• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cigkofte geldi de buzluga koydum hic yiyesim gelmedi simdi :26:
evett o ara cok kotu oldu ya iki cikolatanin kalorisi 108 oldu hem tadini da alamadim sirf nefis iste mutfaga da sozde sut isitmaya gitmistim o ara :27:
yani halsizligimi uzerimden attim ama oksuruk ve burun akintisi devam ediyor o da bi gecse :2:

bugunden itibaren diyete daha asiliyorum ben zaten yogun olacagim icin spor olmayacak bir de regl donemim yaklasti bir de yemek konusunda kendimi salarsam ohoooo valla kilo alicam vericegim yerde :22:

donup çözülünce sağlık açısından bir sorun olmasınnn :26: bence buzdolabına koysaydın daha iyiydi :44: bebişimm çikoları evde bulundurmamak en güzeli cnmm evde olduğu zaman şeytan sen onu yiyene kadar rahat bırakmaz:38:

inş öksürüğünde geçer cnm benimm:38:

Son düzenleme:
tüm hafta boyunca cnmmm 35 mesajın altında olan yandı günde 5 mesaj yazan da zaten sorun yok:16::16: 35 i geçenlere 35+ da yazabilrisinn :34:

ıo minyatür bahçeler süper bende bayılıyoprum ama baya pahalı neslinin dediği gibi hem bizde gelen giden minikler durdurmaz onu çok zor:9:

Evet cnm zor olur bakımı zaten...
Mesajlarını merak edenler için birde daha motive etmek amaçlı hepsini yazmayı düşündüm :))

Iphone dan gönderildi

donup çözülünce sağlık açısından bir sorun olmasınnn :26: bence buzdolabına koysaydın daha iyiydi :44: bebişimm çikoları evde bulundurmamak en güzeli cnmm evde olduğu zaman şeytan sen onu yiyene kadar rahat bırakmaz:38:

inş öksürüğünde geçer cnm benimm:38:

bilmem bozulur mu donmamistir su an yenii koydum nerdeyse simdi cikariyim :26:
su an cok yagmur var yagmur bitsin sokakta oynayan cocuklar var hep cikip onlara vericem cikolatalari evde 2 paket var da daha :17::27::37: yoksa 1-2 darken hepsini yerim ben onlarinn

Evet cnm zor olur bakımı zaten...
Mesajlarını merak edenler için birde daha motive etmek amaçlı hepsini yazmayı düşündüm :))

Iphone dan gönderildi

bence süper olur cnmmm şimdiden ellerine sağlık o zaman:38:

bilmem bozulur mu donmamistir su an yenii koydum nerdeyse simdi cikariyim :26:
su an cok yagmur var yagmur bitsin sokakta oynayan cocuklar var hep cikip onlara vericem cikolatalari evde 2 paket var da daha :17::27::37: yoksa 1-2 darken hepsini yerim ben onlarinn

bence de çıkar cnmmm oh sevaba girersin minikler yesinnn :29::29: yağmur biraz da buraya gelse keşke serinlesek kavruldukkk:50:

ben simdilik cikiyorum hadi gorusuruz :3:

görüşrüz bızdıkım:16:

bende cizelgemi yeniledim kendime ceza olarak kaplumbaga koydum yavasladigim icin :1:

ne demek cnm haftaya suda yuzen kizi koycam yada suda guneslenen kizi guzel olur sen yuzmeyide seviyosun cunku:16::16:
:)
ayy dur kiz seninki guzeldi benimki seninki olmus dur duzelteyim ben kaplumbagayi kendime yapmistim dur cnm hemen duzeltcem
gerek yok uğrşma bende yavaşım zatenn :9
kızlar bende resim koydum arkadaşım olanlar görebiliyormuş. aranızda göremeyen varsa eklerim sizi haber verin

Back
X