• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haha saol canım büyümüş daha zor ya :KK70: aglıor evi dagıtıor bısıler dokuyor yerinde durmuor Dısarı cıkmak ıstıor sonra eve gırmıor sürekli bakkaldan bısıler aldırıor :KK70: daha anlatmmı hergün arkasını topluorum oyuncaklarını bile toplamıor tembel kızım :KK70:

:KK70::KK70:
Ah canimm zor valla.
Kendi toplasin kiz her seyini.
Sorumluluk alsin.
Ben evlenene kadar camasir makinesi calistirmayi bilmiyodum resmen, evlendikten sonra soka girdiydim. Hem anneye gunah, cocuguna kiyamiyor ama kendi cok yoruluyor, hem de cocuk ogrenmeli her seyi yav :)

:KK70::KK70:
Ah canimm zor valla.
Kendi toplasin kiz her seyini.
Sorumluluk alsin.
Ben evlenene kadar camasir makinesi calistirmayi bilmiyodum resmen, evlendikten sonra soka girdiydim. Hem anneye gunah, cocuguna kiyamiyor ama kendi cok yoruluyor, hem de cocuk ogrenmeli her seyi yav :)
Valla zor ya masallah bıde dılı uzun cevap verıor altta kalmıor annesı gibi bıde ınatcı huyları bana çekmiş gercı herşeyi ben babadan bısı almamış :D
Valla kız bende oleydm 1 bardak su getirmemiş ınsandım oyasta zaten nebılırsın de sonradan herseyı öğrendim kısa sürede :D

@simla0 canim cok sevindim, masallah bebisine, insallah bi daha duzeni bozulmaz :)
liliyaa liliyaa canim kolay gelsin, ev isi assiri sıkıcı ve zor bence yeaa, bi de ustune bebiss, Allah sana ve @simla0 ve diger bebekli arkadaslara kolaylik versin :)
Evet öyle çok sağol canım amin. Bu arada senin yaş kaçtı ?

Valla zor ya masallah bıde dılı uzun cevap verıor altta kalmıor annesı gibi bıde ınatcı huyları bana çekmiş gercı herşeyi ben babadan bısı almamış :KK70:
Valla kız bende oleydm 1 bardak su getirmemiş ınsandım oyasta zaten nebılırsın de sonradan herseyı öğrendim kısa sürede :KK70:

Masallah yavruna ilknurcum :)
Belli ama sana cok benziyor eski fotondan anladigim kadariyla :)

Oyle valla alisiyoruz her seye
İlk evlendigim zamanlar ne bicim strestim beceremicem ev islerini diye, sonra hoop alistik gitti :))

Menu:
Cascade_ Cascade_
@esperenzaa
Sabah:
1 kase light sutlu musli
Aksam:
1 tabak suzme mercimek corbasi (lapa gibiydi, cok tok tuttu, bu tarz corbalar yapayim bu sira diyorum)
1 kase yogurt

Kahve, A101 mest form cay 1 tane.

Aksam ekstra: 1 kutu ice tea: midemi maaaaahvettii.... Mide sagliksiz her seye tepki gosteriyo resmen..

Su: 2 lt
Spor: 17 bin adim: 255
30 dk bisiklet: 90
Toplam: 345
@Rzgrece
Spor Harika dövücem seni :))
Menü de güzel

Back
X