- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
KIMSECIKLER YOK NESLIMkızlar çok sessizsiniz bu gün bakın 2 gün kaldı bana rakipseniz kaçamak yapmayın ona göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIMSECIKLER YOK NESLIMkızlar çok sessizsiniz bu gün bakın 2 gün kaldı bana rakipseniz kaçamak yapmayın ona göre
aynen kuzum kimse gelmemiş asayiş berkemal sanırım herkesteKIMSECIKLER YOK NESLIM
tskr canım haklısın elimden geldiğince sizlerle olmaya çalışırım :)ok günde 5 mesaj şartımızı unutma olurmu. menu paylaşımıda şart. kilocukları motivasyon ve paylaşımla vereceğiz
ıyım tsk sen nasılsın ooo asure mı onada bayılırım heeeee Allah kabul etsın
Bendede var o askyooo bu krız ben dogdugumdan berı var asure krızı... aşığım tek kelımeyle
şekerım yas kac nerden katılıyosun aramıza evlımısın kac kılosun kc kılo olmak ıstıyosunpazartesi menüm:
sabah: küçük 1 tost ve çay ,öğlen :1 kase yulaf ezmeli yoğurt ,1 elma, akşam :kuru fasulye ve salata 1 dilim k. ekmek, çayın yanında 1 avuç fındık
2lt. su ve 70 dak. yürüyüş yaptım...![]()
hergun asure yerdım asure aylarında banamısın demezdımBendede var o ask![]()
200 mekık mı oooo ben 20yı zor cekıyorum yahuMenüm
Sabah lorlu biber zeytin turp havuç pekmez 1 dilim ekmek ceviz 2 kare bitter
Öğlen tarhana salata mandalina
Aksam pirasa yemeğiayran
Yesilcay biberiye
30 dk yuruyus 200 yarim mekik
8 dk karin videosu tiffany
Bende tek seferde degil parcali anca 100.150 yaparim200 mekık mı oooo ben 20yı zor cekıyorum yahu
Topigin polisi olur kendisideşekerım yas kac nerden katılıyosun aramıza evlımısın kac kılosun kc kılo olmak ıstıyosun
şekerım yas kac nerden katılıyosun aramıza evlımısın kac kılosun kc kılo olmak ıstıyosun