• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy kımsenın menusunu okurken bu kadar eğlenmemıstım. Hem yazıyor hem cıssss dıyor :38::38: aksam aksam ıyı geldın ya sagol :16::16: banucum banucum nerdesın en vercek bakalım kaptan.
:))))))

gule gule git gule gule gel cnm

masallah cnm sana cok guzel bi menu

hosgeldin cnm ben sana ceza veririm ama tencere dibin kara seninki benden kara olcak menumu yazayimda gor:52::52::52:
masallah sana 3 mercimek corbasi her kaseye kac kepce koydun acaba?
tahinpekmez belki sabah yeseydin telafi ederdin ama aksam yemissin..
4 dilim de ekmek yemissin afiyet olsun kilo olmasin ama karatayciysan bian evvel bu ekmeklerden kurtul derim sayisi cok fazla cunku hadi 1 bilemedin 2 olsa neyse de 4 dilim fazla olmus kabul edersen kaptan yardimcisi olarak sana 100 mekik ve 3 hareketli sarki esliginde dans vercem begenmezsen mekikleri cogaltabiliriz..

Cok oldu tabi bir dilimdi hakkim
Kiz mekik hic cekmedim hayatimda 6 sarki dans olsun gel razi ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonunda geldim kizlar hemen bugunku menumu yazayim..

kahvalti:

1 kucuk kase kiymali domatesli cubuk makarna

ogle:
1 soda

aksam:
2 firinda pismis balik
1 tabak bol eksili acili salata

3 litre su
spor yok bugun dun geceden beri ev isiyle ugrasiyorum sonunda bitti ve dusumu alip gectim kk ya ozledim valla

ok sarkilari ben secicem o zaman
istedigin tarz var mi ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrık ederım cook guzel gıtmıs aferın senın tartıya bak benımkı okadar akıllı degıl:52::52:spor yapmanı ıstıyo demek tartın
ben cuma cumartesı tartılıp pilini cıkarıp portmantonun ustune koyuyorumkı hafta içi zırt pırt tartılmıyım dıye.sık sık tartılmsak bana ıyı gelmıyo haftada 1 tartılınca surprızde oluyo daha guzel
ay ben o kadar dayanamiyorum malesef ama artik 2 gunde 1 tartilayim yavas yavas azaltayim mesela bugun tartildim pazartesi tartilayim dayanabilirsem tabi:9:

benim detoks yattı kızlar tapuya gittim işim izin sürdü öğünler kaldı ofiste pişen çorbadan yedim devamda edemedim az sonrada bankaya felan gidicem zaman ayıramadım yani detoksa

yok tatlım ben alanya da yaşıyorum. alanyada çok yerleşik yabancı var ben inşaat şirketinde çalışıyorum genelde yabancılara ev satıyoruz o yüzden
benim oturduğum sitede yabancılar çok geneli rus,iranlı,norveç danimarka gibi ülkelerden.
yani alanya birçok ırk barındırıyor hemen hemen heryerde yerleşik yabancı var.

amin canım bende çok kurdum o hayali sonunda oldu patronum sağolsun abilik yaptı iyi bi ev sahibi oldum. darısı cümle ihtiyaç sahipleri başına

slm kızlar ben geldim yine onu yapim bunu yapim derken uçmuş saattler

allah razı olsun patronundan ne güzel hayırlı bir işe vesile olmuş huzur mutluluk ve sağlık içinde otur inş ailenle birlikte yuvanda cnmmm

kuzum geçen hafta kendini çok sıktın o yüzden sanırımmm toparla bitanem kendini canını çıkardın sporla bak ne güzel de inceldinnn lütfen toparla kendini cnmm yarın üzülürsün yoksa:29::29:

hayırlı kandiller cnmmmm ohhh afiyetolsunnnn uslu durursun sennn:29:

evet cnm kamileyi bende merak ediyorum kızı nasıl oldu acaba:26: tr ye gelince sorarsın dr a aşı için cnmmm :29:

bir avuç olsun ama olsun toprak ne güzel çocuklarına da aşılıyorsunnn toprak sevgisini:46::46::46: Saraçoğlunun bir lafı var çok hoşuma gider doğa çöp üretmez diye çok haklıı:16::16:

Tesekkurler

Biz en iyisi leslide anlasalim 25 dk yetermi hemen sabah cekeyim cezami

hadi bu seferlik guzel hatrin icin olsun bakaliim 2 mil leslie yoksa sarkida varya cok guzel olurdu:1:

ay ben o kadar dayanamiyorum malesef ama artik 2 gunde 1 tartilayim yavas yavas azaltayim mesela bugun tartildim pazartesi tartilayim dayanabilirsem tabi:9:

Banada zirt pirt tartilmak iyi gelmiyor gecen hafta karar aldim uyuyorum cikmiyom tartiya sonuc mukemmel di

bızım kızlar takım olusturmus vayy vayyy:52:hosgeldınız canlarım yarısmamıza :9:

hosbulduk kardes takımın kaptan yardımcısı. Biz senin evden cıkmıyoruz sende ıadeyi ziyarete mi geldın :38::38: :16::16:

Neslicim Bilmiyorum ama bugün senin menün için yazdığın yotumnları pazarlıgını okurken cok eğlendım . Rabbim gönlünden ne güzellikler geçiyosa versin emi. Sen beni güldürdün ya senin yüzünde kocaman güller acsın ins :38::38:

beyazcanim mi geldi nerde
ayrica sende hosgeldin cnm
evet geldi ama bişi demeden gitti :50::50:

Hayırlı geceler hanımlar:):)
Menüm
Sabah;kkk
Akşam ;1kase salatalıkllı yoğurt ,2kaşık bulgur

Ikindin ;30dk yuruyuş
Gece ;40dk yuruyuş (yavaş yürüdük eşimle )
Su;3litre
Kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ...yarın Sabah'ta kahvaltıya misafirim var ,borek patates kızartması ,off bisuru şey yapıcam ...bu gün yoruldum baya ,yarında inş diyetten fire vermem ...

Hayırlı geceler hanımlar:):)
Menüm
Sabah;kkk
Akşam ;1kase salatalıkllı yoğurt ,2kaşık bulgur

Ikindin ;30dk yuruyuş
Gece ;40dk yuruyuş (yavaş yürüdük eşimle )
Su;3litre
Kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ...yarın Sabah'ta kahvaltıya misafirim var ,borek patates kızartması ,off bisuru şey yapıcam ...bu gün yoruldum baya ,yarında inş diyetten fire vermem ...
insallah cnm duzene girersin gerci senin kahvaltilar meshur yani:34:
yarinki kahvaltiya dikkat et cnm
menun de guzelmis aksam az gelmedi mi sana

insallah cnm duzene girersin gerci senin kahvaltilar meshur yani:34:
yarinki kahvaltiya dikkat et cnm
menun de guzelmis aksam az gelmedi mi sana

Yok cnm ya az gelmedi ,koca bir kaseydi ,bilerek hafif yedim ,yazın menülerde hafifletmeli ,çok ağır yemekler boğuyor bni ,inş yarınki kahvaltıyı idare edicem ,
Yarından sonrada meşhur kahvaltılarıma geri donüyorum ;)fotolar pek yakında ...:52:

cnm sana cizelge yapayim mi
istersen
simdiki kilo baslangic ve hedefin yada simdiki hedefini yaz yaparim
simdi 83.5 en baslangic 91 ilk once 75 sonra 68 olacak hedeff
Merak ettim yap ozaman
hosbulduk kardes takımın kaptan yardımcısı. Biz senin evden cıkmıyoruz sende ıadeyi ziyarete mi geldın :38::38: :16::16:

Neslicim Bilmiyorum ama bugün senin menün için yazdığın yotumnları pazarlıgını okurken cok eğlendım . Rabbim gönlünden ne güzellikler geçiyosa versin emi. Sen beni güldürdün ya senin yüzünde kocaman güller acsın ins :38::38:

evet geldi ama bişi demeden gitti :50::50:

:)) sagol seninde

Back
X