Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerimmm aman bir gittim gelemedim misafir faslı yemek faslı spor duş faslı derken bu saat oldu :KK51::KK51:

Aslı sanırım katılmaktan vazgeçtio_Oo_Oo_O

En doğru zamanda rabbim yeğenlerimi bana nasip etsin inş :KK15::KK15:Aminnn:KK36::KK36:

Deryanın hayranlarındanım bitanemm hakikaten disiplinine ve azmine hayranım:KK36::KK36:

:KK70::KK70::KK70:

Evet bitanemm aylık %2 barajından almış olduğun sarı kart silindi cnmm:KK9::KK9:

Verdiğin kilo az değil bitanemm diyet psikolojisinden yorulman gayet normal dediğin gibi sınav da setres sebebi olmuş :KK19: inş yeni diyetisyenin de eskisi gibi sana faydalı olur menüleri değerlendir bakalım nasıl verecek:KK19:

:-):-):-)

Geçmiş olsun oğluşuna canımmm evde olmana alıştılar tabiii ayrılmak istememişir hepsi anne kuzusu
hem sana hem oğluna iyi gelir bitanemm bir hafta daha izinli olman evde diyet inan daha zor :KK22:
allah kabul etsin şimdiden cnmmm:KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK52:

:KK57::nazar::nazar::KK71::KK71::KK71::KK52:

afiyetolsun nurummm kuzinenin keyfi başka herşeyi pişir dimi hem de süper lezzetli oluyor:kk77::kk77:

kayınvaliden 7 çeşit ne reçeli yapıyorki bu kadar :KK64::KK64:

kiraz vişne ayva mürdüm eriği kayısı ve portakal kabuğu reçelini misafirler için yapıyorum merak ettim :oops:
amın ıns kuzucuklarımız olsunda sana opturmeye gelırız:KK51: recellere gelınce
*pekmezlı balkabagı reçelı
*ıncır reçelı
*çilek reçeli
*ahududu reçelı
*kayısı recelı
*kıraz recelı
*dut reçeli
*armut reçeli
*elma reçeli
*uzum reçeli
hatırlayabıldıklerım bunlar... emınım o daha yapıyordur:KK57:

mrb melekler
p.tesı menu
sabah kk kahvaltı haftasonu bahceden topladıgım roka maydonoz eksıkulaklardanda yedım
aksam
esım dısarı cıkardı yemege o ekmek arası yedı bende porsıyon soyledım tabakta tavuk kofte karısık tabak
yanındada acılı salgam ıctım
ayrıca salata yedım

Back
X