• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Onu soralımda oluyosa öyle yapalım. Ama şimdi şunu dusunuyorum bu haftaki kilom ödemli oldugu icin cok yuksek haftaya birde duscek ya haksizlik olmaz mi o isi nasıl yapiyo kaptanım persembe tartılanlar.

Kız yanımda yiyecek hic bisey yok ki ben arada atıştırıyorum diye hic bisey getirmiyodum artık
Sorcam onu birazxan paylasim alaninda.
Keske kucik yogurtlardan bulundursaydin yaninda
Dediğin doğru valla zararlı şeyler daha pahalı. Kuruyemiş olarak yer fıstığı alınabilir cok ucuz. Zaten kuru meyve ve yaş meyve yemeyin diyo karatay bi tek çok tatlı krizi tutarsa kahvaltıda gün kurusu var o da ne kadar tutcak
ben simdi ceviz ve findik kircam onlari yerim ara ogun olarak hrruj

Bende gidip ceviz içi falan aldım sebze tavuk falan bakalım kv ıspanak yapacak yoğurtla yeriz

Tmm cnm isteyen tartilip bildirsin hergun :) bende bildiricem

Icli kofte kizartmami suda mi hasladin
16 ay uzun bi donem. Dra gitmedin mi

Olur. Bazi takimlar persembe bildirim yapiyo. Senin gercek kilon c.tesi olan kilo. Ben yinede sorarim bilen birilerine

Ypgurt yada mryve ye yoksa eve gidince saldirirsin
yine huzur birinci :)
huzur hep birinci bi plastic bir huzur

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

90 60 90 olana kadar devam :KK73:

Guncelleyiiiinnnnn

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
90 60 90 olana kadar devam :KK73:

Guncelleyiiiinnnnn[/QUOTE]

Menü
Sabah:tost menemen cay zeytin
Ara:portakal
Ögle:iki tabak kapuska
Ara:sütlü kahve
Aksam:bir tabak kapuska.
Yatmadan önce pulbiberli yogurt
Spor yok hala hastayim
Su:iki litre civari
Yarin ve pazar iki günlük ayran detoksu yapacaz esimle uygunmudur Kanguru_ Kanguru_

Menü
Sabah:tost menemen cay zeytin
Ara:portakal
Ögle:iki tabak kapuska
Ara:sütlü kahve
Aksam:bir tabak kapuska.
Yatmadan önce pulbiberli yogurt
Spor yok hala hastayim
Su:iki litre civari
Yarin ve pazar iki günlük ayran detoksu yapacaz esimle uygunmudur Kanguru_ Kanguru_
afiyet olsun ablacim.
Uygun tabi yapin . Bende haftaya yapmayi dusunuyorum

Back
X