Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın meleklerimmmmm:KK37::KK37::KK37:güzel bir hafta olsun hepimiz içinnn:KK68::KK68:

Günaydın bitanem hoşgeldinnn:KK74:iyiyiz talım şükür senne yaptın işleri kolaylayabildinmi:KK19:

sev tabiiiii:KK28::KK28:

günaydın nurummm:KK60:

:KK60::KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ardio-calismalari.766092/page-6#post-37707932

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/barre-workout.766087/page-5#post-37707413

derya arkadaşımızın bizzat denediği memnun kaldığı videolar meleklerim bir göz atın isterseniz:D
Hoşbuldum canım, bugünlük toparladım ve bu hafta yine izine ayrılıyorum. Küçük oğlum hasta yarın doktora götüreceğim. çok ağladı sabah evden zor çıktım içim gitti. Yakama yapıştı ayrılmıyor, gözlerim dolu dolu işe geldim. Bu haftayı da izin alayım da kuzumun hastalığında yanında olayım dedim. Bende çok iyi sayılmam, ruhen yani. O yüzden izinli olmak en iyisi. Yarın nasipse oruca başlayayım da mutfaktan uzak kalayım yoksa hiç iyi olmayacak.

Hoşbuldum canım, bugünlük toparladım ve bu hafta yine izine ayrılıyorum. Küçük oğlum hasta yarın doktora götüreceğim. çok ağladı sabah evden zor çıktım içim gitti. Yakama yapıştı ayrılmıyor, gözlerim dolu dolu işe geldim. Bu haftayı da izin alayım da kuzumun hastalığında yanında olayım dedim. Bende çok iyi sayılmam, ruhen yani. O yüzden izinli olmak en iyisi. Yarın nasipse oruca başlayayım da mutfaktan uzak kalayım yoksa hiç iyi olmayacak.
geçmiş olsun acil şifalar

Canım, çok geçmiş olsun oğluna.. Onu bırakıp gitmek ne kadar zor olmuştur kim bilir, çok üzüldüm canım inşallah hemen iyileşir oğlun. :KK68::KK68:

Kizlarrr selam menumu yazayim ;)
Sabah kk kahvaltisi+ avakado
2 de ayran findik 1 mandelin az barbunya
6.30 da az keskek ve bezelyeli minik kofteli yemek pancar salatasi yesillik
sporlar
sabah 10dk yurume
ogle 30dk yurume
ikindi 10dk yurume
buraya kadar 10.000 adim atmisim
aksam 40dk( bant+lesli kardiyo+bisiklet+eliptik+mekik+ip atlama)
Oh yazdim bitti

c.tesı gunu menum
sabah kk kahvaltı yalnız haslanmıs yumurta yerıne tereyagda kırılmıs ıkı yumurta
bol yesıllık yaglı lor peynırde ayrıca yıne yedım
aksam
kayınvalıdeye gıttık cıntar yapmıs kuzınede yanındada kahvaltılık bıseyler yedım borek vardı ben yemedım

pazar
7çesıt recele ve dogal bala dokunmadım..
kk kahvaltı 6cevız avucıcı kadar cıg fıstık
aksam
kuzınede pısırılmıs palamut kısır salata

Kizlarrr selam menumu yazayim :KK66:
sporlar
sabah 10dk yurume
ogle 30dk yurume
ikindi 10dk yurume
Oh yazdim bitti
keşkek miiii kim yaptııı:confused:

İyi akşamlar meleklerimmm aman bir gittim gelemedim misafir faslı yemek faslı spor duş faslı derken bu saat oldu :KK51::KK51:

Merhaba Aslı, hoşgeldin aramıza ben Gamze :KK25:

Aslı sanırım katılmaktan vazgeçtio_Oo_Oo_O

evime gelemiyorum şekerim :KK48: eltimler karşıda oturuyor benim evden çıkıp onlara gitmem 2.5 saat sürüyor :KK51:yoksa şikayetim yok hem de nasıl güzel birşey allahım bize de nasip etsin nurumm :KK68::KK68:

En doğru zamanda rabbim yeğenlerimi bana nasip etsin inş :KK15::KK15:Aminnn:KK36::KK36:

Kaptanım linkleri vermiş neslim, ben Leslie ve Callanetics ile derya sayesinde tanıştım dünyadan haberim yokmuş :oops: Derya arkadaşımız sporla 42 bedenden 36-38 bedene düşen bir anne :KK9:

Deryanın hayranlarındanım bitanemm hakikaten disiplinine ve azmine hayranım:KK36::KK36:

kacmis saydim mi kuzum

:KK70::KK70::KK70:

Tebrikler kızlar, sarı kart silindi mi şimdi.

Evet bitanemm aylık %2 barajından almış olduğun sarı kart silindi cnmm:KK9::KK9:

yeniyil-jpg.27513

Hedefler gelsin:KK28::KK28:1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim:KK71::KK71:

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|> 62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
bayılanbayılana----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----81,8------------------->
Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->70

Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak:D:D

Aslında yılbaşına kadar bitirmek istiyordum ama bu ara biraz midem kötü, sürekli atıştırmaya başladım sebebini bilmiyorum ama sürekli aç hissediyorum kendimi. Stres mi yaptım bilmiyorum o yüzden midir ama bu hafta artıda çıkmazsam iyi. Buralara kadar geldim şimdi ne oldu bana bilmiyorum. Sanırım şeflik sınavını çok kafama takıyorum. Ders de çalışamıyorum bu da beni strese sokuyor. Başka bir sebep bulamadım ama tekrar diyetisyene başlamaya karar verdim. 18 Kasıma randevu aldım, eski diyetisyenim gitti yeni gelmiş bakalım ne durumda. Önce kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyorum eğerki menüleri hoşuma gitmezse devam etmeyeceğim. Sanırım ben karatayı çok iyi yapamıyorum. Kendimi çok mu kasıyorum onu da bilmiyorum ama gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Verdiğin kilo az değil bitanemm diyet psikolojisinden yorulman gayet normal dediğin gibi sınav da setres sebebi olmuş :KK19: inş yeni diyetisyenin de eskisi gibi sana faydalı olur menüleri değerlendir bakalım nasıl verecek:KK19:

e ciddiyim tabi sen gibi çaylaklara iş yaptırmak varken ben neden uğraşayım öp bakim abanın elini :KK60::KK60::KK36::KK37::KK37::confused::KK4:

:-):-):-)

Geçmiş olsun oğluşuna canımmm evde olmana alıştılar tabiii ayrılmak istememişir hepsi anne kuzusu
hem sana hem oğluna iyi gelir bitanemm bir hafta daha izinli olman evde diyet inan daha zor :KK22:
allah kabul etsin şimdiden cnmmm:KK19:

115 saydım mesajımı ben ama çok zorlandım sayfaları bakarken
:KK9::KK9::KK9::KK52:

Kizlarrr selam menumu yazayim :KK66:
sporlar
sabah 10dk yurume
ogle 30dk yurume
ikindi 10dk yurume
Oh yazdim bitti

:KK57::nazar::nazar::KK71::KK71::KK71::KK52:

c.tesı gunu menum
sabah kk kahvaltı yalnız haslanmıs yumurta yerıne tereyagda kırılmıs ıkı yumurta
bol yesıllık yaglı lor peynırde ayrıca yıne yedım
aksam
kayınvalıdeye gıttık cıntar yapmıs kuzınede yanındada kahvaltılık bıseyler yedım borek vardı ben yemedım

pazar
7çesıt recele ve dogal bala dokunmadım..
kk kahvaltı 6cevız avucıcı kadar cıg fıstık
aksam
kuzınede pısırılmıs palamut kısır salata

afiyetolsun nurummm kuzinenin keyfi başka herşeyi pişir dimi hem de süper lezzetli oluyor:kk77::kk77:

kayınvaliden 7 çeşit ne reçeli yapıyorki bu kadar :KK64::KK64:

kiraz vişne ayva mürdüm eriği kayısı ve portakal kabuğu reçelini misafirler için yapıyorum merak ettim :oops:

Back
X