- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Kış gelse. Battaniye altında ohh :)Ben de bende mi problem diyordum bura da çok sıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kış gelse. Battaniye altında ohh :)Ben de bende mi problem diyordum bura da çok sıcak
Bugün ımm bugün 500 hedef koyayım kendime bakalım şu an biraz zor ama 50 puan hazırHadi bakalim
Kac puan toplican puan![]()
Canım 30 30 yap1'er dakika her defasında.
Sağol tatlım:)Kolay gelsin canım
evetBişey olmadı ama? Sonrasında çıkarmı ki acısı
Gerçekten yaKış gelse. Battaniye altında ohh :)
Ay bayramda mümkün diil kiCanım çok az da olsa spor yapmaya çalış
Çekirdek harici olmuş bence
Patates kzıartmssı 5-6 dilim ve bebiş var diye bir şey demiyorum :)
Aynen öyle :))Gerçekten ya
Kış gelse de yaz gelse deriz![]()
![]()
Di mi sen de haklısınAy bayramda mümkün diil ki![]()
Aynen ayakta surmek daha ıyı selulıtlerıde yok edıo ya zaten baya baya gtmıs onlarda ınsallah tamamen gıderBir an gözüm oturası aradı sonra dedim çıkartmıştııı![]()
Sen daha benı tanımamıssın ben salam yermıyımAy o senin kahvaltını mıydı, ben trabzonlu'nun sandım:)) ama olsun sen de yime:))
Cok saol canım benım ♡♡ o senın güzelliğinSen de yaptığın sporlarla bize motivasyon oluyorsun güzellikMaşallah sana
Yok yokBen de bende mi problem diyordum bura da çok sıcak
Bugün ımm bugün 500 hedef koyayım kendime bakalım şu an biraz zor ama 50 puan hazır
Hem iki günüm bol geçti neredeyse bana da iyi olur
Evet hedef 500
Senin???
Kalabalık curcunayız yatcak yer bulduğuma dua ediyorumDi mi sen de haklısın
İnşallah vakit bulursun canım
Canım kızınla ne ara ilgileniyosunEvet ben bır manyagım ya 40 dakka dedım 50dakka sürdümakşamda 80 yapcam 130dakka 1 günde
iyi iyi yavas yavaş artıo iyice yoldan cıkdım ben tutamıom
![]()

Kızım suan evde deıl canım ananesınde mezarlığa gittiler ben gidemedim regl olduğum içinCanım kızınla ne ara ilgileniyosun![]()