün gün ama şükür tekrarlamadı

dün pek bişey yemedim hastanede kan sekerim düştü 2 tane halley yedim eşim çikolata ye dedi yok cok kalorili bunlar yeter dedim hala rejim düşünüyo diyo bi kacta ceviz içi ve su baska bişi yok

bu gün ki ömenumdende hayır yok
sabah: 2 zeytin biraz ceviz
öglen : suan yedimton balıklı salata
aksam: bişey yemiycem
1 litre su 1 litrre daha içicem we oglum uyumusken 30 dak. kosucam

artık aksam yemegini yavas yavas hayatımdan cıkarıcam ögelenı gec yiyip aksam yemiycem bakalım kilo wermede degişiklik olucak mı

oglum uyanmadan koşayım biraz hepinizi öpüyorum unutmadan bu ay seferi ayı belaların indirildigi ay bol bol dua edelim muck byy

slm bayanlarr dün giremedim hiç önce ki gece oglum ateş yüzünden nöbet geçirdi :43: :43: :43: gece uyuyodu aniden kesik kesik nefes almayua basladı kucagıma aldım düm düz kasılmıs ama başını tutamıyo uyanmıyoda :43: öldüm resmen hemen acile gittik ateşinden olmus bagırsakları enfeksiyon kapmış cok kötü bi gündü hastanedeydim bütün gün ama şükür tekrarlamadı

gecmis olsun
umarim simdi daha iyidir

çok geçmiş olsun canım çocukların hasta olması anneleri mahfediyo. dikkatl ol sık sık kontrol et ateşini

Çok geçmiş olsunnn ya şimdi iyidir inşallah

nerdesiniz kızçelerim. kelebeğim hiltonum napıyosun nası gidiyo diyet

Ayy yeni geldim oturdum evimee...diyet iyi gidiyor ya inşallah bugün tek kaçağım tek şeker az da makarna var dedim ya ben daha da az yiyemiyom yaa :) tüm gün dışarda olunca sadece şekeri kesmek abur cuburlara çikolataya karşı koyma amaçlı diyet benimkisi :) Ama tabi mekiklere sporlara dikkat ediyorum bir dee :34: Hemmen paylaşıyorum menümü de :31: Sizlerden naberlerr senden naber berenin anneciğii :)

Son düzenleme:
Sabah:
1 poğaça
1 şekerli çay

Öğlen:
1 kase yayla çorba
Biraz makarna

Ara:
4-5 adet form kraker

Akşam:
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek

1 porsiyon meyve

Su:1,5 litre
Spor:50 mekik+biraz bel diski

Bu kadarrrr :30:

Sabah:
1 poğaça
1 şekerli çay

Öğlen:
1 kase yayla çorba
Biraz makarna

Ara:
4-5 adet form kraker

Akşam:
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek

1 porsiyon meyve

Su:1,5 litre
Spor:50 mekik+biraz bel diski

Bu kadarrrr :30:

evet dediğn gibi cısların var mesela aralarda yanına bi elma alsan da yesen hem tatlı isteğini keser hmde eker ihtiyacını azaltır. ben öyle yapıyorum mesela dışarı çıkarken

evet dediğn gibi cısların var mesela aralarda yanına bi elma alsan da yesen hem tatlı isteğini keser hmde eker ihtiyacını azaltır. ben öyle yapıyorum mesela dışarı çıkarken

Çok iyi diyon güzel diyon da su cadısı ablacımmm onu yiycek ortam olmuyor yaa :25: Adliyede çıkarıp hart hurt elma yesem de olmazzz...kalabalık metrolarda metrobüslerde de yiyemem :( hem çok dikkat çekerim..anca kraker falan oluyo işte..evde olsam yapıyorum da işte....

mmis çok geçmiş olsun

kızlar mrb bende menümü paylaşiyim
bugün niyetliydim sahurda bişi yemedim
akşam biraz peynir zeytin ekmekle orucummu açtım
eve gelince 1 tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek
az bişi pekmezli un helvası

çok geçmiş olsun canımmm inşallah bi daha tekrarlamaz

sabah 1 dilim ekmek
1domates
peynir
5 zeytin
bol marul
çay
arada
1 eti form
1 elma
öğlen
4 kaşık kapuska
yoğurt
akşam
mercimek çorba ve salataaa
yatmadam meyve ve sütüm var

ya kızlar daha sık gelmek istiyorıum böle uzun uzun sohbet etmek olmuyo bi türlü ya ..konulara hakim olmak isityorum ama olmuyo bi rakiplik olayı var galiba baktım geçmişe göremedimm nedir rakipleşiyoruz mu yine benimm rakibim kimm bakım

Back
X