• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dikkat et cnm 1 kere açıldımmı toplaması zor tabıkı arada yiyeceğiz hedef kılomuza geldiğimizde ama yedikten sonrada spor tamgaz devam edıcekkı almayalım :)

spor yapamiyorum zaten bu aralar o beni mahvetti. Biraz özen göstermek istiyorum ama bakalım su bayramı geçireyim bi

Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo

Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤

Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..

Hoşgeldin başarılar canım. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın

asilsoy asilsoy canımıniçi nasılsın ,iyi misin?:KK36:
Allonsy Allonsy azimli motivasyon kraliçem sen nasılsın? :KK36:
@Alina_ hoşbuldum canımm.sen nasılsın kuzum?

Canım pek iyi değilim ruhsal bunalıma girdim sanırım buda diyeti sarstı biliyorum bahane gibi olacak ama çok mutsuzdum bu hafta kaçamaklar yaptım. Sen de yoktun. Evde internet yok bu aralar çok giremedim. Sende ne var ne yok bayram öncesi hazırlık yapıyorsun sanırım

Canım pek iyi değilim ruhsal bunalıma girdim sanırım buda diyeti sarstı biliyorum bahane gibi olacak ama çok mutsuzdum bu hafta kaçamaklar yaptım. Sen de yoktun. Evde internet yok bu aralar çok giremedim. Sende ne var ne yok bayram öncesi hazırlık yapıyorsun sanırım
Biraz duygusal çalkantılar yaşaman normal canım.Bir an önce toparlarsın ,geçmişe takılı kalıp da moral bozmak yok.
Eşinle bir iki günlüğüne tatile çıkıp biraz kafanı dağıtabilirseniz çok iyi olur .biraz deşarj olmaya ihtiyacın var .
Ben iyiyim canım.Tatil dönüşü evde işim çok,bir de takımdan da epey uzak kaldım burayı da kontrol ediyorum:)
Bayramda evimizdeyiz ,istanbulda yakın yerlere gideriz belki ,aile ziyareti yok yani.Eşim birlikte vakit geçirelim dedi ben de bu teklife havada uçarak kabul ettim:)

Back
X