- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Ahahahahahha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahahha
Kalp kalbe karşıKesinlikle
İnşallah canım
özellikle ben tarafından![]()
Hadi inşallahİnsallah
13 gün sonra evimdeyim nasipse![]()
Kesinlikle haklısın canımCanım nıe bole oldun topla kendını silkelen birbirimize destek motive olmamız gerek bole yapma :/ ♡
Spor beni de azimlendiriyorHayır, senin buna izin vermeyecegini biliyorum, sen de o azim cidden fazlasiyla var. Ben dahil bir çok kisiye inan motivasyon oluyorsun özellikle sporunla, azminle![]()
Evet boşa gitmesin diye kendini frenliyor insan, daha da hevesleniyorSpor beni de azimlendiriyor
Yapınca canım bir şey çekse bile durabiliyorum daha mutlu oluyorum
İnşallah yarın yapabilirim
Kesinlikle canımEvet boşa gitmesin diye kendini frenliyor insan, daha da hevesleniyor![]()
Arada oluyor öyle, butun gezegenler ve ay bize oynuyor sankiKesinlikle canım
Kendimi aşırı yorgun hissediyorum ruhen özellikle onunla alakalı biraz da sanırım
Mars beri Venüs geri mi gidiyor anlamadım ki![]()
Dİ miArada oluyor öyle, butun gezegenler ve ay bize oynuyor sanki![]()
İnşallah canımDİ mihadi inşallah bu hafta hepimiz eksi gelelim
![]()
yaaaBen her gün tartılanlardanıııım
menuyu yaz bakalimKızlar bugün çok adım attım ama hepsini cezaya veriyorum
Ev işi falan da hepsi
Benim motivasyonum düştücgdmk rakibem de gelemiyor izne de çıktı
esperenzaa sen de yoksun
Ben iki gündür kötü durumdayım maalesef
Spor da menü de felaket
Motivasyonumu geri kazanmam lazım yoksa takıma zarar vereceğimden korkuyorum![]()

Kaça çektin canımİnşallah canım
Ben hedefimi aşağı cektim, 8-9 kilo daha var.
Menüyü buradan atamamyaaabence vazgec. Arti gorunce motivasyon dusuyo cnku
menuyu yaz bakalim
Hedefe cok az kalmis. Eger kendini salarsan hedeften uzaklasirsin. Beji ornek al bak bi izine ciktim 8 kilo alip geldimbenim gibi olma
Gencecik kizsin. Mezuniyetinde gobegini poponu belli etmeyecek kiyafetler aramak yerine uzerine oturan bi kiyafet daha guEl olur bence![]()
Mezuniyete daha minimum 3 sene varyaaabence vazgec. Arti gorunce motivasyon dusuyo cnku
menuyu yaz bakalim
Hedefe cok az kalmis. Eger kendini salarsan hedeften uzaklasirsin. Beji ornek al bak bi izine ciktim 8 kilo alip geldimbenim gibi olma
Gencecik kizsin. Mezuniyetinde gobegini poponu belli etmeyecek kiyafetler aramak yerine uzerine oturan bi kiyafet daha guEl olur bence![]()
Ay bebişim çok pardon menümü paylaşamadım akşam arkadşlar geldi çay içmeye şimdi yazıyorum.
Oooo HarikaSpor:
11 bin adim : 165
70 dk ev isi : 23
25 leslie: 100
6 dk plank: 120
Toplam: 408
fattylamb94
@giustizia_