• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın
dün unutmuşum yazmayı suyum + kızlar yahu ben anca 2 litre içebılıyorum artıramadım suyu gittii
yaz gelse belki artıcakda 2 litre az işte :19:

yarın anneler günü eminecim footoscum zeynepcim succeereful hay allh gene ismini unuttum sizlerin de anneler günü kutlu olsun arkadaşlar
biz muzmin bekarlar dan sevgiler sizlere:71:

melikecim senın neden kahvaltı yok gene kahveyle güne başlarsan akşama zil zurna aç olursun tamamen sistem yanlış senin
yediklerin az:47:
yeme atakları geçircen proteiini eksik edıyorsun çok yazcam da ahanda sustum :32:

8saat diyetinin kabasi su:
ilk lokma ile son lokma arasi 8 saat olacak yani kalan 16 saat bisey yemeyeceksin.
Ben kahvaltiyi kalkar kalkmaz yapmam. 4:45te kalkiyorum...insaf yahu;)) en gec 9da yaparim kahvaltimi.

neymiş yahu bu 8 saat diyeti benim gözumden kaçtı demekki :44:
ben akşam en geç 6 da yerim sabah da 5.30- 6 gibi kahvaltı yapıyorum demek oluyor ki benim oruc 12 saatlik
kalkar kalmaz 1 bardak su içip kahvaltımı yapıyorum en geç 30 dak içinde kahvaltı yapmakda fayda var senelerdir benim sistem böyle
belki buyuzden kg vermek istediğimde kolay verebılıyorum
içeriğini bidaha yaz emi bende bakayım
güzel haftasonları canım :71:

Çokkk güzel haftasonları dileriimm :16::16: baya erken kahvaltı yapıyormuşsun esratoş senn..maşallahh kızzz

gunaydın
dün unutmuşum yazmayı suyum + kızlar yahu ben anca 2 litre içebılıyorum artıramadım suyu gittii
yaz gelse belki artıcakda 2 litre az işte :19:

yarın anneler günü eminecim footoscum zeynepcim succeereful hay allh gene ismini unuttum sizlerin de anneler günü kutlu olsun arkadaşlar
biz muzmin bekarlar dan sevgiler sizlere:71:

melikecim senın neden kahvaltı yok gene kahveyle güne başlarsan akşama zil zurna aç olursun tamamen sistem yanlış senin
yediklerin az:47:
yeme atakları geçircen proteiini eksik edıyorsun çok yazcam da ahanda sustum :32:

Ay evet yarın anneler günüü, annem dün memlekete gitti, gitmeden hediyesini almıştık abimle ona dereceli güneş gözlüğü aldık harika oldu :21:
Ben de başlıktaki tüm annelerin anneler gününü kutlar kocaman öperimm :54::54:

8saat diyetinin kabasi su:
ilk lokma ile son lokma arasi 8 saat olacak yani kalan 16 saat bisey yemeyeceksin.
Ben kahvaltiyi kalkar kalkmaz yapmam. 4:45te kalkiyorum...insaf yahu;)) en gec 9da yaparim kahvaltimi.

Ne kadar erken kalkıyorsunnn :30:

menü bildirimi
sabah 06:00 menemen
dereotu ,maydonoz 2 adet ceviz ,5 fındık

öğle 12:30 1 kase yoğurt
çilek

akşam 16:30 et sote
çoban salata
1 bardak ayran

su 1 litre anca içtim
akşam havuzda 2 litreyi tamamlarım

spor+ yüzme
su+ yatana kadar 2 litre içerim

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)380 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal
0.25 x 100gr Çekirdeksiz Kuru Üzüm (305 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1 Arada Kahve (Çikolatalı) (55 kcal)55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1008 kcal

Sabah:
2 haşlanmış yumurta beyazı
2 dilim beyaz peynir
salatalık-domates-maydonoz
çay

Ara:
2 tahıllı gevrek
1 muz
1 bardak süt

Akşam:
1 tabak makarna
yarım kase yoğurt

1 kase leblebi

Karışık-kuruşuk-buruşuk menü.

Spor:-
Su:+

İyi gecelerrr :16:

way anammm way way way
Hilallll
mnunu okurken aglayacaktim.
o kahvaltidaki sarisiz yumurtalar bilincli miydi?
hey gidi eski gunler... 20yumurta da yesek sadece bir sari yer kalanlarin sarisini atardik.
cok siki beslenirdik o zamanlar.

way anammm way way way
Hilallll
mnunu okurken aglayacaktim.
o kahvaltidaki sarisiz yumurtalar bilincli miydi?
hey gidi eski gunler... 20yumurta da yesek sadece bir sari yer kalanlarin sarisini atardik.
cok siki beslenirdik o zamanlar.

Günaydın Emineee :16: bırak artık şu temizliğii :33:
O sarısızlar bilinçliiii, zaten de sevmem o ayrı :1: annem ye diyo kansızlık için ben de kanımda sorun yok deyip yemiyorummm :20::1:
Ama dünkü menüde sabah kahvaltısına 2 dilim kepek ekmek yazmamışım :1:
Menüleri düzeltcemmmm :52:

Ya bırakılacak bı temızlık degıl kı Hılal..
Her adımda bacakları kaldırmak gerek.. oyle kolılerle dolu oyle posetlerle dolu bı haldeyız..
Bıtınce hersey mısss olacak ama bıtınce ıste:))

Bır tane sarı ye ama 'anneler dogru soyler':))
Benım anneler gunum muthıs gecıyor.. dedıgım gıbı tam bır anne gıbı..supurmek..sılmek..kaldırmak..ındırmek:))
Tum annelerın ayrı ayrı gununu kutlarım..
Hakıkaten onemsenır bı gun... bı cok sey beklıyorsun...dogumgunu bıle o kadar onemlı gelmıyor (benım ıcın...yenı anneyım buldumculuk mı yapıyorum bılmem)

güzel bi pazar günü geçirmenin verdiği keyifle eve dönmüş bulunuyorum
dışarda kahvaltıdaydık annemle birlikte anneler günü dolayısıyla rezerveliydi heryer mekanı değiştirdik aslında iyi de oldu tepdili mekanda ferahlık vardır
açık havada kahvaltı yaptık biraz abartmış oldum amaolsun özel günlerde olcak okdar dedim içimden börekleri götürdüm :17:
ardından pazar alışverişi rutunumuzdür çiçek aldık balkona sardunyaları çok severim rengarek onları ekicez birazdan
yediklerimi yazayım
sabah 10:00 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peyniri
1 adet ceri domates, 3 yeşil 2 siyah zeytin, maydonoz
2 dilim börek patesli ve peynirliydi :26:
1 kaşık rus salatası
ıslak kek yarım dilim,
çay şekersiz
15:00 sade soda okdar yemişim ki hala tokum

akşam 18:00 lorlu ıspanak salatası havuzdan önce yedim aç olmama rağmen ama gelince daha fazla acıkmıyım diye önlem amaçlı
suyyum 2 litre
spor + akşam yüzmeye gidicem
bugun amma çok yedim yahu kıtlıktan mı çıktım nedir anlamadım pazar açık hava olunca durduramadım galıba
anca havuz paklar beni :4:

Ya bırakılacak bı temızlık degıl kı Hılal..
Her adımda bacakları kaldırmak gerek.. oyle kolılerle dolu oyle posetlerle dolu bı haldeyız..
Bıtınce hersey mısss olacak ama bıtınce ıste:))

Bır tane sarı ye ama 'anneler dogru soyler':))
Benım anneler gunum muthıs gecıyor.. dedıgım gıbı tam bır anne gıbı..supurmek..sılmek..kaldırmak..ındırmek:))
Tum annelerın ayrı ayrı gununu kutlarım..
Hakıkaten onemsenır bı gun... bı cok sey beklıyorsun...dogumgunu bıle o kadar onemlı gelmıyor (benım ıcın...yenı anneyım buldumculuk mı yapıyorum bılmem)

Umarım yakın zamanda biter diyim o zaman, müthiş bi anneler günü olmuş senin için :1: öyle ya bence de çok kıymetli anneler günü ama annem bikaç günlüğüne memlekete gittiğinden yalnız oldu bu sefer sadece telefondan kutladım..burda olsa biz de dışarlarda takılırdık baya bugünn annemlee..:31:

dışarda kahvaltıdaydık annemle birlikte anneler günü dolayısıyla rezerveliydi heryer mekanı değiştirdik aslında iyi de oldu tepdili mekanda ferahlık vardır
açık havada kahvaltı yaptık biraz abartmış oldum amaolsun özel günlerde olcak okdar dedim içimden börekleri götürdüm :17:
ardından pazar alışverişi rutunumuzdür çiçek aldık balkona sardunyaları çok severim rengarek onları ekicez birazdan
yediklerimi yazayım
1 kaşık rus salatası
ıslak kek yarım dilim,
çay şekersiz

akşam 18:00 lorlu ıspanak salatası havuzdan önce yedim aç olmama rağmen ama gelince daha fazla acıkmıyım diye önlem amaçlı
suyyum 2 litre
bugun amma çok yedim yahu kıtlıktan mı çıktım nedir anlamadım pazar açık hava olunca durduramadım galıba

Ohh ne de güzel yapmışınız esratoş , o kadar olcak sen ayda yılda bi kaçamak yaparsn hakkınn buu :34::29: annecim memlekette benm bi kaç gündür o yüzden bugün annecime sadece telefonda eşlik ettim ama hediyesini gitmeden vermiştikk :16:

yediklerimi yazayım
1 kaşık rus salatası
ıslak kek yarım dilim,
çay şekersiz

suyyum 2 litre

ben de seni örnek alıyorum bu ara:9:. 4-5 saat dedin ya, onu yapmaya çalşıyorum. cumartesi pazar başarılı oldum sanırım biraz, en azından saat konusunda.
karatay'ın kitabını almıştı annem, yapamayız biz bunu, demiştik. çok meyveciyiz, etle aram yok benim pek. ama sen söyleyince cuma günü karıştırdım biraz kitabı, yattı aslında aklıma biraz.

cuma:
spor: 1 saat hızlı yürüyüş
su: +
menü:- (cenazemiz vardı, ne yediğimi hatırlamıyorum, giremedim de; kusura bakmayın kızlar.)

cumartesi
spor:-
su:+
menü
sabah: 1yumurta, 5 zeytin, 50 gr light labne, 2 dilim ekmek
öğle: 1kase çilek, 1 simit
akşam: 1 tatlı kaşığı tereyağı, 2 yk mısır unu ve 50 gr light kaşarla mıhlama, 1 dilim ekmek
ara: yarım elma

pazar
06.00: 1 yumurtadan omlet, 2 dilim ekmek, 50 gr light labne
10.00: 3 şeker (sınavda verdiler, yedim:)
14.00: 1 narlı magnum
18.00: 6 köfte, 2 dilim kızarmış ekmek, 2 bardak ayran, acılı ezme
21.00: 1 kase çilek

spor: 1 saat yürüyüş
su: 4 falan oldu heralde:9:

Benim de annem bugun tatile cikti.
Her sene bu donem kaplicaya gider, abim de geldi Hollanda'dan tuttu kolundan goturdu annemle babami... Abim (bende abi cok;) hasta diye duzenini bozmasini istemiyoruz.. bi de su sikintilj bekleyis annemi hasta edecek diye kokuyoruz.
Annem pek dert yanmaz..icine atar.
Neyse gittiler sukur.

Hilal dogru soyluyorsun...guzel bi anneler gunu gecirdim hehhe..hala bitmedi ya:(Ugrastikca is cikardim kendime
.. ama bi bitsin misss olacak...
herhalde bayrama kadar temizlkk yapmam (peah)

Son düzenleme:
2-SONNN

kaçmışa çare var kelebeğim, spor yapıosun ne güzel işte:8:. çok mu kaçtı??

1 er tane kaçtııı spor da yaptım bugün ama bakalımmm...:24:

Benim de annem bugun tatile cikti.
Her sene bu donem kaplicaya gider, abim de geldi Hollanda'dan tuttu kolundan goturdu annemle babami... Abim (bende abi cok;) hasta diye duzenini bozmasini istemiyoruz.. bi de su sikintilj bekleyis annemi hasta edecek diye kokuyoruz.
Annem pek dert yanmaz..icine atar.
Neyse gittiler sukur.

Hilal dogru soyluyorsun...guzel bi anneler gunu gecirdim hehhe..hala bitmedi ya:(Ugrastikca is cikardim kendime
.. ama bi bitsin misss olacak...
herhalde bayrama kadar temizlkk yapmam (peah)

O bütün temizlik işleri çıktı aradan bayram falan ne güzel işte :1:
Annene kaplıca iyi gelir eminim, bi bekleyiş sürecinde biraz rahatlamış olurrr..biz sadece 2 kardeşiz tek bir biricik canımın içi abim var ama dünyalara değişmemm :16:

Back
X