• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor skorlari
Cuma gunu

Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan

Cumartesi :KK49:
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan

Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin

Ilk sayfada puanlamalar var cnm. Yaptigin sporun puanini prdan hesapliyip listeye ekliyosun kendini. Ip atlicaksan eger onu hesaplamadan beni etikletleyerek bana bildirmen lazim onlari cuma gunu ayri hesaplicaz. 12.takimda yarisiyoruz ip atlamada o yuzden oyle :spor:

Cok guzel canim afiyet olsun. 40 dkk ne sporu yaptigina bagli. Ilk sayfada puanlari var ordan hesaplayabilirsin. Yapamazsan ,yaptigin sporu buraya yazarsin biz hrsaplariz
2 haftanin odulu olmaz canim :KK20: hedef kilona ulasmadan odul yok :ukala:.

Spor sahane mukkemmel harika harikuladenin fevkinde:KK9:
teşekkür ederim :)) ben hep ayni sporu yapiyorum. ya 40 dk bisiklet sürüyorum. genelde 40 dk mat üzerinde spor yapıyorum step şeklinde. dün yaptım. yarin da yaparim. hesap olayini yapamadim malesef :KK23:

Bugünki menüm

Uyaninca (9:00):
Limonlu su
Kahvalti (9:30):
2 yumurta
1/2 cb findik
beyaz peynir
7 Zeytin
yarim kirmizi biber + 1 kücük Havuc
1 minik kuru incir + yarim muz
1 fincan süt
2 g Omega 3
Öglen (14:15):
1 kase yogurt + 1 yk keten tohumu, pulbiber,
mozarellali mantar olmak isteyip mozarellasi yanan mantar olan mantar
Aksam (19:10):
Havuclu Kirmizi Lahana salatasi
Kavurma
2 yk yogurt

3 lt su, 1 yesil cay + 1 daha yatmadan, öglenden Sonra sütlü filtre kahve ictim + 40 dkk tempolu yürüyüs

Menü
Kahvalti
Yumurta (sahanda)11 zeytin bir dilim ekmek salatalik minik domates
Ara:sütlü kahve
Ara:zayiflama cayi(cubuk tarcin yarim limon karanfil biberiye ve karabiber kaynattim)
Aksam:karnabahar mantisi
Yesilcay siyahcay
Su:iki litre
Ip ziplama350 Kanguru_ Kanguru_
Afiyet olsun ablacım.Çok iyiii süpersin :nazar:karnabahar mantısı nasıl yapılıyor?

Valla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim

Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde

İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim :KK76:
3250 derken:KK57:

Valla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim

Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde

İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim :KK76:
Bir günde mi 3250... 5000 mi yapcan :@ :@
Niloyabebe Niloyabebe 5000 yapacakmış arkadaş duydun muuuu :@

Back
X