- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kesinlikle cnmmmm bir parçanın lezzetide bir tepsinin de lezzeti aynıı:13:
bitanemm ilk zamanlar o ilaçlar iştah patlaması yapıyor haklısın fakat zamanla bünye alışıyor ben ömür boyu kullanmak zorundayım düşünsene eğer gerekliyse kullanmalısın bitanemm sneinki geçicidir mutlaka sıkma canını senin miniklerin var ve sana muhtaçlar şu anda tedaviyle geçecek bir sorun ilerde büyüyebilir lütfen ihmal etme
Sindimmm o salatalı yoğurtlu bomba kahvaltılı menülerin nereye kayboldu bebişimmm:26: afiyetolsun cnmm sabah süt veya yoğurt yeseydinn gileri çok yüksek yediklerinin cnmm
metric s.i iyi işaretlemiyormusun bitanem en son kutularda
takımımızın en miniği sen oluyorsun o zaman
canım ben 2,5 3 gibi yapıyorum sahurumu ezandan sonra yatıyorum o zaman sahur dan önce tartıl bitanem oruç tutacaksan![]()
ah canim sorma uzun yillar kullandim bende o ilaclari. ama bunyeme artik kimyasal biseler almak istemiyorum. bu yasta zoruma gidiyo. biliyorum esim su an yanimda degil butun ev ustume ustume geliyo ondan daraldim biraz. ama cumartesi pazar insaat isi bitecek dedi. yani en azindan iftardan sonra gitmese super olur. iftarimizi yapip yuruyuslere cikardik. sabretmek lazim. ama tabiki sorun buyuyecek gibi olursa bana yine antidepresanlarin yolu gorunur