• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

*** 6. TAKIM 368. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / / / %)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 / / /% )
senasevval(57,5 / / /% ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

evde ne kadar sebze varsa birde soğan atıp biraz su koyup haşla blendırdan geçir mis gibi sebze çorbası.

domates çorbası yapıp üzerine peynir rendeleyebilirsinn . bakliyatları karıştırıp yapabilirsinnn. yeşil mercimek çorbası süper olur başlıbaşına öğün mesela

birde ben arada yalancı işkembe çorbası yaparım bol sarımsaklı yoğurtlu yumurtalı terbiye yapıp sirke limon eklerim tadı güzel olur

hakiki işkembe çorbası seviyorsan yapabilirsin terbiyeisne un yerine çok az irmik ekliyorum ben:54: tarhana azo gelin yayla bunları zaten biliyorsun

:44::44:

yesil mercimek corbasi nasil yapiliyor blendir falan olmadan olur mu :44:
ben su detoks seyi icin almistim evde duruyor bir sey yapiyim ben onla bosa gitmesin bugdayla nohutu paketin ucundan acip kullanmistim simdi oturdugum mahallede bir teyze ramazanda boyle bir seyler topluyor ihtiyac sahiplerine ulastiriyor yine bu civarda outran. ikisini verdim ama yesil mercimek paketi yirtilmisti kaldi o oyle ne yapilir ki onla acaba
mercimek koftesi olur mu acaba bunla da :26:

allah yardimcin olsun canim. zor zamanlar ama deyiyor sonucunda. biliyorum diyette biraz ters ama cizi ya da tuzlu cubuklar bulantilarina iyi gelebilir. sabah yataktaan kalkmadan bas ucunda bulundurdugun tuzlu cubuklari yersen daha iyi hissederek kalkiyorsun. gerci birazcik kilo yapabilir ama sende abartmazsin zaten.
sorma canım ya zaten daha iki aylığız ama 2 kilo aldım gerçi dr ilk başta siskinlik regl olamıyorsun bünye şaşırıyor dedi ama 65 i gördüm valla

ferideei ( 77 / / / %)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

maşallah kızlar çok güzel kilolar vermişsiniz :Nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

ferideei ( 77 / 76,4/ 0,6/ %0,7)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

haklısın bu ilçalra yüzünden bende de ilaç fobisi var ağrıkesici bile içmemeye çalışırım fakat benim başka çarem yok akşama evet haklısın inş eniştenin işleri bitince kendini iyi hissedersin cnmm ve ilaca gerek kalmaz komşun filna yokmu akşamları yanına gelse arminperçem di ismi sanırımm en azından arkadaş olur sana:26:
herkesin aksam olunca esi evde. ben nasil gideyim ya da geleyim ki. gecen aksam dedim ya arkadas cok israr etti de tatli yedim o arminbercem di onunda esi nobetciydi beraber oturduk sahura kadar. ama bu seferde cocuklar yedi birbirlerini. anlayacan yalniz da olsam en rahat yer evim
afiyetolsun Gülaycımmm makarna sadeyse sorun yok bitanemmm:16::16: ramazan torpili:34:

makarna domates sosluydu canim ama miktar cok fazlaydi:17:

kilo bildirimim

gecen hafta 78.9
bu hafta 78.1
giden 800 gram
yuzde 1.01

hep boyle gram gram gidecek sanirim benim :5:
tebrikler canım ama neden üzülüyorsun 800 gr müthiş harika :46: :46:

ferideei ( 77 / / / %)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

ferideei ( 77 / 76,4/ 0,6/ %0,7)
neslihank4 (83 /82,4 /0,6 /% 72 )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 66,2 / / /% )

bende listeye ekledim kendimi :16: :16: :16:

sahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:

banucum cezamdan dolayı bi işlem yapacaktım saat kaçta burda olayım kaçırır da sizi madur edersem üzülürüm bana yaz saati burda hazır olayım canım okey

Kilo bildirimi:
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 65.4
Yuzdesi:1.29
tebrikler bravooo. bi önceki sayfanın en altında benim mesajdaki listeyede ekle kendini canım banuma kolaylık oluyor sanırım bölesi :)

sahura kadar oturup sahur yapamadan yatan benim gibi kac salak var acaba. sahurdan bir bucuk saat once biraz rahatsizlandim yine esim uzandirdi kanepeye beni. kendide karsi kanepeye uzandi. biliyodum onun uyuyup kalacagini. ben kendime mani olayim derken bir saat kala da ben sizmisim. ezan sesiyle uyandim. ve bu gun ne yeterince su icmistim ne de sahur yapabildim. bir lt su ya ictim ya icmedim o kadar yani. aksam olurmu ki bugun:18:

vah vah zor olacak canım sabredeceksin yapacak bişi yok gibi

Ben varım cnm :1:
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün :1:

offf kötü olmuş Gülayımmm iftarda da az yemişsinnn zorlanacaksın bugünnn fazla yorma kendini artıkk:18::18:

banucum cezamdan dolayı bi işlem yapacaktım saat kaçta burda olayım kaçırır da sizi madur edersem üzülürüm bana yaz saati burda hazır olayım canım okey

evet bitanem tüm listeyi kontrol edeceksin hesaplamaları yanlışlık yoksa herkes bildirim yaptıysa takım ortalamasını alıp önce listeyi 3, takımda paylaşacaksı kontrol için kardeş takımımız çünkü sonra hata yoksa paylaşım alanına yapıştıracaksın bitanemm

Ben varım cnm :1:
bende oğlumu uyuturken uyuyakaldım me su ne yemek hiçbişey yemedim en son saat 6 da yemiştim dün :1:

sendmei Sindimmm:18::18::18::18: inş akşama kadar zorlanmazsınız :29::29:

offf kötü olmuş Gülayımmm iftarda da az yemişsinnn zorlanacaksın bugünnn fazla yorma kendini artıkk:18::18:

evet bitanem tüm listeyi kontrol edeceksin hesaplamaları yanlışlık yoksa herkes bildirim yaptıysa takım ortalamasını alıp önce listeyi 3, takımda paylaşacaksı kontrol için kardeş takımımız çünkü sonra hata yoksa paylaşım alanına yapıştıracaksın bitanemm

sendmei Sindimmm:18::18::18::18: inş akşama kadar zorlanmazsınız :29::29:

Ya inanmıyorum hala hafif akıntım var bitmedi bir türlü ama acık renkte orucu bozar mı ki benim acil doktordan randevu almam lazım yaa noldu bana böyle

Iphone dan gönderildi

neden kanıyor acaba:44: arada kanıyorsa bir götür prensi doktora Gülaycım elbette kolay değill anne olmak böyle bişey işte yengemin bu yüzdne psikolojisi bozuldu orta 3 e giden oğlu var bayılma numarası yapmış yengemde çok düşkündür çocuklara 3 aya yakın psikiyatri servisinde yattı 4 çocuğu var toparlayamadı geçen hafta çıktı şükür allah korusun beyin öyle bir şeykiii neye nasıl tepki vereceğimizi kestirmek zor

bitanem oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıp bildirecek :38:

evet cnmmm yzüdün yüzdün kuyruğuna geldinnn allah zihin açıklığı versin allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşşş sen perihan hilal biri daha vardı ama kimdikii :44: tüm kpss ye gireceklere dua edeceğim cnmm :16::16: buda size gelsin:9: akşamda misafirin varmış kolay gelsin cnmmm :16:

Eki Görüntüle 1176460

bitanemm bende çorba ve suyla şişiyorum fakat iftardan sonra spor yapmayı ihmal etmiyorum belkide yakıyorumdur sahurda yumurtasız asla yapamam:56:

baklavayı 1 dilim yiyerek kararında bıraktığın için tşkler cnmmmm buna ceza yok hem ramazan hemde abartmadan yediğin için fakatttttttt

o kopan kısım için iftardan sonra 100 mekik gelsinmiiiiiii:23::23::23: gelsinnn tabiiii:46::46::46::46::38:

baklalı yumurta hiç denemedim Sindimmm gerçi ben baklayı hiç sevmmem :25: sadece iç bakla severimmm afiyetolsun cnmmm:46::46:

mutlaka bir eksiklik var bitanemmm tr ye inşallah gelirsin bayramı da burda geçirirsin gelmişken de

D vitamini
B12
demir
tsh
ph
insülin
folat

bu tahlilleri mutlaka yaptır bitanemm omega 3 mutlaka eksiktir çünkü sadece soğuk denizbalıklarında bulunuyor o yüzden yeterli almamız neredeyse imkansız hergün ayçekirdeği semizotu yememiz lazım ki yine de yeterli değil omega 3 tahlili çok pahalı o yzüden bence mutlaka kullan

elele tutuşunnn cezaları yapın artıkkkk :9::9::9: verdiğim cezalar yapılıyordur umarım mübarek gündeyiz ona göre:16::16:

oyyy kıyamam sanaaaa:29::29: ama kıymalıyımmmm çünkü hep karbonhidrat olmuşşş:20::20::20: 150 mekikk gelsin bendenn:32::32::32::54:

afiyetıolsun cnmmm maşallahın var:nazar::46::46: hayrıdır hasta değilsindir :26: umarım aleyküm selam kuzummm soruda yırttım desene:9::9:

:46::46::46::nazar::nazar::nazar: fatmacım hakikatennn menülerin harika tşk ederim cnmm:38::38:

:47::47::47::47: o kurdu bir yakalasammmmm:4::4::4::4: açıkça yazdığın için sadece 25 squatcıkk bunun içinnn:52::52:

trombolinle barışmana sevindimmmmm :46::46::46:

slm şirinemmmm özleidm inan bende hay allah yeğenim üzmeye başladı demekki senii:26::26:
evet kuzum yedim :17::17: 10 snein için 10 yeğenim için yaparım kuzummm ne demek:38::38:

Çok geçmiş olsun leylacım tahmin ettim bir terslik olduğunu diş ağrısı kabir azabı gibi çok geçmiş olsunnn elbette bitanem normalde düzenli yazıyorsun menülerinii sen tek iyi ol da yazarsın cnm benim :38::38:

Elbette yarın sabah tartılırsın cnm izinli yazarız haftaya izinli olursun ne zaman kendini iyi hissedersen dönersin tatlım fakat bildirim yapmadan iznli olamıyorsun :38: elbette sohbet sensiz olmaz kuzumm değer tabiii göz nur ama dil insanı bitirir derler Sindicim evinde adaçayını yak dumanını tüm evde gezdir bitanemmm birde üzerinde çörek otu taşı mutlaka :38:

ayyyyyy bu ramazannnn yandıkkkk cısların önünde 2 görürsem yakarımmmmm melekleri:47::47:m ona göre peşin peşin yerseniz sporunuzu da yapınn 1 dilime ceza yokkk:16::16:

rica ederim cnmmm:16:

afiyetolsun cnm o zaman bitanemmm bizler sadece ekmek gibi basit karbonhidrat almıyoruz yoksa sağlıklı karbonhidratları alıyoruz hayırlısı kuzummm

dengeyi oturttuğun zaman yapabilirsin inşşş:38:

hem iftar hem sahuru eritmemiş oluyor bünye bitanem kısa sürede nasıl sindirdin zaten 2,5 kilo su içiyoruz en az normal yaniii 3 kilo fark olması:34:

Fatmacım Q enzim Q 10 takviyesini ben 10 yılı aşkındır kullanıyorum gerçekten bir gençlik iksiri gibi ayrıca kalp damar rahatsızlıklarını önler bağışıklık sistemini güçlendirir çok güçlü bri antioksidan ve koruyucu cnmmm beni gören 40 yaşımda olduğumu duyunca :53::53: oluyor resmen ayrıca yıllarca sigara içmiş olmama rağmen bir de içmesem nasıl olurdu kimbilir:12::12::12:

banu cum ciddenmi bende kullansammı q enzim ki çok duydum bende. biraz bilgi varsa aktarırmısın

ferideei ( 77 / / / %)
neslihank4 (83 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 /81.7 / -0.8/% -0.98)
Tekaskim( 66,2 / / /% )

özür dilerim kızlar hepinizden çok çok özür dilerim. :(:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya inanmıyorum hala hafif akıntım var bitmedi bir türlü ama acık renkte orucu bozar mı ki benim acil doktordan randevu almam lazım yaa noldu bana böyle

Iphone dan gönderildi

tatlım hayırdır çok fazla geçmiş okuyamıyorum sanırım periyodunda anormallik olmuş çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Kilo bildirimi:
Gecen hafta: 66.2
Bu hafta: 65.4
Yuzdesi:1.29

tbrikler leylacımmm 800 gr harika :46::46: yüzden 1,21 cnmm:34: meleklerimmm en son listeye kim eklemişse alıntı yapın baştaki ve sondaki QUOTE leri silip kendi kilonuzu ve yüzdenizi ekleyip cevaplayın böylece liste kendiliğpinden hazır olur 5, haftamız artık bunların otomatik olması lazım

herkesin aksam olunca esi evde. ben nasil gideyim ya da geleyim ki. gecen aksam dedim ya arkadas cok israr etti de tatli yedim o arminbercem di onunda esi nobetciydi beraber oturduk sahura kadar. ama bu seferde cocuklar yedi birbirlerini. anlayacan yalniz da olsam en rahat yer evim

makarna domates sosluydu canim ama miktar cok fazlaydi:17:

anladım bitanemmm yalnız kalmazsın diye düşünmüştümmm ama deidğin gibi ev snein için en rahatı sende bizimle sohbet edersin sıkma canını nasılsa ctsi pazar enişte gelecek:29::29:

yesil mercimek corbasi nasil yapiliyor blendir falan olmadan olur mu :44:
ben su detoks seyi icin almistim evde duruyor bir sey yapiyim ben onla bosa gitmesin bugdayla nohutu paketin ucundan acip kullanmistim simdi oturdugum mahallede bir teyze ramazanda boyle bir seyler topluyor ihtiyac sahiplerine ulastiriyor yine bu civarda outran. ikisini verdim ama yesil mercimek paketi yirtilmisti kaldi o oyle ne yapilir ki onla acaba
mercimek koftesi olur mu acaba bunla da :26:

yeşil mercimeği haşlayacaksın cnmm haşlandıktan sonra bir tavada soğan kavurup arzu edersen salça da koyabilirsin mercimeğin üzerine dökeceksin birazcık ev eriştesi de atabilirsinnn ben sade seviyorum birde üzerine limon harika olur ve besleyicidir

bu arada ben b12 yi tok karnina aldim Sabah icmeyi unutmusum
siz nasil kullaniyorsunuz tok mu ac mi :26:

ben ilaç olarak almadım hiç cnmm iğnesini yaptırdım hep :26: yasemine soralımm yanlış birşey söylemek istemem

hep boyle gram gram gidecek sanirim benim :5:

canım hiç üzülme ben de hep az az verdimm az gitsin öz gitsinnn gayet güzel bence kalıcı olur bu şekilde giden:29:

kilo bildirimim

gecen hafta 78.9
bu hafta 78.1
giden 800 gram
yuzde 1.01

tbrkler bitanemmm:38: nasıl oldun iyimisin bugün biraz daha

bu gün kilom: 82,400
giden: 600
yüzde %0,72

çok mutluyum halbuki ümidim yoktu kızlar benim hedef neydi ki bi bakim yakaladımmı. valla iş güçten iyice koptum kendimi takip edemiyorum

tbrk ederim neslimmmm yine sürpriz yaptın cnmmm:46::46::46::46::nazar::nazar:

banu cum ciddenmi bende kullansammı q enzim ki çok duydum bende. biraz bilgi varsa aktarırmısın

evet bitanem ben 10 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedimm doktoruna danış istersen için rahat olsun sonra kullanırsın netten bakabilirisnn fakat hücre yenileyici kalp damar hastalıklarını önleyici bağışıklık sistemini güçlendirici

Iphone dan gönderildi

cnmmm bence ihmal etme git doktora belki daha tam bitmemiştir sıkma canını:29::29: oruç konusunu bilemedimm:44:

Back
X