• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hosgeldin cnm keske cok yemeseydin yaa bak simdi vicdan azabi cekiyosun dimi
ay benimde aklima geldi eger esimle tatile bir yere gidirsem yanimda tartiyi alcam diye:1::1:

dur kiz biraz hasret giderelim oyle git :38:

bana soracak olursan herseyden tadmissin sadece cnm kacamak sayilmaz kii bu:27::27: bana gore tabii:9:

ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldim :12::12::12:

dur kuzum maşllah de nazar değireceksin takımımıza:nazar::21::21::21:

aa inanmıyorum manyak bunlar :52::52::52:

benim annemede 5-6 dilim ekmek vermişti hemde pilavın yanında :52: annemde böbreklerinden rahatsızdı üstüne kilo almıştı :19:

aa çok kolaymış teşekkürler kaptan deneyeceğim aktardan alayım o zaman :16:

evet cnm en güzeli bizleirin bilinçlenmesi kendi doktorumuz kendimiz olacağız ben böbrek doktoruna dedimki annem yeşillik yiyebilirmi denemek için elbette yiyebilir şekeri içinde yeşillik yemesi lazım dedi ama dr bey yeşilliklerde potasyum çok dedim aynen şöyle kaldı:27::27:

bitanem diyeti geçtimmm diyabetin de var :43::43:

aynen prensesimmm hedefe ulaş sonra arada kaçamak yaparsın:34:

hoşgeldinnn Gülayımmmm ne yedinki bu kadar çok:18::18::18: offf çok kalmayacaksın inş memlekette :26::26: tamam cnm kolay gelsin ama regl de oldun sıkıntı çıkmasın spor yaparsan :26:
ne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışız:43::43::43: düşüncesi bile kötü inşallah kaplıcaya gidemezsem buraya dönerim hemen yoksa işim yaş.
tesekkurler cnm bende uzuldum:1:
evet cnm allah saglik huzur versinde kutlamayi yapariz her zaman

aa bende suyla iciyorum omega 3 u

masallah tebrikler cnm bnm nolcak peki bu puanla istedigin bir seyi yapabilecek misin
sen bu misafir agirlamadan sonra iki gun plates yapamadin dimi cnm nolcak bastan mi baslicaksin bende iki gun yapamadim malesef

ahhh bende iki gundur yapamadim cnm yaa

evet cnm dun yildonumumuzdu
bu ara ayrana sardim ben yaa hatta sahurda da mi yapip icsem ne:1: canim inanilmaz derecede ayran icmeyi cekiyo seviyo:1: birde tok tutuyo yogurt gobek yaglarini da eritiyo daha ne olsun dimi cnm:34: ama bi kere ayyuzlum cok icmisti tansiyonu dusmustu galiba bendede olma ihtimali var midir acaba ama ben onun kadar asiri icmedim rekorum 1 litre simdilik:1:

masallah valla bende dun cok aradim bulamadim kefiri biliyo musunuz ben eskiden kefirin kimiz oldugunu saniyodum:17: :9: yani at sutu bir kere aldim denemek amacli cok faydali diye meger bambaska birseymis :1: simdi diceksiniz kendin mayala onu nasil yapcam ki nerden bulcam yurt disindayim bilmiyorum turkiyeye gelince bi arastirmaya gircem bakalim
ben arkadaslarin menulerine yorum yapma zorunlulugu oldgunu bilmiyodum cnm aklima eseni yorumluyodum :17:yanlis birseyler soylememek adina:1:

bende yapiyorum bircok sayfa var hem mp3 hemde video olarak indirebiliyosun online bircok sarki ve videoyu daha once nasil indiriyodun ki acaba:15:

masallah cnm sporlarini aksatmadin

masallah cnm sana da menun guzel hatta aksam acikmadin mi

himmm ekmek fazla olmus cnm ama sporla telafi etmeye calismissin :1:

sende benim gibi taktin mi takiyosun cnm yogurda dadanmissin kac gundur :1:

kaptan kesin ceza verir :1:
türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.
hosgeldin cnm keske cok yemeseydin yaa bak simdi vicdan azabi cekiyosun dimi
ay benimde aklima geldi eger esimle tatile bir yere gidirsem yanimda tartiyi alcam diye:1::1:

dur kiz biraz hasret giderelim oyle git :38:

bana soracak olursan herseyden tadmissin sadece cnm kacamak sayilmaz kii bu:27::27: bana gore tabii:9:

ayy biz ne temiz bir takimiz bende dusumu aldim geldim :12::12::12:

azap ki ne azap. çok pişmanım ama battı balık yan gider hesabı yaptım resmen. gözüm döndü. benim galiba haftada bir bu ataklarım geliyo. sonrasında altı gün toparlamaya uğraşıyom. demekki kaçamak yapmasam her hafta 2 kilo garanti gider:17::17::17::17:

teşekkürler canımm :38:

ahah evet bende en kısa zamanda aktarlara bakacağım kefiri seviyorum hem de süper faydalıymış :7:

herkesde bir olmuyordur belki
bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedense
ohh sıhhatler olsun hepimize o zamann :7::7:
aynen cnm :1:
Hoşgeldin Sindimm ayranı kaya tuzu atarak içersen tansiyon sorunu olmaz bitanemm birazcık atıver en sağlıklı içecek
kımız demek olabilir kefirde kafkaslardan gelme çünkü ordan çağrışım yapmıştır belki cnmm
ben videoların isimleirini alıp torrentlerden indiriyorum hem hızlı oluyordu bir de youtube video indirici program kurmuştum ama bu daha pratik geldi

süpri,z misafirlere alışığım ben:ssz::ssz::ssz: afiyetolsun cnmmm hakikaten iyi su içmişsinnn sporda harika bird ebulaşığı sayarsak ooooo:46::46::46:
evet cnm ikisi de kafkaslardan oyle kalmis aklimda :1:
yok ben direk online youtube converter yaziyorum hemen ordan hizli hizli indiriyorum usb ye sarki arabada dinlemek icin
bazen baska siteden videoda indiriyorum eger uzun yola cikarsak oglum arabada sikilmasin diye sevdigi cizgi film yada sarkilari
cok pratik ozellikle netin hizliysa cok rahat
kaya tuzu sanki bir markette gordum ama hangisindeydi hatirlamiyorum sonra bakarim ama zaten ben tuz az tuketiyorum eskden cok cok kullanirdim sonra kendiligimden azaldi

iyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum :1:
eveeeet simdi sira bende
menumu yazam bakalim ceza gelcek mi acaba bana :1:

sahur:
2 yumurtada sahanda yumurta
avuc ici kadar mozarella peyniri
yarim dilim ekmek
1 tatli kasigi eksi visne receli :1:
cherry domates birkac tane

aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz

1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)

ekşi vişne reçeliiii:60::60::60: alemsin sindimmm reçele kızmayayım diye tabirine bayıldımmm kuzummm makarna domatesli iyi seçimm yoğurtlu dondurmada yenmişş ikisi birden olmaz dimi ama hak ver bana:49::49:

ceza tabiki gelecek 10 dk ip atlama insaflıyım yine birde az önce unuttum yazmayı kuzumm birbirimizin menülerine bakacağızki uyaralım sonuç olarak bende diyetisyen değilim benim gözümden kaçan birşeyi başka birimiz yakalar değilmi :34: veya bilmediğim yada yanlış bildiğim birşeyde olabilir cnm benim

dur kuzum maşllah de nazar değireceksin takımımıza:nazar::21::21::21:

evet cnm en güzeli bizleirin bilinçlenmesi kendi doktorumuz kendimiz olacağız ben böbrek doktoruna dedimki annem yeşillik yiyebilirmi denemek için elbette yiyebilir şekeri içinde yeşillik yemesi lazım dedi ama dr bey yeşilliklerde potasyum çok dedim aynen şöyle kaldı:27::27:
ay evet cnm masallah:nazar::nazar:
miss wongum doktora iyi kapak yapmissin cnm :52:
ne yemedim ki aklına zararlı ne gelirse. vallahi bayramdan önce gidecekmişiz sonra eğer paramız olursa bayram sonunda kaplıcaya gidecekmişiz bir kaç gün yoksa orda duracakmışız:43::43::43: düşüncesi bile kötü inşallah kaplıcaya gidemezsem buraya dönerim hemen yoksa işim yaş.

türkiyede bu puanla bişe yapamazsın en az seksen almak gerekiyor. hoş bu sene memurluk kadrosu da olmadığı için bu puanla istesemde bişşe yapamazdım. sadece sorular nasıl süre nasıl kullanılıyo deneyim için girdim. kısmetse seneye okulum bitince çalışıp girecem.

azap ki ne azap. çok pişmanım ama battı balık yan gider hesabı yaptım resmen. gözüm döndü. benim galiba haftada bir bu ataklarım geliyo. sonrasında altı gün toparlamaya uğraşıyom. demekki kaçamak yapmasam her hafta 2 kilo garanti gider:17::17::17::17:
himmm peki sonra calismayi mi dusunuyosun cnm mesela lise mezunlarida giriyomus kpss ye ben bilmiyodum kizkardesim soyledi arkadaslarindan giren varmis memurluk icin memur oluyolarmis iyi bence bu olay
hatirliyo musun gecenlerde lisbethtti yanlis hatilamiyosam kendimi yemye vercem dedi sen engelledin ahhh keske kendinede engel olaydin cnm valla uzuldum
ama olsun artik bu hafta siki tut yarini hafif atlatirsan dengelemis olursun biraz cnm ok yarin ozellikle menune bakcam ona gore:23::23: bozma moralini:54:

inş bayram sonu kaplıcaya gidersinizde sonrasında evine dönersin cnmm 3 çocukla gezmede çok zor olur snein için

evet bitanem skaın bir daha battı balık yan going yapma:20: hemen diğer öğünde toparlamaya çalış bak ne güzel veriyorsunnn:29:

bence de zaten ben eskiden cok tuz atardim simdi az attim mi yetiyo eskisi kadar tuzlu yemiyorum nedense

evet cnm ikisi de kafkaslardan oyle kalmis aklimda :1:
yok ben direk online youtube converter yaziyorum hemen ordan hizli hizli indiriyorum usb ye sarki arabada dinlemek icin
bazen baska siteden videoda indiriyorum eger uzun yola cikarsak oglum arabada sikilmasin diye sevdigi cizgi film yada sarkilari
cok pratik ozellikle netin hizliysa cok rahat
kaya tuzu sanki bir markette gordum ama hangisindeydi hatirlamiyorum sonra bakarim ama zaten ben tuz az tuketiyorum eskden cok cok kullanirdim sonra kendiligimden azaldi

netimin maşallahı var anında iniyorrr şükür bitanem kaya tuzu turşu yaptığımız tuzlar cnmm kristal minik çakıl taşları gibi olan

ekşi vişne reçeliiii:60::60::60: alemsin sindimmm reçele kızmayayım diye tabirine bayıldımmm kuzummm makarna domatesli iyi seçimm yoğurtlu dondurmada yenmişş ikisi birden olmaz dimi ama hak ver bana:49::49:

ceza tabiki gelecek 10 dk ip atlama insaflıyım yine birde az önce unuttum yazmayı kuzumm birbirimizin menülerine bakacağızki uyaralım sonuç olarak bende diyetisyen değilim benim gözümden kaçan birşeyi başka birimiz yakalar değilmi :34: veya bilmediğim yada yanlış bildiğim birşeyde olabilir cnm benim
ay aynen oyle cnm :1::1: eksiligini vurgulamak istedim:52::17:
ya aslinda ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim istemeden dondurmayi ogle zamani yedim yazmaya utandim:17:
esim gel boz dedi hayir dedim o kadar sahur yaptim sonra disari ciktik ve aliyi sua goturelim dedi gittik orda da artik oruc moruc kalmadi ve dondurmayi yedim
ama hakikaten insaflisin cnm cok sagol yarin yapcam insallah cezami

H
süpri,z misafirlere alışığım ben:ssz::ssz::ssz: afiyetolsun cnmmm hakikaten iyi su içmişsinnn sporda harika bird ebulaşığı sayarsak ooooo:46::46::46:

su içiyorum kaptan baya ama sonra wcden çıkamıyorum annem sidikli oldun diyo :52::52:

iyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum :1:
eveeeet simdi sira bende

sahur:
yarim dilim ekmek

aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz

1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)

afiyet olsun canım nasılmış ki o sondurma minik heralde 1 tane dediğine göre :)

sporun yok mu canım?

evet öyle kaptanım

:9::9::9: kalır tabi doktor olmuş ama önerdiği sebzenin içindekinden haberi yok :27:

ben hiç tuzlu sevmem ama kaya tuzu çok faydalıymış mineraller bakımından kaya tuzu atarız içine oh mis :7:

ekşi vişne reçeli bende onu okurken dedim kendi kendime vişne zaten ekşi :52:

bu arda kayatuzu demişken bize erzincandan geldi kaya tuzu 1 çuval organikmiş tadı çok hoş

inş bayram sonu kaplıcaya gidersinizde sonrasında evine dönersin cnmm 3 çocukla gezmede çok zor olur snein için

evet bitanem skaın bir daha battı balık yan going yapma:20: hemen diğer öğünde toparlamaya çalış bak ne güzel veriyorsunnn:29:

netimin maşallahı var anında iniyorrr şükür bitanem kaya tuzu turşu yaptığımız tuzlar cnmm kristal minik çakıl taşları gibi olan
masallah cnm netine artik bu devirde netsiz ev susuz elektriksiz ev gibi oldu bizi icin :nazar::nazar::1:
evet cnm biliyorum kaya tuzunu ama onun sofra icin olanini gordum sanki
su içiyorum kaptan baya ama sonra wcden çıkamıyorum annem sidikli oldun diyo :52::52:

sporun yok mu canım?

evet öyle kaptanım

:9::9::9: kalır tabi doktor olmuş ama önerdiği sebzenin içindekinden haberi yok :27:

ben hiç tuzlu sevmem ama kaya tuzu çok faydalıymış mineraller bakımından kaya tuzu atarız içine oh mis :7:
yok cnm ben seviyorum yogurtlu dondurma co saglikli ve hollywood yildizlari hem serinlemek icin hem form tutmak icin yiyolar tabi benimki onlarinki kadar buyuk degildi:1: spor yok gibi cok az yuruyus yapabildim ama o da sayilmazdi yani

Son düzenleyen: Moderatör:
ay aynen oyle cnm :1::1: eksiligini vurgulamak istedim:52::17:
ya aslinda ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim istemeden dondurmayi ogle zamani yedim yazmaya utandim:17:
esim gel boz dedi hayir dedim o kadar sahur yaptim sonra disari ciktik ve aliyi sua goturelim dedi gittik orda da artik oruc moruc kalmadi ve dondurmayi yedim
ama hakikaten insaflisin cnm cok sagol yarin yapcam insallah cezami

kuzum vişne zaten ne kadar reçel olsada ekşi olur özleliği o ama snein yumuşatma biçimin çok hoş kabule diyorum:29:hastalandınmı bitanemmm ondanmı bozdun:26:

sporun yok mu canım?

evet öyle kaptanım

bitanem evdeyken sorun değilde dışardayken wc işi zor hakikaten:51::51: kaya tuzu hakikaten faydalı birde himalaya tuzu var ben kaya tuzunu tercih ediyorum

eveeeet simdi sira bende

sahur:
yarim dilim ekmek

aksam:
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz

Ohh afiyet olsun canım :16: Ben de yoğurtlu dondurmayı kahve dünyasında yemiştim çok güzeldi

ekşi vişne reçeli bende onu okurken dedim kendi kendime vişne zaten ekşi :52:

bu arda kayatuzu demişken bize erzincandan geldi kaya tuzu 1 çuval organikmiş tadı çok hoş

1 çuval derkennn:53::53: ohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman

masallah cnm netine artik bu devirde netsiz ev susuz elektriksiz ev gibi oldu bizi icin :nazar::nazar::1:

yok cnm ben seviyorum yogurtlu dondurma co saglikli ve hollywood yildizlari hem serinlemek icin hem form tutmak icin yiyolar tabi benimki onlarinki kadar buyuk degildi:1: spor yok gibi cok az yuruyus yapabildim ama o da sayilmazdi yani

fibernet çok şükür tt ntten kurtuldum :21::21: bitabnem sofra tuzu olmamalı neden dersen istersen dene birazcık sofra tuzuyla konserve yap anında bozulur ama kaya tuzuyla hiçbirşey olmaz:32::32:

1 çuval derkennn:53::53: ohhh tam konserve zamanı kışlıkları bol bol hazırlayın o zaman

fibernet çok şükür tt ntten kurtuldum :21::21: bitabnem sofra tuzu olmamalı neden dersen istersen dene birazcık sofra tuzuyla konserve yap anında bozulur ama kaya tuzuyla hiçbirşey olmaz:32::32:

Aynen öyle annemde hep kaya tuzuyla yapıyor. Hamarat kadın hemen nasıl belli ediyor kendini :21:

Ohh afiyet olsun canım :16: Ben de yoğurtlu dondurmayı kahve dünyasında yemiştim çok güzeldi
evet cnm bende seviyorum hem hafif hem eski soguk yogurt gibi

himmm kaya tuzunun sorfa icin olani olmaz yani ok cnm
ohh neguzel netinde fiber olmus masallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle annemde hep kaya tuzuyla yapıyor. Hamarat kadın hemen nasıl belli ediyor kendini :21:
:17::17::17::17:
evet cnm bende seviyorum hem hafif hem eski soguk yogurt gibi

himmm kaya tuzunun sorfa icin olani olmaz yani ok cnm
ohh neguzel netinde fiber olmus masallah

çok şükür kesilme hiç olmuyor aynı anda yirmi sayfa açsam sorun yok neydi eskidennn:31:

turşu için olanlarda var aktarlarda canm :)

hım anladım şimdi canım :)

ramazandan sonra sporlara başlarız artık ciddi şekilde ben jimnastiğe başlamayı düşünüyorum :8:

bitanem evdeyken sorun değilde dışardayken wc işi zor hakikaten:51::51: kaya tuzu hakikaten faydalı birde himalaya tuzu var ben kaya tuzunu tercih ediyorum

dışarda hakkaten zor kaptan :)

himalaya çok pahalı geldi bize

bilmeyenler icin eksi oldugunu vurgulamak istedim:52::52:
masallah bir cuval cok iyi cnm

evet annem turşu için istedi bide fabrikasyonlara karşı annem :)

evet bende görünce şok oldum :52:

aynen onun için istetti annem :) bide artık bunu kullancaz yemeklerde dedi annem hazır gıda düşmanıdır da :52:

ramazandan sonra sporlara başlarız artık ciddi şekilde ben jimnastiğe başlamayı düşünüyorum :8:

aynen onun için istetti annem :) bide artık bunu kullancaz yemeklerde dedi annem hazır gıda düşmanıdır da :52:

bende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmm:9::9: evet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok:32: evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
anneciğinin şimdiden elelrine sağlık:16:

:17::17::17::17:

çok şükür kesilme hiç olmuyor aynı anda yirmi sayfa açsam sorun yok neydi eskidennn:31:
ay en kotu seydir kesilme donma insanin sabrini zorluyo zaten gule gule kullan cnm

hakikaten ramazn bitsin hayirlisiyla da yapalim sporlarimizi artik bende yuruyus yapcam yine mekik falan platese ya yarin yada pazartesi keisn donus yapcam sunu 14 gun duzenli yapayim yaa bi bakayim sonucu nasil olcak sonra gobek icin olanini yapmak istiyorum insallah
ne guzel masallah annene cnm bilincli bir anneye sahipsin benim annemde zamaninda bizi duzenli yemek icin cok zorladi da iste kiymetini bilemedim simdi kilolarla savas icindeyim

Back
X