• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo

Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤

Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..
Afiyet olsun canım :) ben de yapmak istiyorum o detosku 42 diyince tanıdım :D

Aramıza hoşgeldin :)

Merhaba
33 yaşındayım. Boyum 163 veya 164
Şubat ayında 73 kilo ile diyete başladım. Şu anda 55 kiloyum.
52 kilo olmak istiyorum.
10 aylık bir kızım var elinizden öper :)
teşekkürler :)
Allah bağışlasın :)
İnşallah hedef kilona çabucak ulaşırsın :)

İyi yapmışsın canım :)

ben de özledim ben deee ♥️
Bugünü dolu dolu geçirmek istiyorum şimdi yemeğimi yiyorum :)
Siz neler yaptınız :)
Fazla ozletme ♡
Ben 7dakka plank yapdım kardeşimin gtmesını beklıorum işe ip atlıcam 200tane sonra evi toplıcam yemek yapıcam ondan snra 20dakka egzersiz akşam bisiklet :)
Yarın tartı günü dıe hafif şeyler yıcem bugün
Sabah 1 nektari 1 salatalık yeşil çay
Az oncede kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates yedim yanında yeşil çay
Akşamda orta boy kase cacık yıcem :) gecede yogurt kürü
Suda 3 ltr içicem bugün yeterli olur :)
Buarada afıet olsun cnm ♡

Akşama dunden tavuk sote var pilav yapıcam karnı yarık yapıcam bide salata :D kendim yıyemıorum içim gıdıo

AhSen_2504 AhSen_2504 canımm sen hangi etapta izne ayrılmıştın datlum.Yada listede olduğun zamanki nickin neydi? En eski nickini hatırlayamadığım için listede bulamadım da:olamaz:

Biraz geçmiş yapıp ve yeni gelen arkadaşların bilgilerini derleyip toparlamaya çalışıyorum da. Her yerde iş birikmiş yaw:KK70:

AhSen_2504 AhSen_2504 canımm sen hangi etapta izne ayrılmıştın datlum.Yada listede olduğun zamanki nickin neydi? En eski nickini hatırlayamadığım için listede bulamadım da:olamaz:

Biraz geçmiş yapıp ve yeni gelen arkadaşların bilgilerini derleyip toparlamaya çalışıyorum da. Her yerde iş birikmiş yaw:KK70:
İşin zor kaptanım kolay gelsin :D

Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo

Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤

Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..
Hoşgeldin tatlım.Yaşın çok çok küçükmüş.Metabolizmanın hızlı oluşu senin için büyük avantaj.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içeriyor.Onları okuyup kabul ettiğini varsayıyorum;)
Burası biraz rekabet bolca da motivasyon sağlayan bir platform.Zamanla buraya kurallara hakim olursun.sormak istediğin birşey olursa da çekinmeden sor tatlım;)

Merhaba
33 yaşındayım. Boyum 163 veya 164
Şubat ayında 73 kilo ile diyete başladım. Şu anda 55 kiloyum.
52 kilo olmak istiyorum.
10 aylık bir kızım var elinizden öper :)
teşekkürler :)
Hoşgeldinn canım:KK200:
Çok güzel kilo vermişsin ,tebrikler :KK9:
Kalan 3 kiloyu da vereceğine inancım tam.
Minik kızına da maşallah:nazar:
Allah bağışlasın.

Back
X