Aminnn 

Ayyy esratoş gelmişşş...
geçmii okursun bi ara, yeliz ve successfull izne ayrılıyor bu hafta ve benm yerime fuliş kaptanlığa devam ediyorrr..biz de seni özledik, ben mesajlaştığımız için çok merak etmedim ama 
ben daha çok özledimmm bikeremm

sana mesaj attığım hattıda kaybettim bugun net olmasaydı nasıl haber vercektim bilmem özelden bide diğer noyu vereyim de garanti olsun
takıma neler oldu herkesde bi motivasyon kaybı hayırdırr ?
okuyamamadım da mesajları yeni geldim havuzdan biraz dinleneyim bakıcam
sen neden kaptanlık dan ayrıldın hayırdır oyy neler kaçırdım ben böyleee =?
barı boyle koleyken bı yandan da bugunu lısteleyeyım.
Menu
Sabah-1tam haslanmıs yumurta, 2 dılım otlu peynır, salatalık, maydanoz, cay.
1kase yogurt.
Ogle- tonbalıklı bulgur pılavı.
Kahve.
Aksam- Musakka, salata.
Su-2.3lt
Spor-43dk kurek.
Hepınıze ıyı aksamlar, bol muhabbetler, guzel haberler, ıyı de geceler dılıyorummm
eminecim kızınıda öp benim için tatlılığa bak sizi bir an canlandırdım da ay öpesim geldiii

ton balıklı bulgur pilavı nasıl oluyorkii?
Menü:
Sabah:
1 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
2 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
Öğlen:
1,5 pors kadar taze fasulye
2 dlim beyaz ekmek
Ara:
1 halley :26:
Akşam:
1 tavukburger menü
Su:+
Spor:-
Bugün çok fena yorgundum..hala da yorgunumm
ohhh 59 hedefi yalan oldu böy
ece...umarım + çıkmam bu hafta ama kısmet artıkk off banane
baktım artık düzelemiyorum çıkarım listeden yeter üzerime gitmcem artık 
çekerim saçlarını gitmek yokk öyle pes etmek varmı bizde az az da olsa vericen
ama biraz yediklerini düzeltmen lazım tatlım benim
akşam değilde gündüz yeseydin hiçdeğilse tavuk burger menuyu ahh sen fastffoodd furyasına takılanlardansın
zamanla alışkanlıkların değişir ama sen yeterki iste hilalim kelebeğim
fulya başkanım hayırlı olsun bişey söyliyeyim mi bende devam etmek istemiyorum neden diyet yapamıyorum yiyip duruyorum sonra buraya gelince moarlim bozuluyor banada biraz izin verseniz oldumu yani strese girdim bende bugün dondurm ayedim antep fıstığı yedim spor yaptım ama sadece sporla asla kilo verilmiyor biliyorsunuz geçtiğimiz hafta sonundan beri iştahımı tutamıyorum ama ben şimdi ben ne yazayım menüme gecenin yarısı yemişim bende biraz izin istemek istiyorum şimdi yarın tartıda + larla takımıda düşürmek istemiyorum..........
tubishcim yeme nedenin pssiikolojik senin açlıkdan olduğunu sanmıyorum
öyle can sıkıntısından atıştırma var halbuki o an kafanı ne meşgul edıyorsa hemen bişeylerle uğraşsaan 20 dak sonra yeme isteğin geçicek iş o süreyi atlatabilmekde
spor yapıyorsun ama üstünde baskı hissediyorsan sen bilirsin ama gönlum gitmenı istemıyor
iştah açılması varsa bide kan değerlerine baktırsana kansızlık olmasın?