• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet baya geç çıkıyorum. kötü oluyor yemek olayı. evliyim. önceki gün yapabilirsem yapiyorum. cok nadir de esim yapiyor. tatildeki gibi hergun düzenli ot pisirilmiyo malesef
Ben brokoli, karnabahar haşlıyorum hemen hızlı oluyor, mercimek haşlayıp salatasını yapıyorum bazen normal salata yapip tonbalığı et tavuk ekleyip yiyorum. Olmazsa geceden yaparsın. Çok zor valla çalışanların işi

Ben brokoli, karnabahar haşlıyorum hemen hızlı oluyor, mercimek haşlayıp salatasını yapıyorum bazen normal salata yapip tonbalığı et tavuk ekleyip yiyorum. Olmazsa geceden yaparsın. Çok zor valla çalışanların işi
gerçekten zor. aslinda tek olsam hemen pisecek pratik seylere yonelirim de. benimki farkli yemek yapilmasini istiyo. ortak kalorisi az yemek yapmaya calismak ayri iskence benim icin :)

Bence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.

Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?

Hoşgeldin aramıza, ben Esra :KK36: hep birlikte birbirimizi motive ederek vericez bu kiloları

Rakibem spor konusunda çok haklısın valla bende kendime kızıyorum yapmıyorum diye ama nasıl yetiştiriyosunuz vallahi şaşıyorum benim işim daha yeni bitti şimdi oturdum bu saatten sonrada spor yapmaya mecalim kalmıyor :KK43: ama o 1 çatal böreği eritmek için saatlerce koşmak gerekiyor emeklerimiz boşa gitmesin diye bence uyarmakta fayda var. Burda herkesin şartları eşit değil spora ayıracak vakti olmayanlar vardır ama yemeğin bahanesi olmaz. Çalışanlar için öğle yemeği çok sıkıntı mesela ama takımdaki tüm arkadaşlar bence çok güzel atlatıyor. Bir de ben üniversite hayatımda baya spor yaptım tüm hocaların söylediği " Diyetsiz spor bir hiç". Keşke ikisinide yapabilsek ama olmuyo bazen.

Menü çok güzel, sende benim gibi suyu az içiyorsun :KK43:

Harikasın arkadaşım sen bu işi başaracaksın :KK19:

Ben detoks suyunda naneye bayılıyorum ama bugün zencefil limon maydanoz ve tarçınla su hazırladım.

Incir uyutmasının kalorisi biraz yüksek sanırsam. Hiç denemedim ama sütün üstüne tarçın serpince tatlı krizine iyi geliyormuş

Kaptanım ben seve seve yardımcın olurum ama bir kere yapmaya çalışmıştım sanki beceremedim ya sen iyice bana anlatırsan iyi olur
Sen de kacamktan sonra sporun etkisinin azlıgı konusunda haklısın canım benimki bi halt ettin barş düzeltmeye calış cabası oluyor biraz en guzeli ikisimi bşr arada yapmak tabiki inş yapalım elimizden gelenin en iyisini. Valla calışanların dısarda olanların işi cok zor Allah yardımcınız olsun gerci evde olanların da durumu kolay degil yemek bulaşık camasır kucuk cocuklar cok zor ama elimizden geleni yapacagız

Cok harika bilgiler canım cok teşekkürederim yarından itibaren ben de başlıyayım illaki eksiklerim yanlışlarım olur yeni yeni öğrenicem bu dşyeti sen de yarıdmcı olursun inş
tabii elimden geldigince yardim etmek isterim, basladiktan Sonra gerisi geliyor zaten, ve gercekten insanin uykusunun kalitesine kadar etki ediyor beslenme düzeni.. yorgunlugum sifir hergün 6'da kalkmama ragmen ve önceden böyle degildi 1 ay kadar sürdü galiba Sonra hissetmeye basladim daha dinc oldugumu

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi

12.30
Bol limonlu, zeytinyağlı pırasa yemeği
Yeşil salata
Yoğurt

19.30
Taze fasulye
Ayran

20.45
Yoğurt kürü

Su 1.5 lt + 1 lt detoks suyu.
Spor 45 dk leslie. Bugün sırf hareket etmek için hep merdiven inip çıktım. Ev 7. Katta 3 kere inip çıktım. Işyerinde de genellikle gezdim. Tuvalette 100 tane squat yaptım 250 ip atladım Kanguru_ Kanguru_ .Spora zaman ayıramadığımdan gün içinde hareket etmeye çalışıyorum artık.
Menün cok guzel canım sebze agırlıklı saglık kokuyor :) sporda da cok iyi gidiyorsun bu gunlerde aynen devam :)

Bence kilo olarak değilde yüzde olarak bakmak lazım. 50 kilo insanla 150 kilo olan insan aynı veremez. Benim için iyi diyetisyen listeden bellir olur. Mesela bende troid var gidip bana lahana yemeği yazarsa o diyetisyen kişiye özel liste değil standart liste veriyodur ya da insülin direnci olan bi insana glisemik indeksi yüksek ve çok sık yemek veriyosa o diyetisyende aynıdır. Bunları bilir kişiler söylüyor yoksa hiç birimiz uzman değiliz.

Ben 7 de çıkmıyorum 6da çıkıyorum ama 7.30da evde oluyorum senin cidden çok geçmiş. Yalnız mı yaşıyorsun yemek yapacak birileri yok mu evde ?

Hoşgeldin aramıza, ben Esra :KK36: hep birlikte birbirimizi motive ederek vericez bu kiloları

Rakibem spor konusunda çok haklısın valla bende kendime kızıyorum yapmıyorum diye ama nasıl yetiştiriyosunuz vallahi şaşıyorum benim işim daha yeni bitti şimdi oturdum bu saatten sonrada spor yapmaya mecalim kalmıyor :KK43: ama o 1 çatal böreği eritmek için saatlerce koşmak gerekiyor emeklerimiz boşa gitmesin diye bence uyarmakta fayda var. Burda herkesin şartları eşit değil spora ayıracak vakti olmayanlar vardır ama yemeğin bahanesi olmaz. Çalışanlar için öğle yemeği çok sıkıntı mesela ama takımdaki tüm arkadaşlar bence çok güzel atlatıyor. Bir de ben üniversite hayatımda baya spor yaptım tüm hocaların söylediği " Diyetsiz spor bir hiç". Keşke ikisinide yapabilsek ama olmuyo bazen.

Ben detoks suyunda naneye bayılıyorum ama bugün zencefil limon maydanoz ve tarçınla su hazırladım.

Incir uyutmasının kalorisi biraz yüksek sanırsam. Hiç denemedim ama sütün üstüne tarçın serpince tatlı krizine iyi geliyormuş

Kaptanım ben seve seve yardımcın olurum ama bir kere yapmaya çalışmıştım sanki beceremedim ya sen iyice bana anlatırsan iyi olur
Canım spor konsundada haklısın dısarda olunca ofiste hoplayıp zıplayamazsın ama sen masallah tuvaletş bile degiştirmişssin ben gunduz cpcullar uyuyunca kosu yapıyorum bölgeselleri de gece yatmadan cocuklar uyuyunca yapıyorum yorgun da olsam o bölgeselleri yapmayınca raha t edemiyorum hiç

Sen de kacamktan sonra sporun etkisinin azlıgı konusunda haklısın canım benimki bi halt ettin barş düzeltmeye calış cabası oluyor biraz en guzeli ikisimi bşr arada yapmak tabiki inş yapalım elimizden gelenin en iyisini. Valla calışanların dısarda olanların işi cok zor Allah yardımcınız olsun gerci evde olanların da durumu kolay degil yemek bulaşık camasır kucuk cocuklar cok zor ama elimizden geleni yapacagız
Evdeyken biraz evden ödün vereceksin aslında o kadar yorma kendini. Ben hatırlıyorum annem biz küçükken hem hergün evi silip süpürürdü yemeğini yapardı sonrada bizi alıp spora giderdi yada akşamları babama bırakıp giderdi. Herşeye yetişirdi. Sonuçta ev sizin sorumluluğunuzda patron sizsiniz. Çalışanlar hem sabahtan akşama kadar birisinin emri altında çalışıyor hem de akşam eve gelip ev hanımlarının yaptığı tüm işi bikaç saate sığdırmaya çalışıyor. Tabi ben onlardan değilim şimdilik ailemle yaşadığım için sadece çalışıyorum eve gelince bi yemek yapıp duş alma derdim var çok şükür ama yine saat en az 11 i buluyor onlar nasıl yetiştiriyo şaşıyorum. Yani işin özeti diyetede sporada yer vermek lazım hayatımızda

Sabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk

Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası

Ara nescafe 2 diyet biskuvi

Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi

Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi

Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı

Spor

Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu

100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi
arada nescafe Ve biskuvi yemeseydi Ve sabah ekmek yemeseydin bugün Karatay tarzi beslenmis olacaktin, Bu kadar kolay :KK73:Ve yemekleri zeytinyagiyla yapacaksin tabi, Cok önemli

arada nescafe Ve biskuvi yemeseydi Ve sabah ekmek yemeseydin bugün Karatay tarzi beslenmis olacaktin, Bu kadar kolay :KK73:Ve yemekleri zeytinyagiyla yapacaksin tabi, Cok önemli
Evet ya sen paket gıda olmayacak deyince hemen aklıma. Escafemle diyet piskevitim geldi :)) amaan olsun zaten olmasada olur bakalım dikkat edşcem hurma kuruincir dısında baska ne yiyebiliyoruz

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi

12.30
Yeşil salata
Yoğurt

19.30
Taze fasulye
Ayran

20.45
Yoğurt kürü

Spor 45 dk leslie. Bugün sırf hareket etmek için hep merdiven inip çıktım. Ev 7. Katta 3 kere inip çıktım. Işyerinde de genellikle gezdim. Tuvalette 100 tane squat yaptım 250 ip atladım Kanguru_ Kanguru_ .Spora zaman ayıramadığımdan gün içinde hareket etmeye çalışıyorum artık.
Menünü Cok begendim Cok güzel ve yemek saatlerinde Harika, su konusunuda halletmissin, sporda süper! Hedefe isik hiziyla yaklasiyorsun :KK54:

Evet ya sen paket gıda olmayacak deyince hemen aklıma. Escafemle diyet piskevitim geldi :)) amaan olsun zaten olmasada olur bakalım dikkat edşcem hurma kuruincir dısında baska ne yiyebiliyoruz
Ya kayisiya kaymak koyup yiyin diyo da o beni asiyor biraz :KK70: herseyi doyana kadar yiyorsun, meyve de cok seviyorsan öglene kadar 1 porsiyon kuru meyve daha iyi Ama Ben ikisinden de yiyorum ara ara zaten seker istemiyor canin, önceden cikolata cips Falan baya götürüyordum herkes yiyor gözümün önünde Ve artik hic Sorun degil benim icin, hatta üzülüyorum Hem onlara Hem kendime simdiye kadar bedenime anlik yaani kisacik bir zevk icin Bu kadar kötülük yaptigim icin, beyinde bitince bitiyor ynai Ve ilk defa böyle düsünüyorum:KK59:

Ya kayisiya kaymak koyup yiyin diyo da o beni asiyor biraz :KK70: herseyi doyana kadar yiyorsun, meyve de cok seviyorsan öglene kadar 1 porsiyon kuru meyve daha iyi Ama Ben ikisinden de yiyorum ara ara zaten seker istemiyor canin, önceden cikolata cips Falan baya götürüyordum herkes yiyor gözümün önünde Ve artik hic Sorun degil benim icin, hatta üzülüyorum Hem onlara Hem kendime simdiye kadar bedenime anlik yaani kisacik bir zevk icin Bu kadar kötülük yaptigim icin, beyinde bitince bitiyor ynai Ve ilk defa böyle düsünüyorum:KK59:
Son soru peynir nekadar yiyebileiz ben ekmek olmayınca peyniri cooooknseverim de

Açıkcası bende fattylamb94 fattylamb94 ı düşünmüştüm.
Tam olarak ne yapılacak Kanguru_ Kanguru_ bilmiyorum
benim yaptiklarimi yapcaksiniz iste
Ben yokken kaptan siz olcaksiniz yani. Cuma gunleri liste duzzenleme paylasim alanina tasima falan kolay sryler :)

Kaptanim senden memnunum tek sikayetim cok misafirin geliyo o zamanlar bizimle ilgilenemiyosun söyle sana gelmesinler seyhan ablam dedi dersin:-):-):KK60:
Pazar gununude atlattim mi daha kilay kolay kimsr gelmez abla. Gelcek insan kalmadi :D
Seyhanin menüsü
Sabah:tost sütlü kahve
Ara:yesilcay sütlü kahve tekrar yesilcay
Ögle:iki köfte iki kasik bulgur pilavi salata
Aksam:yesil salata yogurt firinda sebze(kabak havuc sogan biber)
Su:iki litre
Spor:yok
Afiyet olsun ❤
Aaa 200 ip zipladim Kanguru_ Kanguru_

Bi tane sekerim
oohh super

becermistin canim ya sadece paylasim alanina tasimak kalmisti. Yarin listeyi yine sen hazirla. Ilk sayfada var ngy eklencek listeye hadi bakalim :)

Sabah ac karnına 1 bardak detoks suyu
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 ceri domates
2 zeytin
Yarım dilim tö bgdy ekmk

Oglen
5 tavuk köftesi
1 kase yogurtlu sebze salatası

Ara nescafe 2 diyet biskuvi

Aksam
2 kasık zeytinyaglı kereviz yemegi

Yatmadan önce yogurt kürü ve detoks suyuicildi

Su 2.5 litre 2 kupa bitki cayı

Spor

Kosubandında 40 dk 4.5 km kosuldu

100 sag sol yan bel
100 sag sol sırt hareketi
100 sag iç bacak
100 sol iç bacak
40 duvar sınavı
50 yarım karın mekiği
50 bisiklet hareketi
Afiyet olsun cnm. Biskuvi ve nescafe olmasa cok guzrl bi menu
Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
1 kivi

12.30
Yeşil salata
Yoğurt

19.30
Taze fasulye
Ayran

20.45
Yoğurt kürü

supersin esra boyle devam

Back
X