• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ee gezse çocuklara kim bakacak ? Evde oturmak kendini kandırmak adam aşk yaşıyo çocuklarla ilgilendiği falanda yok. Bide diyo zaten kadın kabullenmiş ben alanen yaşayım aşkımı.

Yok kız onu unutmustum ben bi bakayım

Ben buldum konuyu ayyy ne konuydu ya hahahahahahahha çok güldüm resmen :)

Çocukları ile birlikte gezsin canım ne olacak sanki

Menun yine harika. Helal olsun iş yerindede spor yapiyosunya bravo sana :KK9:

Sağol canım :*

Kahvaltı 11.00
4 yaprak marul, 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 dl çavdar ekmeği, 4 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
14.00 Ara
1 elma
Akşam 17.00
1 yt fasulye, 1 dl çavdar ekmeği, 3 tane patates kızartması dilimi
18.30
Türk kahvesi
Su 2 lt, sporu yapınca yazacağım daha yapmadım

Afiyet olsun canım patates kızartması tabi ki olmamış hem ekmek hem patates kızartması hemde akşam üzeri

İyi akşamlar bende menümü paylaşayım.Bugün inanılmaz acıktım.

1 sb limonlu su
Sabah; 1 dlm kepek ekmeği,1 kk peynir
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen; 6 yk karnabahar yemeği , 1 kase yoğurt
Ara; 1 pkt diyet büsküvi, 1 sb ayran
Akşam; 3 yk kıyma baharatlı , 2 sb ayran, 1/2 salatalık
Ara; 1 adet elma veya armut

1 fincan Türk kahvesi
1 kupa sade nescafe
1 fincan ıhlamur
2 fincan zencefil limon çay
2,5 lt su

Afiyet olsun canım sende diyetisyenin dediklerine uyuyorsun sanırım o yüzden ona bırakıyorum bende :)) başlarda çok acıkıyorsun ama geçiyor

Menü
Sabah:müsli süt
Ara:kahve
Ögle :kahve sütlü
Aksam:karniyarik kabakla firinda yapmistim salata chia tohumlu yogurt
Su:1,5 litre
Spor:5000 adim

Çok az olmuş canım

Harikasın her zaman ki gibi bu gidişler tığ gibi kalacaksın :dondurma:

Cumaya az kaldı ve ben o kadar şişim ki anlatamam sanki elimin üstünde bir el daha var pantolunum çok fena sıkıyo. Yarın zecefilli tarçınlı su yapcam da başka napsam şu şişliği atmak için

Ekmek çok fazla patates falan olmamış canım. Diyet moduna girmen lazım artık

Bütün erkekler düşüncesiz ve odun sadece kendilerini düşünürler:kızgın:

İnş cicim hep beraber tığ gibi olalım :) annem sabah diyor ki hamur kızarttım ye :)) dedim bana yasak :)) amannn sende :)) diye kızıyor :) akşam çorba iç diyorlar yasak :) o yasak bu yasak aammaaann :)

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
Lor yeşillik nar ve çörek otu yağıyla hazırlanmış salata

12.30
Izgara balık
Közlenmiş patlıcan salatası ( 1 yemek kaşığı kadar)

19.00
Odun ateşinde pişmiş kanat
Yoğurt

Su 1.5 lt spor 200 ip atladım 50 squat biraz daha biseyler yapcam duştan önce

Salataya çörek otu yağı mı ay tadı salataya yakışır mo kız afiyet olsun canım

Esra gözünü seveyim dikkat et banlanma yorumlarina dikkat et
Kız yok tutuyorum işte kendimi :KK17:
Ben buldum konuyu ayyy ne konuydu ya hahahahahahahha çok güldüm resmen :)

Çocukları ile birlikte gezsin canım ne olacak sanki
Nolmuş kız eltisine ne demişler

Hee adamda akşamları gelsin yesin içsin çocukları sevsin:KK70:
Adam aldatıyo diye bi madalya takmadıkları kalsın kadınların:KK70:

SPOR YARIŞMASICUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBE
HANIMELİ250 PUAN40........
YASMİN280 PUAN325245130----
ELİFHAKAN30 PUAN50????????
SEYHAN""""""""""""
PLASTİCWOMAN202.5422.5317105****
FATTYLAMB150450135165!!!!
ZYNMNM^^^^^^^^^^^^
ERVAM44&&&&&&&&&&&&

Tabi haklısın insan haksizliklara gelemiyo ben de olsam ağzıma geleni söylerim helede durum aldatmaksa

Yani aynen bende sonuna kdr konuşurum bu konuda

Kız yok tutuyorum işte kendimi :KK17:

Nolmuş kız eltisine ne demişler

Hee adamda akşamları gelsin yesin içsin çocukları sevsin:KK70:
Adam aldatıyo diye bi madalya takmadıkları kalsın kadınların:KK70:

Herkes toplanınca konunsabihin eşi yenge borcunu ne zaman vereceksin demiş eşi de ne borcu felan ortaya çıkmış herşey mosmor olup çıkıp gitmişler evden :)

Ben bu durumda olsam çıkar inadima gezer tozardim sanırım akşamları çocukları nasıl seviyor ya hiç mi uzak durmuyor karısı şaka gibi çocuklarımı da alıp gezer tozardim sanırım

Herkes toplanınca konunsabihin eşi yenge borcunu ne zaman vereceksin demiş eşi de ne borcu felan ortaya çıkmış herşey mosmor olup çıkıp gitmişler evden :)

Ben bu durumda olsam çıkar inadima gezer tozardim sanırım akşamları çocukları nasıl seviyor ya hiç mi uzak durmuyor karısı şaka gibi çocuklarımı da alıp gezer tozardim sanırım

Biz kadınlar bu gibi konularda susmayız susmamaliyizda ama sen yine dikkat et banlanma canim;)

Biz kadınlar bu gibi konularda susmayız susmamaliyizda ama sen yine dikkat et banlanma canim;)

Çocukları alıp kaçacaksa zaten bosanırdı. Kadının bi tarafları yemiyo erkeksiz kalamıyo. Boşansa adam paşa paşa nafakasını odicek. Hem hergun hergun nereye gezcek 3 çocukla

Ohh iyi olmuş :D

Ay kızlar bdv de bi konu var sinirimi zıplattı ama yorum yapmicam :mad:
Kadını kocası aldatmış cocuklarim icin duruyorum diyo ya nasil kendini kandirma acaba... Allah şu durumu kimseye yasatmasın banlanirim diye yorumu buraya yaptim:KK70:

Canım değişik psikoloji kimsenin başına vermesin, arkadaşım da yakalamış daha önce 1-2 kere başka kadınlarla konuşmalarını, kızı da gör öyle güzel ki kocası da çirkin Bi adam, affetmiş o zaman sonra öğrendi ki 1 senedir mi ne başka kadınla ilişkisi varmış, hemen ayrıldı evde aldırdı kendine mis gibi yaşıyor valla ama kadın hemen vazgeçemiyor, aslında kocadan değil emeklerinden vazgeçemiyor, belli Bi yere getirmiştir kocasını ondan vazgeçemiyor ama herkesin Bi kırılma noktası olur, ben büyük konuşmayayım ama hiç emek falan demem ama arada çocuk olunca çocukla tehdit edebiliyor erkekler o kadını bağlıyor işte, evladından ayrı kalmak zor

Zaten yediriyo ki hemde çatır çatır baksana 750 binlik daire almış daha napsın. Yılbaşında uludağa tatile geldiler. Boşanmaması sadece çocukların kötü bi evde büyümüseni sağlıyo. Benim babamda bu şekilde bi evde büyümüş o yüzden çocukların duygularını bilerek yazıyorum. Boşansalar zaten mecburen nafaka vercek adam şimdi bi hakta talep edemiyolar. Adam gününü gün ediyo kadın evde deliriyo

Demek ki adamın durumu iyi donuna kadar alırım valla önce delil toplarım :) arkadaşım öyle yapmıştı :) anladı önce delil topladı sonra dava açtı :) kağıt eve gelince görüp anlamıştı eşi :))

Dünün menüsü güncelle e

Uyanınca: ılık limonlu su
Çörek otu yağı

Kahvaltı : 2 wasa original
4 cherry domates
1 salatalık

Ara : 1 ufak salatalık

Öğlen : türlü (taze fasülye, kabak, patlıcan)
1 kase Cacık

Akşam : keçi eti haşlama
Köz patlıcan salatası
1 tane unsuz poğaça

Sıvılar:
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 Türk kahvesi

Düşünülen menü :)

Uyanınca: ılık limonlu su
Çörek otu yağı

Kahvaltı : chia tohumlu yoğurt