• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman ben usul usul squatimi yapmaya devam ediim, hem totisim hem gobisim sekillensin, hem de terlemiyim ☺️

Benim babam da tip 2 canım
Kilo vermeye başlama kararımda bu çok etkili oldu
Dikkat etmesem direkt risk altındaykm diye ki iyi ki karar verdim

Çok sevindiğim :)
Okulda işliyoruz mesela hocalarım diyor kilosunun yüzde onunu verip günde 30 dk hareket edilince hastaların %52 ya da 48 i idi geriliyor (ilaca bile gerek kalmıyor diye-tip2 için) o yüzden sordum ve çok sevindim :)
Darısı babanın başına olsun canım. Sen de çok yerinde bir karar vermişsin. Risk grubunda olup bunun önlemini peşin peşin almak en akıllıca olanı.
Kilo verdikten sonra bariz şekilde farkediyorum gerilediğini.

Darısı babanın başına olsun canım. Sen de çok yerinde bir karar vermişsin. Risk grubunda olup bunun önlemini peşin peşin almak en akıllıca olanı.
Kilo verdikten sonra bariz şekilde farkediyorum gerilediğini.
Kesinlikle canım
Zaten artık doktorlar da bu şekilde ilerliyorlar koruyucu hekimlik ön planda
Hasta olmadan hastalığı önlemek

Taramalar falan hep bu yüzden

Hahahahaha:KK70:squat,yüzme birde kabaklar arasında cardio yap diyeceğim ama cardio yaptığında kaçamak oluyordu:KK70:
Cardio yaptigimda kacamaksiz artı görüyorum hatun ama bu kez karpuz yemis olabülürüm :D
Kabaksiz kaldim yaa sorma valla, koye gelip kabak bulamadim, efsane yani. Ckalede pazardan 5 kilo alıp evin altina aticam diyorum anneme de napican o kadar kabağı bozulur diyor, tabi haftada 4 kilo kabak yedigimi bilmiyorlar, söyleyince uzun süre bakistik normal miyim diye :D
(evin altını buzhane olarak kullaniyorlar, tas ev oldugu icin pek bi serin oluyor)

Senin mesajını(önceki) okuduktan sonra yiyemedim bir şey :KK70: :KK70:
Sadece yemeklerimin az tadına baktım :KK70: çay kaşığı ile
İyi yapmışsın
Cidden cumaya kadar bi kere bile kaçamak hakkın yok

Tamamdır canım ama çook az olmuş mu
Kahvaltın iyi de kalanı çook az
Akşam saldırma sakın yemeğe bak
Kendini tut
Yoğurt ye en fazla
Yoğurt yedim evet pul biberli
Muz yemeyi özledim:KK43: ne zamandır unutuyorum hep almayı:KK43:

Muzlu dondurma yapabilir miyim evdeee esperenzaa esperenzaa
Ben de çok severim :)))
Canım haber veremedim eniştemin vefat yıldönümüydü İstanbula geldim çok yoğundum ve telefonda sıkıntı oldu giremedim nete.Az önce telefoncu yaptı.Diyetimi yaptım sıkıntı yok.
Allah rahmet eylesinn

Selam kızlar :)

bugün tartıda 59.9 çıktım
cuma 60.2 idim

Menü:
Kahvaltı (9.15)
1/5 simit
zeytin (9 tane sanırım)
1 kk peynir

Öğlen (14,00)
havuç kavurup yoğurtladım - 3 yk civarı
yarım poğaça

(poğaça ve simit kalsa bozulacaktı ısıttık babamla kalmasın diye çavdar yerine onlardan azar azar yedim :KK43: )

Akşam ( 18,00)
2 yk mıhlama (komşudaydım ye ye diye çok ısrar ettiler ekmek yemedim(sadece tek seferinde ekmeğin kenarıyla aldım kalanında çatal ile yedim)
1 yk çoban salata
peyir 1kk
1 yk patates haşlama
biber 5-6(tost makinesinde ızgara gibi olmuş yağ falan yok)
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:,
sanırım bu kadar

sonra bizimkilere yemek yaptım ama yemedim malum simit ve poğaça olunca oysa köfte falan yapmıştım da çok da canım istemiyordu yesem de fazla olacaktı

ara: soğuk kahve yaptım gold ile içine yarım su bardağı sür bir çay kaşığı çikolata sosu çünkü çok acı oldu :KK43:o da zaten yapıştı bardağa :KK43:

Su:2 olmuştur belki de geçmiştir emin olamıyorum suyu sayamıyorum :KK43:

spor:
90 dk leslie 3 mil 5 k : 450 puan
150 ip : 30 puan
30 sn plank : 10 puan
2000 adım : 30 puan

540 puan

esperenzaa esperenzaa @smygnc @medgic26 fattylamb94 fattylamb94 Cascade_ Cascade_

inşallah yarın eksi eksi eksi çıkarım :KK43:
Bence iyi canım
Oluyo bak
Yeterki kaçamak yapma
Emeklerine yazık olur bak
Sakınnn
Ben dikkat etmeyip de alsam bir iki gun sonra motivem yerine gelir devam ederim ama hem memlekette olup hem de bu kadar dikkat edip üstüne arti gorursem motivem etkileniyor ister istemez. Yani aslinda takımda olmasam belki etkilenmem, çünkü dikkat ediyorum en azindan, vermesem de gecici aldığımı biliyorum. Ama takımda olunca her hafta arti cikmaya yuzum olmaz canım ya. Sizlere haksızlık etmiş olurum.
❤️❤️❤️ Estağfirullah
kızlar ben babamla çay içmeye gidiyorum bahçeye
inşallah bir şey yemem :KK43:
❣️Yememişsin şükür
:KK73:Ekmeği kilona uygun dilimde tutarsan ve kahvaltıda tüketirsen sıkıntı olmaz.Tatlıdan kastın diyete uygun tatlılar değilse işte orada sıkıntı olur:confused:
Birincilik konusunda ise,feyza ile olan kilo verme ve spor yarışından bahsedip şaka yapmıştım:KK66:

Ne yedin merakımdan çatlayacağım
Allah’a şükür pul biberli kür yapıp yedim
Kavun yedim bi de
Bakayım canım Karatay usulüne

Cumaya 58 lere inmek istiyorum zor olsa da :KK43: annem de yok komşumuzun kızı ile yaptım ev boş diye evde de yaptım spor güzel oldu :)
;)
Cascade_ Cascade_ benim rakibem bu gece erken gitti :KK43:
Evettt uyumuşum
Dedi ya yatincaya kadar 2. Posta da olur diye :KK70:
Pert oldum
ayyy ben anlamamıştım şimdi düştü jeton diyorum ne olur :KK70: :KK70:
Rahatsız etmeyelim o zaman çok :oops:
:KK14: Saniyeler içinde dalmışımdır
Öyle bi bastı Kİ uyku
Tutabilene aşk olsın

Back
X