• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AhSen_2504 AhSen_2504 canımm sen hangi etapta izne ayrılmıştın datlum.Yada listede olduğun zamanki nickin neydi? En eski nickini hatırlayamadığım için listede bulamadım da:olamaz:

Biraz geçmiş yapıp ve yeni gelen arkadaşların bilgilerini derleyip toparlamaya çalışıyorum da. Her yerde iş birikmiş yaw:KK70:

Canim eski nickim Yasmin2504 du etap sayısını bilmiyorum ama 0cak 15 civarında izne çıkma tarihim

Şimdiden çok çok kolay gelsin bitanemm

Hoşgeldin tatlım.Yaşın çok çok küçükmüş.Metabolizmanın hızlı oluşu senin için büyük avantaj.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içeriyor.Onları okuyup kabul ettiğini varsayıyorum:KK66:
Burası biraz rekabet bolca da motivasyon sağlayan bir platform.Zamanla buraya kurallara hakim olursun.sormak istediğin birşey olursa da çekinmeden sor tatlım:KK66:
Teşekkür ederim çok çok.
Suanlik kafama takılan birsey yok, olursa hemen gelirim:)

Canim eski nickim Yasmin2504 du etap sayısını bilmiyorum ama 0cak 15 civarında izne çıkma tarihim

Şimdiden çok çok kolay gelsin bitanemm
Tamam canım:KK66: Buldum seni:KK66:
Güncel kilon ne datlum:KK66:
Yasmin2504:
19 ocakta izne ayrılmışsın
553.etap 76,7 ile izne ayrılmışsın
İzinden sonra 6 ay geçmiş canım.Güncel kilon izin kilonun %5’inin üzerindeyse yarın listeye girebilirsin canım.listenin durumuna göre karar verelim olur mu?

Kızlar ya bana dua edin yarın 85 86 çıkayım tartıda ♡
İnşallah istediğin kiloyu görürsün canım;)
Canım senin buradaki hedefini önce istersen 70 yapalım:) hedefe vardıkça buradaki hedefini aşağı çekelim.hedef kilonu bir defa yazdıktan sonra yukarı çekemiyoruz ama hedefe vardıkça aşağı çekebiliyoruz.

Tamam canım:KK66: Buldum seni:KK66:
Güncel kilon ne datlum:KK66:
Yasmin2504:
19 ocakta izne ayrılmışsın
553.etap 76,7 ile izne ayrılmışsın
İzinden sonra 6 ay geçmiş canım.Güncel kilon izin kilonun %5’inin üzerindeyse yarın listeye girebilirsin canım.listenin durumuna göre karar verelim olur mu?

İlgilendiğin için teşekkür ederim canimm..

Salı günü tartıldım 84 du inşallah listeye girerim girsem çok hirslanicam biliyorum:dua:

İnşallah istediğin kiloyu görürsün canım:KK66:
Canım senin buradaki hedefini önce istersen 70 yapalım:) hedefe vardıkça buradaki hedefini aşağı çekelim.hedef kilonu bir defa yazdıktan sonra yukarı çekemiyoruz ama hedefe vardıkça aşağı çekebiliyoruz.
Amin ♡
Olur canım fark etmez :)

İlgilendiğin için teşekkür ederim canimm..

Salı günü tartıldım 84 du inşallah listeye girerim girsem çok hirslanicam biliyorum:dua:
Tamam canımm:KK200:Şu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim;) bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim;)
Yarın zaten spor eşleşmeleri yapacağım.
Takımı kontrol ediyorum;)

Tamam canımm:KK200:Şu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim:KK66: bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim:KK66:
Takımı kontrol ediyorum:KK66:
Spor eşleşmesi ne oluyor kaptanım

Tamam canımm:KK200:Şu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim:KK66: bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim:KK66:
Takımı kontrol ediyorum:KK66:

:rolleyes: cok mulu oldum inşallahyarın listede olurum... liste sorumlulugu üstümde oldumu çok çok dikat edicem zaten sporda çok iyiyim hergünum ful spor olucak

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Back
X