Slm meleklerimmmm kaptanınız döndüüü

zaten bir gezmeyeceğim bir yemeyeceğim diyenden kork diye boşuna dememişler sanırım

iyiki gezmeyecektim 2, gnü öğleden sonra çeşmeye kaçtık dün gece döndük oh dünya varmış iyiki abimi dinlemişimbol bol yüzdüm gezdim geldim

Slm Eylülüm allah içine sindirsin cnm ne güzel gezip geldin tepkilerde harikaymış üzülme hemen toparlayacağız yarın bayramın bize kestiği faturayı görelimde ona göre hareket edelim dönüş yolu hakikaten berbattı cnm yarım saatlik çeşmeden 2.5 saatte geldik bizde
Hanımlaaaar yeniden merhaba,
Kamp sürecim boyunca dikkat etmem gereken her şeye dikkat etmeye çalıştım
bu ayrı kaldığımız süreçte 2 kez ızgara tavuk,tereyağlı et sote yanında bol közlenmiş sebze ve salatalar yedim..(günlerim böyle geçti)
sadece bi küçük kaçamağım oldu oda aşırı zorlama ile serçe parmağım kadar bi tane evde yapılmış sarma tatlı yedirdiler o kadar
onun haricinde kahvaltılarım öğünlerim saatlik olarak birbirlerini tutmasa da yediğim şeylere dikkat ettim ve farklı bir şey yemedim
bol su içtim bol yürüyüş yaptım çok güzeldi..
kilolarım gitti gibi geliyor çok az da olsa.. yarını sabırsızlıkla bekliyorum
dün değil önceki gece geldik
dün sabah ki sabah kahvaltım:
2 adet karpuz dilimi
2 parmak kalınlığında keçi peyniri
bol nane
ceviz
artık ekmek tüketmiyorum
öğle yemeğim:
zeytinyağlı barbunya 5 kaşık
ara öğünüm:
5-6 fındık
yarım avuç yaban mersini
1-2 adet ceviz
3-4 badem
akşam yemeğim: iştahım olmadığından ve acıkmadığımdan yemedim
zaten erkenden uyudum :))
Bugünkü menüm :
SABAH
3 kaşık müsli
2 kaşık yulaf ezmesi
1 su bardağı az yağlı süt
ÖĞLEN
lorlu yeşil salata
AKŞAM
zeytin yağlı yeşil fasulye
cacık

Hoşgeldin cadıcımmm

tbrk ediyorum seni iradenden dolayııı 1 parmak tatlı nedirki kuzummm spor ve yürüyüşte yapılmış

daha ne olsun
ekmeksizliğe alıştın demek fakat ne oplursa olsun akşam birşeyler yemeden yatmamaya çalış cnm benim
ohh afiyet olsun canım cok guzel spor yapmışsın yediklerinde de bişi yok bence :))
ben de yazayım
sabah
1 az yagda yumurta
peynir
3 siyah zeytin
domates salatalık biber
sekersiz cay
arada minicik bir çikolata
aksam
2 tane biber dolmasi
ayran
salata
yarim saat jillian yaptım. su 2bucuk anca olur
ay yürüyüşe bile cikamiyorum sanirim ruzgar yemisim nefes aldikca her yerim aciyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyetolsun cnmmm dolmaları bulgurla yapıyoruz değilmi

geçmiş olsun cnmm üşüttün demekki
Kızlar kimse menü yazmıyor ama ben yazayım dedim. Bugün resmen benim için et günü oldu. Bu hafta artık başka et yemeyeyim de
Sabah:
Köfte
Domates salatalık zeytin peynir ceviz
Akşam pikniğe gittik ohh serin serin

Mangalda tavuk(neresinden hiç bilmiyorum

)
Yine mangalda sucuk(bolunun kendi sucuğu birde az yedim zaten)
1 dilim ekmek(mangalda kızarttık)
Közlenmiş biber domates patlıcan
1 bardak ayran
1 kare bitter çikolata
Spor:45 dakika yürüyüş 100 squat 50 şınav

Su: 3 litre olmuştur
afiyetolsun prensesimmmm piknikler yapılmışş menün gayet güzel ama sabah sabah nasıl köfte yedinn:44: 50 şınav nasıl çektin bebişim maşallah sana

Merabalar kızlar bayramda bitti artık

Yorgunluktan ölüyorum desem yeridir zaten iki gündür squattan bacaklarım, şınavdan da kollarım tutmaz oldu

Yarın da kuzenimin çeyiz sermesi cuma kınası cumartesi de düğünü derken anlamıcaz zamanın nasıl geçtiğini.
Hoşgeldin canım benim

Bende kendime söz vermiştim annemin yaptığı böreklere keklere uzanmıcam diye allaha şükür sapasağlamım

Ama bende de çikolata durumu var tabii
Ahh canım benim herkes kendin de olmayana nasipleniyor. Kesin zayıflasam eskisi gibi balık etli olmak isterim
Geçmiş olsun canım benim bol bol ıhlamur iç
Çok şeker olmuş diloşş

Tütütü maşallah ona okuyun üfleyin çocuğa nazar değmesin
Hoşgeldin şekerim bayram da bitti gitti artık. Bize fazla kilolarla geldi gitti
evet bayram bitti sıkıyönetim geliyor akşam olmamak üzere 1 top dondurma harici kim ne yerse önce cezasını yapsın sonra menüye kaçamağını eklesin ona göre

ben şınav çekemiyorum prensesimm bileklerim çok ağrıyor kıskandım inan

sanırım bugün çeyiz sereceksiniz allah mutlu etsin şimdiden kuzenini

yakın akraba olunca koşturmamak mümkün değil
Ben çok cezasının artıyim kizlar
Valla bende kaçamak çok oldu menu dahi yazamadım yogundum
Geçmiş olsun tatlim
Kızlar herkes yarın dönüyormu özledim sizi :)
anlaşılan çok kaçamak yaptın neslimmmm

hemen toparlanıyoruz bebişimmm biz döndük bile

kızlaaaaaar ben geldiiiiimm
selam verip çıkıcam..
uygun zamanımda alıntılarla dönüş sağlicam sizlere
detayları vericem
ama bugün giremeyebilirim
malum son tatil günü eşimle zaman geçirme durumları falan
akşamki durum belli olmaz tabi
çok öptüm sizleri döncem size

hepbirlikte hoşgeldik cadıcımmmm

Ayyy maşallah Allah nazarlardan saklasın ben bayılırım tütüye yaaa maşallah subhanallah cok güzel olmuş fıstığım yaa pembiş te ne yakışmış cnm yaa

bak bende gecen gün dayanamadım bunu cok beğendim aldım dedim sevdiğim bi bebeğe hediye ederim kızım olursa ona giydiririm
Eki Görüntüle 1204030
Iphone dan gönderildi
çok tatlı Sindimm kimin nasibiyse artık belkide senin prensesin olur kimbilir o zamana kadar talihlisi çıkmazsa
Eki Görüntüle 1204028
iste sana dilos. tutulu bir elbise aldim cadiya. ama tokasini birakmadi kafasinda cekti atti. gerci cooook sicak burasi cocuk ta hakli. zaten ilk gun giydirdim baskada giydirmedim o kiyafeti. hem yakti hemde cok soylediler cok guzel olmus diye korktum.:18:
allahım yesin onu teyzesiiii maşallah ikinize de Gülayımm prenses çok tatlı olmuş elbise olmasa da nazar değer diloşumuza

hadi ben kacayim yavastan kizlar hastaneye esim ici doktorlar kontrol yapcaklar ona gore tarih vercekler insallah en yakin zamana verirlerde kurtuluruz bizde bu stresten amin
Sindim haftaya bugünlerde bizde hastahanede olacağız sizde bizde bir an önce hayırlısıyla kurtuluruz inş
ayy su zayiflarin bizim gibi etliye butluya ozenmesine gicik oluyorum

ama iste gercekten kimse kendinden memnun degil malesef

evet banu kizcak yine

napalim canimiz sikildi kimse yoktu dedik bi kacamak yapalim

valla bas donmesi hala var biraz hatta hamile miyim ki diye dusundum ama buyuk ihtimal uykumu alamadim diye gerci bugunde almadim uykumu alis sayesinde
insallah en yakin zamanda kavusursun evine cnm bnnm
yaa dilosun bayramlik fotosu yok mu sonra onlari yukle cnm merak ettim fistigi

kesin cok tatli olmustur

hakikaten kaçamak güzel olmuş baktınız meydan boş

afiyetolsun cnmmm ilk ve son kaçamağınız oldu artık

bana cok vermis gibi gelmedi de ben goreli de cok olmadi. ama diger her kes cok vermis dedi. anam teyzemin bir tanesi 38 beden. keske senin gibi olsaydim demezmi bana ne guzelsin diyo. lan biz senin gibi olmak icin bir tarafimizi yirtiyoz sen de bize mi ozeniyosun dedim. anaaaam millet elindekinin kiymetini bilmiyor. bu sabah oturuyoruz kiz kardesime baktim ulen golgemden bile incesin dedim. sinirimi bozuyon defol gozumun onunden dedim. annem nasil guluyo. o manyakta ruyasinda bana ekmek yedirmiyormus bu gun babamda kahvalti icin sicak ekmek getirmis bakma sen ben ruyamda gorduysem vardir bir sebebi diyo :)))
canim gecmis olsun muhtemelende gecmistir gerci. nasil bu gun biraz rahatladin mi?
icin icin sicak cikolatayi banu da bu msj i gorunce sizin pekmezinizi akitip icecek
ayyy hic sorma evime gitsemde duzenime girseydim bir an once. offf ben dun en hasarsiz gunumu gecirmeme ragmen bir kucuk cikolatayla bir incir ve bir top dondurma goturdum
Valla haklısın gülayım cadalozu görünce insan deli olur

cimcime güzel gardiyanlık yapmıştır umarım gerçi rüyasında bile yedirmemiş baksana

daha kalacakmısınız bitanemmm eniştenin işleri vardır fazla kalmaz inşallah tam kayıt dönemi sabret cnm bnm
kizlar selamlar hepinize

cidden cok ozledim sizleri

ne zaman topice girmek icin bilgisayari acsam birsey cikiyor yarim kaliyor
su tatil bitsin cuma eve donuyorum artik duzenime geri doniyim yahu cok duzensiz besleniyorum burada

ama hic tatli yemedim simdiye kadar kendime soz vermistim

hos acigi cikolatayla kapatmis olabilirim ama
slm bızdıkımmm inan bende özledimmmm

yarından itibaren hepimiz düzene gireceğiz inşallah cnm

iraden müthişş tatlı yememişsin

çikolata da nazarlık diyelim

Ay gel sana sıcak çikolata ikram edeyim o zaman soğutmadan içelim cnm
et bakalım et meydan boş

Benim annemde babamda tansiyon hastası o yüzden alıştım artık

Benim hep düşüktür hele yazın kendime gelemem bol bol tuzlu ayran içerim
Sabah kalktığımda boğazım çok ağrıyordu anneme bir bak şişmiş mi dedim o da o sıra farketti

Ablamın da benim yaşımda çıkmış ama annemin 30 yaşında

20 lik dişin çıkmışsa ağrısını mutlaka hissedersin
Bilmem hiçte anlamam açıkcası tansiyondan falan :)
Sanada geçmiş olsun cnm demek 20 lik dişin çıkmış acaba benimde çıkmış mıdır benim yaş 24 oldu ama :) hiç diş ağrısı çekmedim (dolgu yapılacak dişler hariç

)
Iphone dan gönderildi
o 20 lik dişten çektiğimi bir allah bilir bir ben sürekli bir çıktı bir geri gitti her defasında ateş ağrı delirtti beni 5 yıl çektim en sonunda ameliyatla aldılar

Ben bayılırım kahveye her gün yapılsa her gün içerim istisnasız

ohh süper olurdu canım
kahvesiz bir hayat düşünemiyorum prensesimm

Bugünkü berbat menüm ama dünden daha iyi sanki bugun

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
birkac dilim mozarella
1 çay kaşığı vişne receli
1 küçük nektari
öğle:
2 küçük kare çikolata
1 nektari
akşam17:30 :
1 tabak kurufasulye
içine 1 kaşık pirinc pilavı
1 sütlü kahve
bol su
1 saat karışık spor
bu menünün nesi berbat Sindimm 2 karecik cıs var sadece spor fazlasıyla yapılmış zatennn

Kızlar daha yeni misafirler geldi bende bir menü yazayım dedim
Sabah:
Sucuklu yumurta
Domates salatalık zeytin peynir
1 dilim ince dilimlenmiş köy ekmeği
Ara:
1 kare bitter çikolata
Akşam:
1 tabak nohut
5 zeytinyağlı sarma
Spor: Squat şınav
Su:3 litre olmustur ayrıca 1 bardak süt
1 bardak ayran
afiyetolsun prensesimmm

kizlar cok sukur bugun tuttum boğazımi.pek menu paylasilmiyor ama buraya yazınca daha bilincli yiyorum yazcam ahah
sabah
1haslanmis yumurta
sekersiz cay
beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
2 yesil biber
oglen
3 parca karpuz
aksam
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt
30 dk jillian + 30 dk yürüyüs
afiyetolsun cnm sabah zeytin ve cevizden kısmışsın ama açıklamışsın cnm sevmiyormuşsun zeytini

spor harika bayramda bile yazdığınız için hepinize tşkler

ama hakikaten buraya yazmak kaçamak yapmayı engelliyor

Kızlar nabersiniz gorusemiyoz özledim hepinizi ben kuzenle havuz deniz gezmeye yemece valla 1 kilodan fazla almış görünüm sabah soklardayim detoks yapcam 2 gun
Artık selam hepinize
1 kilodan fazlamı

nettin neslimmmm şakadır umarım
Aynen öyle ilk günden 750 gram almıştım zaten o yüzden bayramda bir daha kaçamak yapmamaya dikkat edeceğim. :)) Yok ya ben anca anneme sorabiliyorum öyle diğerlerinin cevaplarına inanamıyorum.
ilk gün harici diğer günler dengelemişsin bitanem sporunu da aksatmamışsın yarın çok fazla artı çıkmayacaksın bence belkide hiç

en dorğu yorumu annenden alabilirsin cnm
Ay kızlar ben dün foto ekledım ya ilk zayıflamaya başlayınca çektiğim fotoyu eklemeyi unuttum ekledim merak eden olursa söylim dedim tombul yüz ile şimdiki hafif zayıflamış yüzün arasındaki farkı görün diye :)
baktım Sindimm hakikaten yanaklar süzülmüşş

bayoldım birde mekan ne güzelmiş sanki cennet ve sen cennetteki hurileri bile kıskandıracak güzelliktesin kuzucummm maşallah sana

her foton süper

Hahaah aynen iyi oluyor ama bende hicc soyletemem soylemelerini beklerim hep
Afiyet olsun canim ama bugun dengele ki kacmasin
Kaptanim hosgeldin :)) Masallah herkes gelmis yeter ki gelsinler. Ben gece 12 de yatip 10 da kalktim

yorgunluktan geberiyordum az kalsin. Evet dunku menum faciaydi ama bugun dengelemeye calisicam insallah.
Yarin dengelersin canim ama 24 saat gecmeden yediklerini yak derim ben
Hahah benden de var demek ki bir tane daha
hoşbuldum prensesimmm dediğin gibi bayram gelen gidenle güzel bizim ilk gün kapı hiç kapanmadı dersem yeri ikinci günü de öğlene kadar fulldü sonrasında kaçtık zaten gelebilecek herkes gelmişti büyükler bizde olduğu için
Cnm ikinci gün ziyaretler biterse Bencede deniz en. Güzeli olacaktır hazır havalarda sıcakken keyfini çıkarın :)
Yapıcam inanıyorum :) ben 100 gr saymıyorum aceleden :)
Ellerine saglık cnm bnm ama başın kalabalık o nedenle uğraşma istersen
bugunden itibaren dikkat etmeye başlarsan gider. Cnm :)
Aslında bugünü hafif atlatabilirsen dengelemiş olabilirsin cnm
Bencede gözüne soka soka göster şu kadar kilo verdim diye
senin yengenin yanında bile bak ne kadar. Zayıf durmuşsun cok değil 1 ay önce mi ne bize onu anlatıyodum nasıl zayıflamış diye dimi cnm :)
Ya birde insan her evde rahat rahat yiyemiyo hele kalabalık olursa daha beter inşallah bi çözüm bulabilirsin cnm
evet Sindim deniz iyi geldi zaten 2 ay daha gidebiliriz yaz bitti bile

canim gel sanada sarilayim :)))
ya yemeklerde doymamain nedeni sirf karbon hidrat olmasi. arti cok kalabalik oldugu icin kendime ayri tabak yapamiyorum. sonuc ac kaliyorum. millet ekmege abandigi icin doyuyo ben ekmek yemiyorum bir kac kasik yemekle ne olacak doyamiyorum haliyle. sonrasinda da ikramliklardan yemek kacinilmaz oluyo. hos elimden geldigi kadar onlara da hayir diyorum ama acliga yenilip yedigimde oluyor. sonra kisir dongu basliyor sekerin yukselip inmesinden dolayi

((
sarıl tabiiiiiii

anladım cnmmm sağlık olsun en azından bol bol su iç artık evine kavuşunca düzenini sağlarsın bitanemm
sabah
1 dilim su boregi
1 parca hamur kizartmasi
beyaz peynir
2 siyah zeytin
domates salatalik maydanoz nane
sekersiz cay
sonrası daha da facia
şekerli turk kahvesi
1parca cikolata
1 lokum
1 sekerpare
5 yaprak sarma
yarim porsiyon karisik kebap
salata
light kola
1 catal kunefe
spor bile yapamadım. cok kotu buu napicaz acaba :)
kizlar 1 gunde sisko oldum ya haha
hakikaten ilk gün menün full karbonhidrat ve şeker olmuş neyseki sonraki menülerin süper cnmmm sporda yapmışsın sıkma canını yarın tartı ne gösterecek bakalım
meleklerimmm yarın yarışma yok gerçi ama biz yine de tartılıp sonucumuzu yazalım ne durumdayız görelim olurmuu
Fatma leyla ayten perihan umarım sizlerde güzel bir bayram geçirmişsinizdir fıstıklarr