- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Geçmiş olsun Fatmacımmm inş çok yanmamıştır yanıkta en korktuğum şey zeytinyağı ve yumurta akı sür bitanem hem acısını alır hem iz kalmaz:26:
bayramda isterseniz yaparım cnmm
yazmamakta haklısınnn Gülayımmm cadalozun menüsünü mü yazdın yoksa:44::44: akşam makarna olmasa iyiymişşş çokokrem birde bolllllllll öylemiii allahımmmm tutmayın beniiiiicezanı sana bırakıyorum kuzummm
hanımlar becerikli olunca erkeklerin çoğu şeysden haberi olmuyor sağol canım arkadaşını yalnız bırakmamışsınn ayrıca gitmediğinize çok sevindimsanırım yarın sabah çıkacaksınız bu durumda:26:
Slm Sindimm evet dün bekledim ama gelemedin gerçi bende çok kalamadım gece iyi alışverişler bitanemm
sevdim bu lafııı almamışsın ya canım benim az olsun öz olsun tbrk ederim
hoşgeldin prensesimm yeni ciciler alındı o zaman oruçluyken alışverişi sevmiyorum benyok bitanemm bu gün iki apartman birlikte iftar yapacağız onu hazırlıklarını bitirdim iki tepsi arnavut böreği yaptım bana düşen oydu şimdi meraktan geldim bir bakayım diye masalar sandalyeler herşey hazır güzel bir iftar olacak
bayram temizliği olayı bana çok ters geliyor zaten her allahın günü düzenli yapıyoruz
oyyy kıyamam ben sanakilon az olduğu için bitanemm birde 2 hafta deneme süresi oluyor o süre zarfında zaten vermen gereken kilonun yarısını verirsin takım kadrosu sınırlı olduğu için tercih edilmiyor peki hoşgeldin o zaman aramıza yalnız öyle misafirlik filan anlamam ilk sayfadaki kuralları oku tüm kurallar senin içinde geçerlii
sanki takımdaymışsın gibi yarışacaksın anlaştıkmı
![]()
inşallah hemen biterde banyon yaylaya kalmaz kuzumm
wuuuuuuuuuuuuuuuu maşallah prensesimmm coşmuşsunnntrbk ederimmm ortalama 1,79 cnmm süpersinnn
![]()
sey he menuyu cadolozdan aldim:))) dun malum sinirliydim esime. ben sinirliyken kendimi yemege veriyorum malesef. kotu bir huy biliyorum. elime de cokokrem gecti. kasikla yemedigime sukrediyorum. yoksa bi kiloluk kutu biterdi. cezayi kendi kendime verdim zaten bu gun tek totomun yer gormesi dilayi uyuturken oldu onun disinda cok calistim ve hala da islerim bitmedi. en son toparlamalari yapmam lazim. biz bu sabaha karsi kismetse yolcuyuz canim. rabbim tum yolcularin yolunu acik etsin. amiiiin. firsat buldukca gelmeye calisirim ama yaylada olursak net cekmeyebilir. sanirim bu hafta kilo ve menu bildirimi yok demi. ben mi yanlis anladim banucum.