• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaşlar 2 gündür yazamadım çünkü çevremdeki herkes diyet yüzünden sütümün azaldığına beni ikna etmeye çalışıyor... bu konuda bana bir şeyler yazar mısınız çok ihtiyacım var... örnek verseniz çevrenizden çok aevinirim..

1 günlük denize gitmiştik artı kilolarla döndüm malesef bugün çok dikkat ediyorum artık ve spor da yapıcam

Menüm

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen

Çocukla uğraşmaktan bir şey yiyemedim
Acıkınka da akşam çok yedim

Akşam

3-4 kaşık sebze yemeği
4 adet köfte
3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 pors kavun
Dikkat et cnm kılo alma
sütünde azalma oldugunu dusunuorsan bol sebze tüket süt iç özellikle keçi sütü faydalı ve incir tüket günde 2 3 tane yeterli gelir harika süt yapıyor bunlar diyeti veya sporu bırakma ama normal 1 diyet uygula kendini çok sıkma soğuk suyla duş al buda sütü arttırıor canım ♡
1de akşam yemeği biraz fazla olmuş bunu böl yarısını öğlen yemeye calıs
Kavunuda ara ogun olarak 1 porsiyon yemen iyi olur çünkü cok tatlı 1 meyve
1de ufak 1 öneri ekmegı sabah ve öğlen tüket akşam ekmeksız geçir daha faydalı olur

Dikkat et cnm kılo alma
sütünde azalma oldugunu dusunuorsan bol sebze tüket süt iç özellikle keçi sütü faydalı ve incir tüket günde 2 3 tane yeterli gelir harika süt yapıyor bunlar diyeti veya sporu bırakma ama normal 1 diyet uygula kendini çok sıkma soğuk suyla duş al buda sütü arttırıor canım ♡
1de akşam yemeği biraz fazla olmuş bunu böl yarısını öğlen yemeye calıs
Kavunuda ara ogun olarak 1 porsiyon yemen iyi olur çünkü cok tatlı 1 meyve
1de ufak 1 öneri ekmegı sabah ve öğlen tüket akşam ekmeksız geçir daha faydalı olur
Evet süt yoğurt çok az tüketiyorum gerçekten teşekkr ederm hemen şimdi süt içicem

Evet süt yoğurt çok az tüketiyorum gerçekten teşekkr ederm hemen şimdi süt içicem
Ricaederim cnm süt yogurt tüket bolca zaten emzırıorsun süte gıdıcek çoğu
Ayrıca yogurt sindirimi düzenler ve calısdırır
Kesinlikle süt yapar düşüncesiyle kendini tatlıya kaptırma çok büyük hata

Canım kabızlık cekıorsun pul bıberye yemeklerde bolca hem ishal yapıyor hemde yağ yaktırıp metabolızmayı hızlandırıor pul bıber müthiş bırseyya ♡
İnşallah canım acı çok severim yerim ama çok etki etmiyor bende
Acı soslu tavuk suyu içmem lazım ama bugün zor

Spor zamanı 200ip 5dakka plank 20 dakka egzersiz sonra 30dakka ev işi akşamada bisiklet :) dünkiyle aynı sporu yapıcam azda olsa dinlenmiş olurum fazlasını yapamıcam buhafta sonra halim kalmıo :/
Canım bu bile Harika zaten

Geçen haftalarda da tartıda yansımıştı canım bu durum.bir yerde bir yanlislik yapıyoruz bu sorun için.su,hareket,posalı gida,başka ne olabilir.
Hareket edemedim canım ve menüyü bozdum
İnşallah bugün ve yarın dikkat edip çıkmam lazım
Yakın ama hissediyorum bakalım :D

Dikkatli ol az ve doyurucu saglikli ye, cumaya 56li rakam gorursun merak etme
Dikkat etmezsen 59 60sin
Yazik olur
Haklısın canım
Kahvaltı için çok kısa vaktim vardı
2 yk yulaf 1 şeftali yedim az süt ile pişirdim yulafı
Öğle de tavada peynirli yumurta yedim ekmek yok
Akşamı da atlatırsak bence bugün henüz iyiyim

Hanimlar,
Paylasim alaninda etap birlestirmesi icin oylama baslamis. Bayramda tartilamayacak olan var mi ? Ona gore bir cevap verelim
Eveeet ben tartılamayacağım
Lütfen birleşsin

Ama çoğunluk tartılacaksa ben o gün zorla tartısı olan birine gitmeye çalışırım inşallah

Merhaba arkadaşlar 2 gündür yazamadım çünkü çevremdeki herkes diyet yüzünden sütümün azaldığına beni ikna etmeye çalışıyor... bu konuda bana bir şeyler yazar mısınız çok ihtiyacım var... örnek verseniz çevrenizden çok aevinirim..

1 günlük denize gitmiştik artı kilolarla döndüm malesef bugün çok dikkat ediyorum artık ve spor da yapıcam

Menüm

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen

Akşam

3-4 kaşık sebze yemeği
4 adet köfte
3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 pors kavun

Canim öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Arkadasimin dediği gibi süt yoğurt tüket ve mutlaka günde 3 3.5 litre su tüket harika süt yapıyo birde yeşil yapraklı sebzeler ve sebze çeşitleri. Ölçüyü kaçırmadan hurma incir ceviz ve meyve gibi şeyler de olur. Ama tatlı şeyler sut yapmaz bilgin olsun

Menüm

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen

Akşam

3-4 kaşık sebze yemeği
4 adet köfte
3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 pors kavun
Canım süt öyle hemen azalmaz ki
Sen sağlıksız da beslenmiyorsun
Doyurucu ve sağlıklı beslen
Sebzeyi arttır inşallah

Kızlar bugün bayram temizliği gibi oldu ev
Biz misafirliğe gideceğiz
Sonra akşam bize misafir gelecek
Yoğun bir gün

İnşallah cuma hepimiz eksi görürüz

@smygnc canım sen nasılsın neler yaptın
İyisiniz di miii

Menüm

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen

Akşam

3-4 kaşık sebze yemeği
4 adet köfte
3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 pors kavun
menun guzel. Sutunun azalmasi gerekecek kadar az degil. Bazen ne yersen ye sutun olmaz bazen ac gezersin sutun akar. Bol sivi tuket bol bol sebze yesillik ye. Bebis kac aylik

Back
X