- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Sağol canım
Evet iki çocuğum var amin
Her isteyene Allah nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım
Kızlar bugün çok adım attım ama hepsini cezaya veriyorum
Ev işi falan da hepsi
Benim motivasyonum düştücgdmk rakibem de gelemiyor izne de çıktı
@esperenzaa sen de yoksun
Ben iki gündür kötü durumdayım maalesef
Spor da menü de felaket
Motivasyonumu geri kazanmam lazım yoksa takıma zarar vereceğimden korkuyorum![]()
İnşallah canim en kısa zamanda mezun olursunCanım nihai hedef aslında 54
Ama 55,6 ile mezun olabiliyorum %80 verince yani
Ama yetişmeyecek sanırım
İnşallah bayram sonrası devam gibi görünüyor :)
Sağol canım, sen de iyi ki varsınİyi ki doğdun iyi ki varsın![]()
İnsallahBence sen ve cardio ikilisi mutlaka derece olur hele bir evine geç![]()
Sağol canım inşallahHey maşallah oku oku ancak bitirdim geçmişi.ne çok konusmussunuz.bugun fil köşe temizlik yaptım kızlar,dün ki yorgunluğun üzerine ,tuz biber oldu.malesef,spor yapamadım az maliyetle.
Tebrikler canım.
Süper, Tebrikler canım, irade ne hayranım diyin.
Emeğine sağlık canim,
Dereceye giren arkadaşlar tebrikler.
Vaauvvv çok iyi canim, tebrikler.cumaya kadar verirsin bence.persembe bitki çayıyla desteklerin .güzel olur.
Hoşgeldin canım.
Ben 42 yaşındayım.evli ve bir çocuk annesiyim.bu ayın başında geldim.memnun oldum tanıştığımıza.
Ha ha ha
Aynen,düşmüş çeneler ha ha :)))
Tarçınlı süt, yoğurt,şu iyi geliyor tatlı istegine.
Nice mutlu senelere,sevdiklerinle birlikte.
Doğum günün kutlu olsun canım:)))
İyi yapmışsın canım,şu candır.
Afiyet olsun,çok iyi menü.
Yumurta sarısı ni neden yemiyorsun,merak ettim.
çok geçmiş olsun canım.
Sorma kuzum oradan oraya gidip duruyorum.
Saol cnm ♡Oohhh Harika :)
Oy cnm bnm yok yok habersiz bırakmam daha ♡Evet canım korktum dedim bir şey mi oldu yoksa diye
Saol cnm ♡ aile olduk resmen ♡Sen de iyi ki geldin canım, renk kattin, motivasyon arttirdin![]()
Canım nıe bole oldun topla kendını silkelen birbirimize destek motive olmamız gerek bole yapma :/ ♡Kızlar bugün çok adım attım ama hepsini cezaya veriyorum
Ev işi falan da hepsi
Spor da menü de felaket
Motivasyonumu geri kazanmam lazım yoksa takıma zarar vereceğimden korkuyorum![]()
Cankm sakın pes etme, seninle eski grupta ilk tanistigimizda 61-62ydin. 56lara indin. İsteyince cok iyi olabiliyorsun, metabolizman cok iyi maasallah biliyorsun. Onu duraksatma, devam etKızlar bugün çok adım attım ama hepsini cezaya veriyorum
Ev işi falan da hepsi
Spor da menü de felaket
Gerçekten kendimi toparlayamıyorum neden böyle oldum anlamadım ya25 dk leslie yaptim
70 dk ev isi: evi sil supur bulasik yerlestir vs
Simdi plank yapicam
13 tane hurma 3 kase yogurtla duruyorum
Artik sen de sapitma istersen bebisim bu nedir...
Saol cnm ♡ aile olduk resmen ♡
Yok canım YÖK henüz daha var hele şu moddan çıkamazsam çok daha fazla olacakİnşallah canim en kısa zamanda mezun olursunsen de benden önce mezun olacaksın demek
![]()
Kesinlikleİyi insancgdmk
Sağol canım, sen de iyi ki varsın![]()
İnşallah canımCankm sakın pes etme, seninle eski grupta ilk tanistigimizda 61-62ydin. 56lara indin. İsteyince cok iyi olabiliyorsun, metabolizman cok iyi maasallah biliyorsun. Onu duraksatma, devam et2-3 hafta sonra inşallah listedeyim tekrar ve o zamana sen mezun olacaksin, inanıyorum. Diger grupta yine seni görmek isterim, bu kez hedefine ulasmis motivasyon kaynagimiz olarak gorucez insallah
![]()
![]()
özellikle ben tarafından
Bu gruptan telepatik yollardan cagrildigimi hissediyorum![]()
Hayır, senin buna izin vermeyecegini biliyorum, sen de o azim cidden fazlasiyla var. Ben dahil bir çok kisiye inan motivasyon oluyorsun özellikle sporunla, azminleYok canım YÖK henüz daha var hele şu moddan çıkamazsam çok daha fazla olacak