- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ooooooo Fulya gozunaydın dıyeyım o zaman.
Evet..Hılal.. Kaybettık zaten. Esım de ucusta sımdı.
Kızlarrrr "The Call" ızleyınnn Halle Berryyyyyyyyy
kadının fılmlerdekı halıne hayranım da...bakımlıyken cok da begenmıyorum...entresan mıyım ne
Allah rahmet eylesinn..
al benden bı tane daha.))
yvrm telden gırdım dıye sakasınas ole dedım gecenın bı vaktı bıldırım ıçın gırdım .o kdrda olsun dımı.her zmn yazıyordum ztn..bende zorda kalmadıgım surece yazıyorum
Tamam Nejlacım ben sadece uyarı yaptım taktım mı takarımmm
artıları kapmışızz:))
bende cok kaçamak yok ama hala verdımmı dıe merak edıorum
gozun aydın cnm.ne kdr daha var
İnşallah vermişizdir yaaaa
saol canım ağzın bal yesin. oh maşallah canım rabbim soldurmasın gülen yüzünüzü bak geldi işte bitmez denilen günler geçti gitti...tatil naısl iyi gelecek size..sen senelik izin diyemi çıkıcan yoksa 1 günlük mü cnaım..
emine bi kavurup yiyelim beraber ama yanında çadi da olacak (bişe bana çadi ne diye sorma ..)
ne diyeceğimi bilemedim canım rabbim çektirmesin allah kolaylık versin..
iyi gözün aydın canım
Öyle Fatoş ablacım yaaa geçti çoookk şüküüürrrr
Ben yıllık izin Fatoş ablacım ramazana denk geldi ama napim o kadar çok sabrettik ki :44:
2 hafta iznim var 1 haftası Zaferimin, 1 haftası ailemin
arası götürdük bu gün doktora kulak burun boğazda kendi doktoru yoktu haftaya getir ilaç kullanma..ilaca gerek yok dedi..doktor olmayınca haftaya bakalım..gözede götürdüm 2 gündür tik olmuş gibi durmadan kırpıyordu alerji dedi .dışarı çıkarken şapka takın tozlu ortamlarda bulunmasın başlangıçmış kaşındığı için kırpıyormuş gözlerini..damla verdi...sabah akşam kullanıcaz..şikayetleri devam ederse aile hekimine yazdır dedi damlayı..öyle sıcak vardıki bugün burda mahvoldumm..hastaneden geldikten sonrada fatura yatırmaya çıktım..bu sıcakk yeme içme mıçma dışarıya çıkma havası...allah kolaylık versin dışarda çalışanlara.
Geçmiş olsun ama kötü şeyler yok bu sefer çok şükür..benm de çok alerjik gözlerim hep sulanıyor benmmm
kocişimin doğum günü bugün :)
35 oluyor ah canım kocam benim yolu yarıladı...
bu gece sizden 1 dilim pasta yemek için izin istiyorum :)izin vermezseniz ne yapacağımıda biliyorum :) nezaketen soruyorum dermişim :)
Hadi ye bakalımm kocacıın içinnn
Sen nasıl oldun ablacıkk??