Slm meleklerimmmm

şükür gelebildimmm

bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri

neyse şükür kavuştum dün bir ara geldi sindiye yazar yazmaz yine gitti ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki

sizler ne yaptınız bakalımm
allah korusun sindim ama hakikaten çok kaçırmışsın

oh baklavayı unutman ne güzel olmuş

cnm bu hafta tüm kaptanlar kabul ederse bildirim yapılmayacak ama 1. takım bildirim yapılmasını istemiş bekleyeceğiz bakalım sonuçlansın ona göre hareket ederiz
olsun Sindim gerçi ben de bayramda evdeyim ama yoğun olacağım anneannem ve istanbuldaki teyzem gelecek annem kardeşlerin en büyüğü anneannem de bizde olacağı için herkes bize gelri ama yine de geceler bizimm

çocuklarımmız gezsin eğllensin sağ salim gelsin inş

bitanemm sahurlarını malesef yasak savma gibi yaptığın için iftarda patlama yaşıyorsunn

salatayı bol bol tüketki diğerleirne az yer kalsınn

Slm bızdıkımm evet bir menün eksik yorgunluktan unutman kötü olmuş afiyetolsun cnm kuruyemiş süt iyi bri seçim aç uyumaktan iyidir
çok yoğunsun bızdıkım sanırım bu ara bitanem bildirim işi henüz belli değil oylama sürüyor şayet bildirim yapılmaayack olsa bile müsait olanlar bildirimini yapsa iyi olur en azından durumumuzu kontrol altında tutarız neden garip olsun cnmcımm önce de yazmıştım isteyen bildirim yapabiliri diye yarın belli olur sanırım git tabi değişiklik olur yemezsen teyzene ayıp olur günlük bir dilime izin veriyorum cnmcımmm kuzen çıtaysa işin zor
bziler evdeyiz bızdıkımmm fırsat buldukça gireriz
bildirim işi yarın belli olacak Gülayımmm pillerin ucuzları da var cnm ama dayanıklı olmuyor çabuk bitiyor tartını götürmen iyi olmuş
voltaren jel ameliyat öncesi tek dostumdu neslimm spor herşeye iyi geliyor işleyen demir pas tutmaz misali iyi olmana sevindim cnmm
girebilenleri bekleriz

fakat bayram haftası mesajdan muafsınız ben söyleyeyim

bildirim yapman iyi olur cnm düzenimiz bozulmaz
gördüm neslim tam tabloyu işaretlemiştim sonradan değiştirdim

cezalarını biriktiriyorum haberin olsun

evet bir ara bende ucuzlardan aldım ama çabuk bitti Eylülcümmm bizim bütün apartman bizde tartıldığı için dayanmıyo o tatlılar sırf cuma günü tırmalasa iyi kene gibi yapışıyorlar

afiyetolsun bızdıkımmm ama hem muz hem üzüm hem kayısı fazla glukoz olmamışmı bitanemm
slm prensesimmm şükür kavuşmuşsun yumurtana

benim taktiğimde odur yemekten önce sırayla su çorba ve salata yer kalırsa ana yemek yerim genelde çeyrek porsiyon olur
güzel bilgi Sindim paylaştığın için tşkler
yarım ideal cnmmmm
güle güle giysin cicilerini yeğenlerim cnmmm

diloşa ne aldınki
afiyetolsun Gülayımmm haızr çorba değilse tabiii
inşallah bitanemm belli olmaz dur bakalım kv lerde yapacağın tek şey çok minik lokmalar ve çok yavaş yemek olsun Gülayım yoksa yandın
yarım pideye ceza yok bebişimm afiyetolsunn

Sindim sahurlarını neden böyle yapıyorsun bebişim canın yemek istemiyor olabilir ama iftar çok geç doğru seçimler yapmazsan hem leptin çalışmaz hem de vucudun enerji harcamaz kuzumm hadi karpuz eydin ama yanında süt veya yoğurt tüketmen lazım:26:

baklavayı unutmamışsın bugün
Afiyetolsun Eylülcümmm 1 topa ceza yok ki utanma
geçmiş olsun bitanemmm dün sahurda ne yedinki:26:
bencce halanın kızı kendine almıştır o eviii

hakikaten çok güzel oluyorlar çok pahalı değilmi :26:
afiyetolsun cnmmm herşey kararında tadımlık tşkler

işte bu kadar herşeyin bir çaresi var kırmada kibarca hayır demek
oooo çok güzel cnmm gözün aydın güle güle gidip gelsin inşşş

1,5 ay yanında daha süper
yeğenlerimle sizi oyuncakçıda düşünemiyorum enişteyi eksin batırırlar
şirinemmm tşk ederim bitanemmm
sahur yapamadın o zaman inş zorlanmazsın:26: menün güzel cnmmm elbasan tavamı acaba tava yazıp kalmışsın

güzel fikir fırında pişirtmek yılbaşında ben de hindi vermiştim süper pişmişti tatlı iki çatalda durabilmişsinnn

geldim feridemmm
ne yedinnn inan böyle deyince daha çok merak ettim

tamam dediğin gibi işaretledim cnmm
slm tatlımmmm ceza olmaz olurmu elbette var 3 tane cıs var hem hurma hem güllaç hem dondurma miktar az da olsa toplamda çok :26:
cezayı sana bırakıyorum çünkü tam ölçüleri sen biliyorsun

kolay gelsin cnmmm
tşkler bitanem hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşşş

hoşgeldin prensess inan burasıda öyle korkumdan pazara gitmedim bugün sabah erkenden hastahaneye kontrole gidip geldik annem için o zaman iyiydi ama sonra gözüm yemedi yumurtamda yok mecbur gitmem lazım amcam bekler 7 den sonra gider alırım artık beş dk herşey var çünkü