• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne oldu kusum
burda degilim artik ama istedin an ozelden yaz
zaten sende birsey oldunu anlamistik gecmis olsun bebegim

özel msj atamıyorum cnm 100 olmamıs daha :( nereyeeee yaaaaaaaaaaaaaa gitmeee bak zaten aglıyom daha kötü aglarım kilodştık bizz :((((((((((((((((

Kesinlikle canım, dikkat edip ciddiye alıyoruz biz bu başlığı,aynı zamanda samimiyet oluşturduk,,kurallar var uyulmalı da..biz asla es geçmedik beril de geçilmesini kaldıramıyor haklı olarak..mesela bak sen de yenisn ama katılımın çoğu eski üyeden daha iyi,isteyen katılıyor yani :34:

kisisel bir sorun yok takima yapilan bir sorun var
ve benim buna goz yummam mumkun degil
ben cocuklarima ve ogr-cilerime saygiyi ogrettirken buna goz yummam kendimle celismem demektir

dediğin giib herkesin işi gücü var ama işyerinden de olsa, katılıma devam:)). hemen yokluğun hissedliyo, mola vermeseydin keşke sen de:(

ben hep buralarda olurumm :34: ozelden sana da yazarm gene ;)

Püsküüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KK Pro ÜyePüsküüt
Püsküüt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) de profundis

Giriş tarihi
Apr 2007

Yoruma açık ! Cuma Yarışması'nda Kilo Bildirim Sistemi

Yukarıdaki mesajımdan alıntı yapıyorum:
"Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 21:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur. "

Bahsi geçen yarışma sistemine 2008 yılı itibariyle geçiş yapılmıştır.
Bütün takımların, sisteme uygun bir şekilde kilo bildirmeleri ŞARTTIR.

Sisteme ait mesajları burada yayımlıyorum. Hepsinin okunması gerekmektedir.

Manifesto-1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...1&postcount=32 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Manifesto-2:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=145 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Manifesto-3:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=259 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Ayrıca yeni sistemi, kendi takımına en başarılı bir şekilde uyarlayan 7. Takımdır. 7. Takım lideri kallistenin konuya dair mesajı:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=450 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Kurallara uyum sağlamamak yeterli diskalifiye sebebidir.

Düzenleyen: Püsküüt Düzenleme Tarihi : 28-06-2008 Düzenleme Saati :19:30
bu guzel bir cevap bence

baglantıları acamadım berosum?ama demek istedigin acık ve net :42:

çok geçmiş olsun mmis ben iki hafta izne ayrıldım bu arada canım yarından itibaren..ama moralini bozmamaya çalış lütfen

saolasın cnm yaa hastalıgı gectim kimsem yok burda eş dost vs. oglum küçük biliyosun onada bakamaz oldum kuzumda grip oldu zayıflamamdas durdu çok kötü bi hafta geçirdim umarım izin günlerin kalorisiz we mutlu gecer

bol sporlu bi gün geçmiş, ne güzel:). beslenme konusundaki durumu bence bi sonraki gün telafi etsen iyi olabilir. 6 tane küçük ev poğaçası, mesela, normal bi poğaçadan 1,5 tane yemek gibi mi? boyut olarak sordum. minik minik poğaçalar canalanıyor da gözümde:).
bir pastane poğçası 400 kaloriymiş 1.5 alırsak hesapta 600 kalori ediyor ve akşam yemeği için kalori olarak iyi gibi ama tabi içerik yağ ve un vs o hoş olmadı ,sonrasındada bol bol spor yaptım su içtim inşallah kalmaıştır.

Dün, 21:33
Konu: 6. Takım / CUMA Zayıflama Yarışması
Sahibi: llcigdemll

Mesajı Göster

dukan diyetine başlıyorum canımcımlrr bu böyle olmıcak yarın kitabını almak ilk işim :D

26-12-2012, 23:05

Mesajı Göster

cok kötü şeyler yedim ben utancımdanda gelemedim

cezalandırın kızlar beni :(

25-12-2012, 00:43

bu saat oldu gelebildim anca sabahleyin ...

bu saat oldu gelebildim anca

sabahleyin

kepek ekmeği şekersiz yağ biraz peynir 2 zeytin

kizlar beni yanlis anlamanizi istemem ben sahsima yapilan birseye tepki vermiyorum
yukaridaki mesajlara bir bakarsaniz
ne demek istedimi anlarsiniz
arkadasimiz iki mesaj arasinda ona yazdiklarimizi
5 mesaj kuralimizi hatirlamamizi pekte onemsememis
ben takima yapilan saygisizligi kabullenemiyorum
bu konuyu buyutmekte istemiyorum
hepinize hayirli guzel amaca ulasilmis gunler diliyorum
bu konudaki rahatsızlığına hak veriyorum canım.
ben bile elimden geleni yapıyorum şuan kızcem mama sandalyesinde çığlık atıyor ben de size bunları rahatça yazmaya gayret ediyorum.
böyle bir durumda sanırım arkadaşın kendisinin çıkmasını beklemek gerekiyor. sonuçta sürekli gelmekte zorlansaydım bende bu şkeilde yapacaktım hatta teklifte etmiştim .

kuzum uyanmadan yemegini yapıyım geliyim bu arada bugun kahvaltı bile yapmadım hala bişey yemedim içim almıyo :( acık bırakıcam sayfayı hepinizi öptümmmmm

kızlar cigdemi o zaman yeterli bildirim ve paylaşımda bulunmadı diskalifiye yazıyorum
bişey istediğiniz zaman kuralını bulup çyle yazarsanız daha i olur
yaptığımız şeylerin gerekçesini göstermemiz lazım onu diyorum yoksa savunduğum için değil

dünkü poğçalar kabız etti beni sanırım ya zaten problem yaşıyordum dubhalec içtim , activia kahvaltı zamanını yiyorum.
kızlar regl olmadım ben türlü ,onun için çayı içmicem ne olur ne olmaz diye ne kadar korunsakta ne bilim aksi bir durumda çaylar zararlı endişem tamamen ondan :(( bir olsaydım

dünkü poğçalar kabız etti beni sanırım ya zaten problem yaşıyordum dubhalec içtim , activia kahvaltı zamanını yiyorum.
kızlar regl olmadım ben türlü ,onun için çayı içmicem ne olur ne olmaz diye ne kadar korunsakta ne bilim aksi bir durumda çaylar zararlı endişem tamamen ondan :(( bir olsaydım

activia çözum oluyormu bende aynı sorunla karşilasa bıyorum ?

***6. TAKIM 289. ETAP***

fatos0808 (101.5 / /)Kilo Bildiriminde Bulunmadı.
llcigdemll ( 68.1//) Kilo Bildiriminde Bulunmadı.Yetersiz paylaşım diskalifiye.
ayyildizim ( 64.3 /63,4 /0,9/%1,4 )
bur50 (67.7/67,7/0/%0)
beril77 (81,8 / 81,5/0,3/%0,37 )
kelebek.hill ( 64,9 /65,5/-0,6/-%0,92) İzinli.
berenvildan( 66,5 / 66,6/-0,1/-%0,15)
destina_88(67/66,6/0,4/%0,6)YENİ ÜYE. HEDEF KİLO 63.

6takım ortalama yüzde=%0,16

diskalifiye olsa bile ortalamaya katılıyomuş
bu şekilde paylaşıyorum haberiniz olsun

activia çözum oluyormu bende aynı sorunla karşilasa bıyorum ?
canım işe yarıyor üstüne de bol bol su içtim , bağırsakları çalıştırıyor eğer sende yaşıyorsan kahvaltı zamanı değil ama direk activia yoğurt alabilirsin sade ve kayısılı var sanırım , benimki biraz daha büyük olan kahvaltı zamanı diye geçiyor gevrek var üstünde ama gevreğini sevmiyorum

kes,nlikle haklısın İlknurcum. ana öğün, ara öğün gibi oldu. yarışmanın son günü diye azcık şımartayaım ekndimi, demiştim. bugün, telafi etmeye çalışıorum:). önceden de yedikelrimi yazıordum bazen kağıda, ama böyle birisi yorumlayınca hatalarımın farkına varıyorum. o yüzden çok seviyorum bu grubu, iyiki katılmışım:). bence herkes düzenli paylaşım yapsa, minimum 5 mesaj kuralına uysa, yemek konusundaki uyarıları da dikkate alsa zayıflayabilir.
sen naptın cicim? spor nasıl gidio? haftada kaç gün gidiosun?
teşekkürler canım anlayışın için.ben iyiyim çok şükür berile üzüldüm çok spor iyi gidiyo bu hafta 4 günle başladım inşallah 3 ay böyle devam edecek.
saolasın cnm valla 4 gündür gribim diyet falan kalmadı ama yarından itibaren (gerci bugunde ekmek fln yemedim) dewam edicem
çok çok çoooookkk geçmiş olsun bebişim hiiiç moralini bozma bitanem biraz iyileş düzelir bütün hayat. insanoğluyuz en ufak kötü şeyde hayattan soğuyoruz. rabbim bizi büyük kötülüklerden kazalardan belalardan korusuun bozma moralini
kızlar cigdemi o zaman yeterli bildirim ve paylaşımda bulunmadı diskalifiye yazıyorum
bişey istediğiniz zaman kuralını bulup çyle yazarsanız daha i olur
yaptığımız şeylerin gerekçesini göstermemiz lazım onu diyorum yoksa savunduğum için değil[/QUOT
takım kaptanı kim ?

takım kaptanımız bur50 canım

ben bugün yediklerimi yazmaya başlayayım şimdiden:
sabah: 3 yk labne, 1 dilim ekmek, 2 zeytin.
ara: 1 portakal, 1 kuru incir.
öğle: 1 kase yoğurt, 1dilim ekmek.
ara: 1 fincar sarı (kuru) üzüm
akşam: kayınvalideciğim kereviz yapmış, şimdi onu yemeye gidicem:)

mrb kızlar
beril konusunda
onu çok seviyorum takımın neşesi
gitmesini istemem
ama ani karar ve ani tepki verdiğini düşünüyorum
ben çoğunluğun istediğini yapmak isterim tabiki
yaptığımız şeylere gerekçe göstermemiz lazım
yoksa kimseyi savunduğum için değil

mrb kızlar
beril konusunda
onu çok seviyorum takımın neşesi
gitmesini istemem
ama ani karar ve ani tepki verdiğini düşünüyorum
ben çoğunluğun istediğini yapmak isterim tabiki
yaptığımız şeylere gerekçe göstermemiz lazım
yoksa kimseyi savunduğum için değil

sende haklısın bebeğim beril kuralcı birisi onu iyi tanıdım.sende sana verilen görevi layıkıyla yapmak istiyosun. ortada problem yok aslında herşey düzelir.

kızlar bugün benim içim çok sıkılıyodu neden diye üzülüyodum şimdi öğrendim ki yiğenimi hastaneye yatırmışlar.kız kardeşimin kızını daha 2.5 yaşında çok öksürüyomuş nefes almakta zorluk çekmeye başlamış.içimin sıkıntısı bunaymış. dua edin ne olur deliricem meraktan.kardeşim istanbulda bide gidemiyorum yanına allahım yardım etsin offff kızlar duyun sesimiiiiiiiiiiiii

sende haklısın bebeğim beril kuralcı birisi onu iyi tanıdım.sende sana verilen görevi layıkıyla yapmak istiyosun. ortada problem yok aslında herşey düzelir.
evt cnm ama ben berilin hatrı için kaptan oldum extra sorumluluk istiyor genel liste falan 1 saattir uğraşıyorum sıra bizdeymiş diye
ben ona sen kaptan ol hesapları yaparım demiştim olamam dedi amacım takımın dağılmamasıydı ben ondan böle bi tepki beklemiyordum bunun karşılığında

Back
X