Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wasa nedirsabah spor 30 dak
türk kahvesi
kahvaltı : 2 wasa 30 grm peynir yarım domates
ara:yarım bardak sütle nescafe
oglen: 3 wasa , yarım bardak kefir, 2 salatalık
ara:1 wasa
aksam:2 wasa limon ve yogurt soslu yesil salata domatesli
esperenzaa
fattylamb94
(Karatayı bıraktım artık)
Abartmamak kaydıyla
Herşeyden yiyebilirim
sadece tavuk yedim, kahve, çay, badem
Su; 2 litreyi geçer sanırım
İçmeye devam
Sporlar:
Cezama 13 dak egzersiz sayıyorum 26 puanlık ama sıfır tabi
45 dak hızlı tempo yürüyüş (112,5)
7 dak egzersiz. (14)
10 ar saniyeden 10 plank (16)
24 dak yavaş yürüyüş (24)
Toplam puan (166,5)
Bırakmana sevindim canım insan kendini bilir bu yaptığımız diyet değil beslenme tarzımızı en doğruya yakın yapmak. Ben en başından sabah 1 dilim ekmekten vazgeçmem dedim yeri geldi yarım dilim yedim ama yedim. Tatlı tamamen hayatımdan çıkartmam dedim ama minimum tüketmek için kendime alışkanlık kazanmak içi yaptım. En çok paketli gıdalar konusunda yol aldım ayda yada onbeş günde 1 yiyorum artık .Yani ben karatay yapamam patatessiz hayat olmaz![]()
![]()
bir kere
Benzer alışlanlıklarımız barmış. Bende paketli ürün çok tüketirdim şimdi %95 bıraktım. Diğer yüzdelik ise peynir, süt tarzı paketli ürün.
Bende ekmek olmadan yiyemediğim şeyler var o yüzden hakkımı onlara saklamak için öğünlerimi ekmeksiz yapmaya gayret ediyorum. Bazen nefsim körelsin diye bir ısırık alıyorum ekmekten: D
Bende haftaya transfer sonrası daha özenli be sağlıklı bir yemek düzenine geçeceğim.
Aon olarak dediğine çok katılıyorum. Diyet değil yaşam tarzı için hayatımıza, düzenimize en uygun şekilde beslenmeliyiz![]()
EvetBırakmana sevindim canım insan kendini bilir bu yaptığımız diyet değil beslenme tarzımızı en doğruya yakın yapmak. Ben en başından sabah 1 dilim ekmekten vazgeçmem dedim yeri geldi yarım dilim yedim ama yedim. Tatlı tamamen hayatımdan çıkartmam dedim ama minimum tüketmek için kendime alışkanlık kazanmak içi yaptım. En çok paketli gıdalar konusunda yol aldım ayda yada onbeş günde 1 yiyorum artık .Yani ben karatay yapamam patatessiz hayat olmaz![]()
![]()
bir kere
Evet
Cezalardan da kurtulurum böylece
Ekmek 1-2 dilim
Ya da karpuz yerim
Fırında patatese de ceza gelmez
Karatayda komple yasak
Hayırlısı böyleymiş
Aslında paketli gıdalar alışkanlığım çok yoktu benim de ev yapımı kurabiye kek çok tüketirdim yapmıyorum artık. Probis çok severim ben![]()
Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım
Valla benimde çok sevdiğim tatlılar vardı ancak içeriğine bakıtığımda nasıl yedim diyorum. Ben içeriğindeki glukoz ve palm yağı nedeniyle tüketmiyorum.
Canım daha çnce dondurulmuş 2 embriyom vardı sadece transfer yapılacak![]()
İnşallah tutar hayırlısıylaValla benimde çok sevdiğim tatlılar vardı ancak içeriğine bakıtığımda nasıl yedim diyorum. Ben içeriğindeki glukoz ve palm yağı nedeniyle tüketmiyorum.
Canım daha çnce dondurulmuş 2 embriyom vardı sadece transfer yapılacak![]()
Sporlardaben dünkü menümü akşam dışarda olduğum için yazamadım hemen şimdi yazıyorum
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1 kk light beyaz peynir 4 yeşil zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği söğüş salata
ara: 2 ceviz içi 1 adet küçük muz
öğlen 4 kaşık tavuk sote 1 kase light yogurt
ara: bir avuç leblebi 1 adet şeftali
akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği 4 kaşık tavuk sote 1 kase yogurt söğüş salata
yatmadan light süt ile sekersiz nescafe
3.5 lt su, 45 dakika tempolu yürüyüş
esperenzaa
EvetBen seni anlıyorum bir heves giriştin ama senlik olmadığını seni görmeden hissettim ben![]()