• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende oyle firsattab istifade hemen spor yada ev isi :KK43: oturmaya vakit yok nasil boyle kilolu kaldik bilmem :KK70:

Afiyet olsun abla

Spor olsun 75 puanlik:KK20: menun guzel de nescafe olmasaydi daha iyi olurdu:KK66:
bidahakine oyle deneyeyim. Bilmiyodum sayende ogrenmis oldum :KK68:
Neskafe uygun degilmi arkadaslar ben bilmiyordumm

Gunun menusu

Kahvalti: (8:30)1 kase yogurt 2 kasik chia 1 kalin dilim ananas

Oglen: (12:30) 1incik tavuk haslama yaninda domates salatalik 1 kk ev yapimi tuzsuz peynir

Ara: (15:30) 1 sutlu nescafe yarim yesil elma

Aksam: (17:45) 3 tam cevizli salata (zorla yedim.cnm hicbirsey istemiyorr eger acikirsam dokuz gibi 3-4 kasik yogurt yerimm )

Su 3lt daha icerim
2 kupa cay
Spor yok ipleri toplu bildiririm
Cok hafif gecmiş gununuz tebrik ederim ama bir de spor olsa ohh yemede yanında yatt

Plank ve squatın puanı nedir arkadaslar
Screenshot_20180126-184622.webp
bu plank canim

Screenshot_20180126-184426.webp
buda squat

Seyhan abla cok guzel menunuz canım cekti valla. Afiyetler olsun ekmek yok mis gibi balık bol da yesiillik eksiler olarak dönsün inş :dua:
Esimle diyet yapmanin faydalari canim öbür türlü bana ayri esime ayri cocuklara ayri yemek onun tadi bunun tuzu derken insallah bikmazda rahatca yapariz.dün alisveris yaptik tamamen yesillik sebze kereviz karnabahar mantar brokoli aldik gözlerim yasardi belli etmedim

Back
X