• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm meleklerimmmm:16::16::16::16: maşallah bayram olmasına rağmen süper kaynatmışsınız:46::46: öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerimm:54::54::54:

Çok şükür bayramın birinci günü atlattık:21::21::21: biraz yorucu olmasına rağmen hakikaten bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz sanırım ev doldu doldu boşaldı bütün büyükler bizde olunca :21::21: 4 kez makina çalıştırdım elimde yıkadıklarım hariçç:ssz::ssz:

şu an ev tamamen boşaldı ediyle büdü kaldık yarında gelen olur 3, günüde biz dolaşırız artık gerçi abim denize kaçalım diyor ama bakalım karar veremedim :44::44:

hakikaten bayramlarda zor prensesimmm iradeye kuvvet lazımmm ben her mutfağa girişimde su içtimmm bugün :7::7: midem dolu olunca cıslara gözüm kaymadı:21::21:

wowwww komşun şok olmuş Sindimmm ne güzel bir teşvik değilmi :32::32::32:

aman Gülayımmm skaın yemeklerde çocukları doyurmaktan kendin yiyemiyorsun sanırımm yemekten önce doyursan çocukları olmazmıki :26: sen rahat yersin yemeğini böyle ataklar yaşamazsınnn oh oh süper haberler söylet tabiii kuzum aferim sana neler çektin o kiloyu verene dek farketsinler bir zahmet:47::47:

bayramda kaçamaklara ceza yok prensesimm iradenize kuvvet sen zaten kendine öyle bir ceza vermişsinki maşallahhh :46::46::46: yakmışsındır cnmcımm 600 ip 120 squat 120 şınav :52::52: aşmışsın kendinii:46::46:

hakikaten hem kaçamak yapıp hem cezalarınızı kendiniz yaptınızmı mest oluyorum sindimm:38::38: senden kurtulmaz mutlaka yaparsın çalışmaya devam cnm:29:

offff en kötü an işte o kadar özenip boşa gitmesi:29::29: haklısın cnm benim gurbette zor ama aburcubura dikkat et cnmcımm :38:

bitanem oruçtan çıktık birde hakikaten oruçta yediğine göre fazla kaçmış o yüzdne dir bir iki güne düzene gireriz sıkma canını

sıcakta kot giymeye nasıl cesaret ettiniz yanmışsınız:29:

tşkler feridemmm iyi bayramlar bebişimmm:54::54::54:

tşkler neslim hayırlı bayramlar bitanemmm:38:

aminnn bitanemmm tşkler hayırlı bayramlar:38:

:45::45::45: banane bende sarılmak istiyorummm:48::48::48:

Hayırlı yolculuklar Eylülümmm güle güle git gel inş bitanemmm hayırlı bayramlar iyi olmuş değişiklik olur bayramda iradenize kuvvet ben ceza vermiyorum o kiloları gr gr ne zorluklarla verdiniz o yzüden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım bitanemm:38:

tşkler Sindimmmm:54::54::54:

aloe veralı olanı tavsiye ederim bende cnm benim saksıda aloe veram var arada bir yaprak kırıp suyunu sürerim cildime süper yapıyor:21::21:

bayramda olacak o kadar cnmm bir sonraki öğünde dengelemeye çalış ve bol bol su ve yeşilçayı ihmal etme son 2 gün dayanalımm:15::15:

kim dmeiş son 3 kişi için utanç kaynağı diye:20::20: ben hepinizden çok memnunum ramazanda kilo almadan sbait kalmadan az veya çok gitti kilocuklar :46::46: genelde kilo alınır çünkü:21::21: hepiniz zoru başardınız:54::54:

Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsin:29:

iyi bayramlar bızdıkımmm:38:

karatayda kellogsta yağsız her türlü gıda da yasak bızdıkımmm sanırım gezmede olduğun için tüketmek zorunda kaldın:29:

slm bızdıkım özledik inann:38::38:

afiyetolsun sindimm alişe eğlence çıktı desene bence sne bu işi kapacaksın kuzum ben becerebilsem söylerim de püf noktasını bende senden bekliyorum pirinç pilavı fazlamı kaçmışş:27:

afiyetolsun cnmmm köy yumurtası bambaşka:56::56: yayla çorbasını ben bulgurla yapıyorum prensesim aklında olsun:34:

evet Gülayım çok şükür ramazanı bitirdik rabbim seneyede birlikte tutmayı nasip etsin inş:16::16: tşkler cnm senin de bayramın mübarek olsun:38:

bitanem kp ler gelse de fazla kalmazlar inan bana tatile geleceklerini de zannetmem çünkü senin miniklerden rahatsız olurlar anneannemden biliyorum kafası götürmüyo dayıma gidiyo hemen kaçıyo sen gönlünü ferah tut:29: beğenmene sevindim bende bayıldımmmm sizlerin başarısını görünce gurur duydumm:21::21:

közlenmiş mantara bayılırımm :56: üzülme kuzummmm o baklavayı yakmışsın zaten:38:

az da olsa vermişsin feridem önemli olan bu cnm benimmm bayramdan sonra hızlanacağız inşşş:32::32: tibete başlamana da çok sevindim:46::46:

evet alternatif hareketler var cnmmm bayram dolayısı ile tüm cezalar iptal saymana gerek yok bitanemm:38::38:

karpuz baklava muzlu kek hepsi bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş feridemmm

elbette başarı dile kolay cnmmm yedik yattık buna rağmen hepiniz süperdiniz merak etme bayram dönüşü yandınızzz heleki 500 grdan fazla alıp gelene olursa elimden çekeceği var ona göre yapın kaçamakları:47::47::47:

maşallah Sindimmm çikolata festivalimi vardı sizdee:125::125: bayram sonu 500 gr dan fazla alırsan elimden çekeceğin var :29::29:
Cnm ikinci gün ziyaretler biterse Bencede deniz en. Güzeli olacaktır hazır havalarda sıcakken keyfini çıkarın :)
:17::17::17:bende seni çok seviyorum Sindimmm:16::16::16::54::54::54: elbette 10 kilo vermiş olmana 200 gr kaldı onca kiloyu sen verdin başardın yine başaracaksın cnm benim:29::29:
Yapıcam inanıyorum :) ben 100 gr saymıyorum aceleden :)
372.etap
Eki Görüntüle 1203538 Eki Görüntüle 1203539 Eki Görüntüle 1203540

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Bayram 1, gün[/TD]
[TD]2, gün [/TD]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:39::29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:10::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:10:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:39::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1203534 Eki Görüntüle 1203532 Eki Görüntüle 1203533

Ellerine saglık cnm bnm ama başın kalabalık o nedenle uğraşma istersen
kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugunden itibaren dikkat etmeye başlarsan gider. Cnm :)

sabah
1 dilim su boregi
1 parca hamur kizartmasi
beyaz peynir
2 siyah zeytin
domates salatalik maydanoz nane
sekersiz cay

sonrası daha da facia
şekerli turk kahvesi
1parca cikolata
1 lokum
1 sekerpare
5 yaprak sarma
yarim porsiyon karisik kebap
salata
light kola
1 catal kunefe

spor bile yapamadım. cok kotu buu napicaz acaba :)

Aslında bugünü hafif atlatabilirsen dengelemiş olabilirsin cnm
vallahi supersin haaa. komsun da iyi gaz vermis. benimkiler inat etti vermissin demedi. ama dur bu gunden sonra biraz zorlayayim onlari:)))
Bencede gözüne soka soka göster şu kadar kilo verdim diye
senin yengenin yanında bile bak ne kadar. Zayıf durmuşsun cok değil 1 ay önce mi ne bize onu anlatıyodum nasıl zayıflamış diye dimi cnm :)
canim gel sanada sarilayim :)))
ya yemeklerde doymamain nedeni sirf karbon hidrat olmasi. arti cok kalabalik oldugu icin kendime ayri tabak yapamiyorum. sonuc ac kaliyorum. millet ekmege abandigi icin doyuyo ben ekmek yemiyorum bir kac kasik yemekle ne olacak doyamiyorum haliyle. sonrasinda da ikramliklardan yemek kacinilmaz oluyo. hos elimden geldigi kadar onlara da hayir diyorum ama acliga yenilip yedigimde oluyor. sonra kisir dongu basliyor sekerin yukselip inmesinden dolayi:(((
Ya birde insan her evde rahat rahat yiyemiyo hele kalabalık olursa daha beter inşallah bi çözüm bulabilirsin cnm

Ya iyi moral oluyo cnm ama ben bana söylemeyene bile soruyorum o kadar kilo verdim belli oluyo mu diye :1:
Biraz arsızlık var zorla kendimi şımartıyorum :1:

Iphone dan gönderildi

Hahaah aynen iyi oluyor ama bende hicc soyletemem soylemelerini beklerim hep

Bugünkü en saçma menüm bir daha böyle yapmayı düşünmüyorum...

Sabah:
1 simit
1 dilim mozarella
Yarım tatlı kaşığı favorim olan ekşi vişne reçelim :1:
1 gözleme

Akşam 16:00-18:00 :
1 kare bitter
3 kare sütlü çikolata
1 sert nektari
Gözleme
Çay
3 tane patlamış mısır
Bol bol bol su
Frenk üzümü birkac tane

Spor:
Hulahop çevirme
Bol dans ettim oğlumla :)

Iphone dan gönderildi

Afiyet olsun canim ama bugun dengele ki kacmasin

Slm meleklerimmmm:16::16::16::16: maşallah bayram olmasına rağmen süper kaynatmışsınız:46::46: öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlar geçirmenizi dilerimm:54::54::54:

Çok şükür bayramın birinci günü atlattık:21::21::21: biraz yorucu olmasına rağmen hakikaten bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz sanırım ev doldu doldu boşaldı bütün büyükler bizde olunca :21::21: 4 kez makina çalıştırdım elimde yıkadıklarım hariçç:ssz::ssz:

şu an ev tamamen boşaldı ediyle büdü kaldık yarında gelen olur 3, günüde biz dolaşırız artık gerçi abim denize kaçalım diyor ama bakalım karar veremedim :44::44:

hakikaten bayramlarda zor prensesimmm iradeye kuvvet lazımmm ben her mutfağa girişimde su içtimmm bugün :7::7: midem dolu olunca cıslara gözüm kaymadı:21::21:

wowwww komşun şok olmuş Sindimmm ne güzel bir teşvik değilmi :32::32::32:

aman Gülayımmm skaın yemeklerde çocukları doyurmaktan kendin yiyemiyorsun sanırımm yemekten önce doyursan çocukları olmazmıki :26: sen rahat yersin yemeğini böyle ataklar yaşamazsınnn oh oh süper haberler söylet tabiii kuzum aferim sana neler çektin o kiloyu verene dek farketsinler bir zahmet:47::47:

bayramda kaçamaklara ceza yok prensesimm iradenize kuvvet sen zaten kendine öyle bir ceza vermişsinki maşallahhh :46::46::46: yakmışsındır cnmcımm 600 ip 120 squat 120 şınav :52::52: aşmışsın kendinii:46::46:

hakikaten hem kaçamak yapıp hem cezalarınızı kendiniz yaptınızmı mest oluyorum sindimm:38::38: senden kurtulmaz mutlaka yaparsın çalışmaya devam cnm:29:

offff en kötü an işte o kadar özenip boşa gitmesi:29::29: haklısın cnm benim gurbette zor ama aburcubura dikkat et cnmcımm :38:

bitanem oruçtan çıktık birde hakikaten oruçta yediğine göre fazla kaçmış o yüzdne dir bir iki güne düzene gireriz sıkma canını

sıcakta kot giymeye nasıl cesaret ettiniz yanmışsınız:29:

tşkler feridemmm iyi bayramlar bebişimmm:54::54::54:

tşkler neslim hayırlı bayramlar bitanemmm:38:

aminnn bitanemmm tşkler hayırlı bayramlar:38:

:45::45::45: banane bende sarılmak istiyorummm:48::48::48:

Hayırlı yolculuklar Eylülümmm güle güle git gel inş bitanemmm hayırlı bayramlar iyi olmuş değişiklik olur bayramda iradenize kuvvet ben ceza vermiyorum o kiloları gr gr ne zorluklarla verdiniz o yzüden mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım bitanemm:38:

tşkler Sindimmmm:54::54::54:

aloe veralı olanı tavsiye ederim bende cnm benim saksıda aloe veram var arada bir yaprak kırıp suyunu sürerim cildime süper yapıyor:21::21:

bayramda olacak o kadar cnmm bir sonraki öğünde dengelemeye çalış ve bol bol su ve yeşilçayı ihmal etme son 2 gün dayanalımm:15::15:

kim dmeiş son 3 kişi için utanç kaynağı diye:20::20: ben hepinizden çok memnunum ramazanda kilo almadan sbait kalmadan az veya çok gitti kilocuklar :46::46: genelde kilo alınır çünkü:21::21: hepiniz zoru başardınız:54::54:

Sindim 27 hazirandaki bildirim kiloları ve son bildirim arasındaki farkları hesapladım bitanem yanlışlık yok yani bakabilirsin:29:

iyi bayramlar bızdıkımmm:38:

karatayda kellogsta yağsız her türlü gıda da yasak bızdıkımmm sanırım gezmede olduğun için tüketmek zorunda kaldın:29:

slm bızdıkım özledik inann:38::38:

afiyetolsun sindimm alişe eğlence çıktı desene bence sne bu işi kapacaksın kuzum ben becerebilsem söylerim de püf noktasını bende senden bekliyorum pirinç pilavı fazlamı kaçmışş:27:

afiyetolsun cnmmm köy yumurtası bambaşka:56::56: yayla çorbasını ben bulgurla yapıyorum prensesim aklında olsun:34:

evet Gülayım çok şükür ramazanı bitirdik rabbim seneyede birlikte tutmayı nasip etsin inş:16::16: tşkler cnm senin de bayramın mübarek olsun:38:

bitanem kp ler gelse de fazla kalmazlar inan bana tatile geleceklerini de zannetmem çünkü senin miniklerden rahatsız olurlar anneannemden biliyorum kafası götürmüyo dayıma gidiyo hemen kaçıyo sen gönlünü ferah tut:29: beğenmene sevindim bende bayıldımmmm sizlerin başarısını görünce gurur duydumm:21::21:

közlenmiş mantara bayılırımm :56: üzülme kuzummmm o baklavayı yakmışsın zaten:38:

az da olsa vermişsin feridem önemli olan bu cnm benimmm bayramdan sonra hızlanacağız inşşş:32::32: tibete başlamana da çok sevindim:46::46:

evet alternatif hareketler var cnmmm bayram dolayısı ile tüm cezalar iptal saymana gerek yok bitanemm:38::38:

karpuz baklava muzlu kek hepsi bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş feridemmm

elbette başarı dile kolay cnmmm yedik yattık buna rağmen hepiniz süperdiniz merak etme bayram dönüşü yandınızzz heleki 500 grdan fazla alıp gelene olursa elimden çekeceği var ona göre yapın kaçamakları:47::47::47:

maşallah Sindimmm çikolata festivalimi vardı sizdee:125::125: bayram sonu 500 gr dan fazla alırsan elimden çekeceğin var :29::29:

Kaptanim hosgeldin :)) Masallah herkes gelmis yeter ki gelsinler. Ben gece 12 de yatip 10 da kalktim :D yorgunluktan geberiyordum az kalsin. Evet dunku menum faciaydi ama bugun dengelemeye calisicam insallah.

sabah
1 dilim su boregi
1 parca hamur kizartmasi
beyaz peynir
2 siyah zeytin
domates salatalik maydanoz nane
sekersiz cay

sonrası daha da facia
şekerli turk kahvesi
1parca cikolata
1 lokum
1 sekerpare
5 yaprak sarma
yarim porsiyon karisik kebap
salata
light kola
1 catal kunefe

spor bile yapamadım. cok kotu buu napicaz acaba :)

Yarin dengelersin canim ama 24 saat gecmeden yediklerini yak derim ben

kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha

Hahah benden de var demek ki bir tane daha

Hahaah aynen iyi oluyor ama bende hicc soyletemem soylemelerini beklerim hep

Afiyet olsun canim ama bugun dengele ki kacmasin

Kaptanim hosgeldin :)) Masallah herkes gelmis yeter ki gelsinler. Ben gece 12 de yatip 10 da kalktim :D yorgunluktan geberiyordum az kalsin. Evet dunku menum faciaydi ama bugun dengelemeye calisicam insallah.

Yarin dengelersin canim ama 24 saat gecmeden yediklerini yak derim ben

Hahah benden de var demek ki bir tane daha

Hoşgeldin cnm yok bugun eski düzene döncem artık
yoksa aldıklarımızı yakmaya başlıcam bu da zaman kaybı yaşatacak bana bird kaptan en fazla 500 gr alın tatilde dedi benim ona bile niyetim yok açıkcası :)
eger zayıfladıysan kimse sana bişey demezse sen ay o kadar kilo verdim bi bakın nasıl olmuşum diye sorabilirsin tabi yakın çevredeki insanlara arkadaslara :)

Ay kızlar ben dün foto ekledım ya ilk zayıflamaya başlayınca çektiğim fotoyu eklemeyi unuttum ekledim merak eden olursa söylim dedim tombul yüz ile şimdiki hafif zayıflamış yüzün arasındaki farkı görün diye :)

Hoşgeldin cnm yok bugun eski düzene döncem artık
yoksa aldıklarımızı yakmaya başlıcam bu da zaman kaybı yaşatacak bana bird kaptan en fazla 500 gr alın tatilde dedi benim ona bile niyetim yok açıkcası :)
eger zayıfladıysan kimse sana bişey demezse sen ay o kadar kilo verdim bi bakın nasıl olmuşum diye sorabilirsin tabi yakın çevredeki insanlara arkadaslara :)

Aynen öyle ilk günden 750 gram almıştım zaten o yüzden bayramda bir daha kaçamak yapmamaya dikkat edeceğim. :)) Yok ya ben anca anneme sorabiliyorum öyle diğerlerinin cevaplarına inanamıyorum.

Kızlar nabersiniz gorusemiyoz özledim hepinizi ben kuzenle havuz deniz gezmeye yemece valla 1 kilodan fazla almış görünüm sabah soklardayim detoks yapcam 2 gun
Artık selam hepinize

evet cnm bayram benim icin bitmiştir :)) bugun tam gaz devam edicem diyetime sporuma

bi de kizlar ben sekersiz cay hic icemiyodum tarçın koyunca cok guzel oldu oyle iciyim artik bari :)

Kızlar nabersiniz gorusemiyoz özledim hepinizi ben kuzenle havuz deniz gezmeye yemece valla 1 kilodan fazla almış görünüm sabah soklardayim detoks yapcam 2 gun
Artık selam hepinize

takma canim iki uc günde ne kadar alabilirsin ki. yine de kendimizi durdurmakta fayda var bazen tabi :) gezerken erir onlar :p

Artık selam hepinize

Detokslara dikkat et canım onlar çok zararlı olabiliyorlar

Aynen öyle ilk günden 750 gram almıştım zaten o yüzden bayramda bir daha kaçamak yapmamaya dikkat edeceğim. :)) Yok ya ben anca anneme sorabiliyorum öyle diğerlerinin cevaplarına inanamıyorum.

Ayy Bencede hemn eritmeye bak cnm sonra vermesi yine zor oluyo onu verene kadar ne çekiyoruz biliyosun
Artık selam hepinize

Oww hosgeldın cnm bende özledim ama 1 kilo bak önümüzde 2 hafta var kaptan en fazla 500 gr alabilirsiniz dedi aman dikkat
evet cnm bayram benim icin bitmiştir :)) bugun tam gaz devam edicem diyetime sporuma

bi de kizlar ben sekersiz cay hic icemiyodum tarçın koyunca cok guzel oldu oyle iciyim artik bari :)

Bencede cnm dikkat etmekte fayda var

Cayı tarçınlı içmen güzel bir çözüm olmuş cnm

Cnm ikinci gün ziyaretler biterse Bencede deniz en. Güzeli olacaktır hazır havalarda sıcakken keyfini çıkarın :)

Yapıcam inanıyorum :) ben 100 gr saymıyorum aceleden :)

Ellerine saglık cnm bnm ama başın kalabalık o nedenle uğraşma istersen

bugunden itibaren dikkat etmeye başlarsan gider. Cnm :)

Bencede gözüne soka soka göster şu kadar kilo verdim diye
senin yengenin yanında bile bak ne kadar. Zayıf durmuşsun cok değil 1 ay önce mi ne bize onu anlatıyodum nasıl zayıflamış diye dimi cnm :)

Ya birde insan her evde rahat rahat yiyemiyo hele kalabalık olursa daha beter inşallah bi çözüm bulabilirsin cnm

ya evet bir ay onceydi daha yengenin zayifligindan bahsefiyordum. ay dun gordum boyle rezil kiyafet olmaz ya. likrali gibi bir kumastan boydan bodo bir elbise diktirmis daha bir kilolu gostermis onu. bise de diyemedim. yaninda manken gibi kaldim resmen. ama elbisesi hakikaten rezildi.

ya evet bir ay onceydi daha yengenin zayifligindan bahsefiyordum. ay dun gordum boyle rezil kiyafet olmaz ya. likrali gibi bir kumastan boydan bodo bir elbise diktirmis daha bir kilolu gostermis onu. bise de diyemedim. yaninda manken gibi kaldim resmen. ama elbisesi hakikaten rezildi.
Peki son gördüğünden bu yana kilo vermiş mi cnm belki kıyafeti öyle göstermiştir

kizlar cok sukur bugun tuttum boğazımi.pek menu paylasilmiyor ama buraya yazınca daha bilincli yiyorum yazcam ahah

sabah
1haslanmis yumurta
sekersiz cay
beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
2 yesil biber

oglen
3 parca karpuz

aksam
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt

30 dk jillian + 30 dk yürüyüs

kizlar cok sukur bugun tuttum boğazımi.pek menu paylasilmiyor ama buraya yazınca daha bilincli yiyorum yazcam ahah

sabah
1haslanmis yumurta
sekersiz cay
beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
2 yesil biber

oglen
3 parca karpuz

aksam
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt

Afiyet olsun şekerim gayet güzel menün

Kızlar daha yeni misafirler geldi bende bir menü yazayım dedim

Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık zeytin peynir
1 dilim ince dilimlenmiş köy ekmeği

Ara:
1 kare bitter çikolata

Akşam:
1 tabak nohut
5 zeytinyağlı sarma

Spor: Squat şınav
Su:3 litre olmustur ayrıca 1 bardak süt
1 bardak ayran

sabah
1haslanmis yumurta
sekersiz cay
beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
2 yesil biber

oglen
3 parca karpuz

aksam
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt

Afiyet olsun cnm menün güzel
Kızlar daha yeni misafirler geldi bende bir menü yazayım dedim

Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık zeytin peynir
1 dilim ince dilimlenmiş köy ekmeği

Ara:
1 kare bitter çikolata

Akşam:
1 tabak nohut
5 zeytinyağlı sarma

Spor: Squat şınav
Su:3 litre olmustur ayrıca 1 bardak süt
1 bardak ayran

Afiyet olsun cnm seninde menün güzel

Bugünkü berbat menüm ama dünden daha iyi sanki bugun :17:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
birkac dilim mozarella
1 çay kaşığı vişne receli
1 küçük nektari

öğle:
2 küçük kare çikolata
1 nektari

akşam17:30 :
1 tabak kurufasulye
içine 1 kaşık pirinc pilavı

1 sütlü kahve
bol su

1 saat karışık spor

Bugünkü berbat menüm ama dünden daha iyi sanki bugun :17:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
birkac dilim mozarella
1 çay kaşığı vişne receli
1 küçük nektari

öğle:
2 küçük kare çikolata
1 nektari

akşam17:30 :
1 tabak kurufasulye
içine 1 kaşık pirinc pilavı

1 sütlü kahve
bol su

1 saat karışık spor

Gayet güzel canım afiyet olsun :16: Canım dünden beri sütlü kahve çekiyor annem yapıvermedi benim de sütlü kahvem güzel olmuyor :9:

Ay kızlar bende de akşamüstünden beri bi baş dönmesi var anlayamadım acaba uykumu iyi alamadım diye mi yaa geçmedi biraz yatmaya çalıştım aksamüstü ama sagolsun oğlum tam dalarken uykuya beni uyandırmaya başladı :)

Iphone dan gönderildi

Back
X