- 18 Ağustos 2015
- 1.122
- 2.439
- 333
- 32
Güzelimm seninde menun çok iyi sporda suda şahane valla ha
Ay dur nazarımız değmesin birbirimize. Totomuzu kaşıyalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelimm seninde menun çok iyi sporda suda şahane valla ha
Bu sıcakta mıOyy 200ip bitti 7 dakka plank btti şimdi dans edesım var biraz edeyim![]()

Deliyim benBu sıcakta mı![]()
Canım regl her şeyden etkileniyor maalesef..Bayramda yuruyucem bol bol oyuzden şimdi spora ara vermım dıorum sancım olursa yapmam olmazsa devam edıcem inşallah olmaz
Ama sevınıorum dıyetten önce 3 4 ayda 1 regl oluodum kısır kalıcam dıe korkuodum şimdi cok sukur düzeldi encokta spor sayesinde yumurtalıklarım yavasdı suan ıyı çalışıyor
Çok geçmiş olsun canım ağrın neden?Teşekkür ederim bebekim♡♡
Tabi spor olmalıydı ama bu aralar ciddi baş ağrısı çekiyorum yapacak hiç halim yoktu
Bencede paylasmalisin takip iyi olur
Canım tempolu yürüyüş bile olsa az bile olsa olması önemli :)Teşekkürederim canımmm
Dun olmadi ama bugün telafi ederim inşallah..♡
İp aldın di miii???? Kemerle devam etmiyorsun inşallahh??!??!Oyy 200ip bitti 7 dakka plank btti şimdi dans edesım var biraz edeyim![]()
İnşallah cnm ♡Canım regl her şeyden etkileniyor maalesef..
stres en önemlisi
Zayıflayıp daha sağlıklı bir bedene kavuştuğunda o da düzene girer inşallah :)
İp aldın di miii???? Kemerle devam etmiyorsun inşallahh??!??!
Bende pazara gıdıorum canım bırazdanKızlar hava o kadar sıcak ki
Annem de tutturdu Pazar a gidelim diye
Neyse
Ben gidiyorum maalesef
Kahvaltımı geç yaptım
Bugün spor yürüyüş ve ev işi olavak sanırım
Eğer çok yorulmazsam ki annemle pazar=yorgunlukip de atlamaya çalışacağım
Canım benim sütünün azalması nedeniyle yaşadığın moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum.Ben de süt artması için deli gibi uğraştığımı bilirim.İzne ayrılınca buraya yazmamak zorunda mıyız
Hoşgeldin canımAraniza katilmak istiyorum
30 yaşında
1 cocuk annesi
2 dogum yapmış
1.60 boyunda 83.7 ydim geçen salı
Bekar bir kadınım adım ber ra ilk hedefim 75
Allah evladını sana bağışlasın canımesperenzaa kuralları okuyup kabul ettim
30 yaşında
1 cocuk annesi
2 dogum yapmış
1.60 boyunda 83.7 ydim geçen salı
Bekar bir kadınım adım ber ra ilk hedefim 75
Bence başarırsın canımŞimdiden sana da iyi bayramlar diliyorum. Fırsat buldukça girmeye çalışacağım ama giremezsem de bayram sonrası inşallah gorusuruz.
Moralimi yuksek tutacak şeyler yapacağım bakalım ne kadar mutlu olursam o kadar azim doluyorum ve diyet başarılı oluyor.
Bu sefer 68 hedefine muhakkak ulaşacağım.
Teşekkür ederim. Diyetisyenim de 15 günlük dinlenme listesi verdi bana. Takıma ne zaman geri dönebilirimCanım benim sütünün azalması nedeniyle yaşadığın moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum.Ben de süt artması için deli gibi uğraştığımı bilirim.
Sütü arttıran temel şey su ve fırsat buldukça bol bol dinlenebilmek,moralini yüksek tutman gerek canım.
Sağlıklı beslenip, su miktarını da dengede tutarak bol bol dinlenerek sütün artar canım hiç moralini bozma.
Minik kızına da geçmiş olsun.bol bol okyanus suyu yada serum fizyolojik ile burnunu aç hatta çok sık kullanmamak kaydı ile burun aspiratörü ile burnundaki sümükleri çekebilirsin.bebişinin yattığı oda serin ve bol hava almış olmalı.sana tavsiyem alabilirsen soğuk buhar üfleyicilerden alman canım.çok işe yarıyor.sıcak üfleyenler iyi değil.
Ayrıca canım sen sağlıklı beslenirsen sütünden bebişine iyileşmesi için gereken vitaminler geçer.bol yeşil biber,maydonozda epey bir c vitamini var.
Buralardan uzaklaşma canım,menünü paylaş yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa da bildiğimiz kadarı ile yardımcı olurız canım.
Canımmm çok çok farketmiş.Helal olsun canım sana ve azmine.Yüzünden o kadar çok belli ki yaşının küçük olduğuAz once çekildim kızlar fark eskiye göre belli oluyormu bıara yine atmıştım diyetin baslarında :)
Foto göremiyorum benYok cnm bugün ip alcam şimdilik kabloyla atladım![]()