- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Yedim bir halt cnm sormakız yapma battı balık bak neguzel kılo verıyosun.bayramdan önce gıtmen kötu belkı ama dua et ramazxanda gelmedı kayınpederler onada sukur
ama ıyı olmamıs nuracım kefaretlık olmusunkeske hıc tutmasaydın ogun ramazanda mazeretsız oruc kefaret gerektırır.
nezamandır bu muhabbet dönuyo herseferınd cevap yazmayı unutuyorum banucum süper fıkır.bayramdan sonra ortak spor beşlırleyıp yapalım vallahı topıkcek zayıflıycaz nazaragelcez
süpersın bak bize bunlarla gel battı balık dıye degılsayende kesfettım bende ebrununj oplates vıdeosunu bende yapıyorum ama sendede oluyomu cook agrıyo heryanım
bazı hareketler cook zorluyo o selülit savar hareketlerı bıde lastıgı ayaga gecırıp daıreler yapıyorya belımın agrısı dayanılmaz oluyo yapmıyorum onları.fıtıgım oldugundan heralde bılemedım
ben ınanarak ıctıgım herseyın sıfasına ınanıyorum 1tatlıkasıgı kadar bıberıyeyı 1kupa suda 10dk demlıyorum ılınınca lımon sıkıp ıcıyorum.lımonsuzda ıcıyorum bazen.marankı saracoglu ve bıcok doktor cok methedıyo bıberıyeyı zayıflamak için bende ıcıyorum ustelık mıgrenımede ıyı gelıyo eskısı kadar mıgren ataklarım olmuyo cook sukur tadıda hos.fazla bıtkı cayı içmıyosan gunde 3 bardak içilebılır bence.ama ben 2 bardagı gecmemeye calısıyorum baska caylarda içiyorum cunkı
Yani biberiyeyi kaynatmıyoruz kolaymış yapımı aslında Bencede 2 bardak iyi cnm Ramazan sonrası yeşilçayla falan dönüşümlü kullanırım artık iyi olur ondan sıkılınca diğerine geçerim
Cnm eğer bel ağrın fazlaysa cok zorlama kendini sonra zarar vermesin sana
Iphone dan gönderildi