• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın
Kolay gelsin ❤️
Sen yokken boşladık bence biraz :))
Hani bayramlarda kardeşler bir araya toplanır ya
Ama onları bi arada tutan büyükler vardır
Omlar vefat edince , bayram ziyaretleri de biter
Ona benzedi durum :))
Bu akşamdan itübaren menü kontrolü ve cezalar geliyor:KK73:tatil,bayram,kreş vs derken ben de hiç müsait olamadım. kusura bakmayın;)
Seni artık mezun edecem :KK70:

***6.Takım 583.Etap***
asilsoy: (74,3/75.6/-1.3/%-0.87) Yuzdesi ikiye bolundu
giustizia_ : ( 61,3/61.2/0.1/%0.08) Yuzdesi ikiye bolundu
lyeaph: (107.6/
fmad : (56,6/)bildirimde bulunmadi
Ndymk : (54,5/53.9/0.6/%0.55) Yuzdesi ikiye bolundu
Ahsen_2504 : (83,6/82.3/1.3/%0.78) yuzdesi ikiye bolundu
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu

Deneme suresindeki uyeler

Eddakrc: ( 75,6/74.5/1.1/0.73)

esperenzaa esperenzaa

***6.Takım 583.Etap***
asilsoy: (74,3/75.6/-1.3/%-0.87) Yuzdesi ikiye bolundu
giustizia_ : ( 61,3/61.2/0.1/%0.08) Yuzdesi ikiye bolundu
lyeaph: (107.6/
fmad : (56,6/)bildirimde bulunmadi
Ndymk : (54,5/53.9/0.6/%0.55) Yuzdesi ikiye bolundu
Ahsen_2504 : (83,6/82.3/1.3/%0.78) yuzdesi ikiye bolundu
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu

Deneme suresindeki uyeler

Eddakrc: ( 75,6/74.5/1.1/0.73)

esperenzaa esperenzaa
Eline sağlık Elifimmm:KK15:
lyeaph lyeaph canım bildirim lütfen?

Dünkü menüm:

Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen
Yarım tabak makarna
1 kase yoğurt

Akşam
150 gr haşlanmış tavuk
2 kaşık yoğurt

Spor:40 dk pilates:halay:
Su:2,5 lt
esperenzaa esperenzaa :hamarat:

Ayarladım canım.biraz da o uğraştırdı ya beni.iki tane özel,bir tane devlet anaokulu arasında kararsız kalmıştım.devlet kurada çıkmadı tam özelle anlaşıyordum ki devlet anaokulu bağışla halloluyor dediler.iyi bir bağış yaptım:KK66: Verdiğim devlet anaokulu birçok özelden çok çok iyi olduğu için onu tercih ettim.Servisi de haftaya ayarladım mı tamamdır:KK66:
Senin kuzucuk da başlayacak değil mi? İnşallah kolay alışır.
Devlet anaokulu eğitim açısından aslinda ozelden daha iyi genelde. Ben de kizimi son senesinde devlete verdim, Adıyaman'da cok memnun kalmadim aslinda ama öncesinde 2 yil da kreş geçmişi oldugu için dengeledi diyebilirim. Oğlun insallah faydasını gorecektir❤️
Ben mecburen krese veriyorum biliyorsun yaşı itibariyle. Ptesi baslayacak bakalim☺️
Minikler guvende olsun yeter❤️

saglik sorunlari sebebiyle aldigin kiloya bisey diyemeyiz ama biraz daha aktif olmasilin. Cok yogunsan en azindan aksamlari menu paylasimi yapabilirsin

İşte şuan o durumda değilim işte de haftaya daha yoğun bir aüreç olacak tek kalcagım o yüzden izne ayrılmak istiyorum bugünden itibaren. Paylaşım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bu aralar imkansız, bu sebepten dolayı sizlerin çabasıda tökezliyor.

Uzulme cnm saglk herseydn once gelır verırsın ınsallah sen ılaclarını aksatma doktorunla görüş

Tabi öyle ama bazı şeylerden bıktım artık ne güzel bazı şeyleri kolay atlattım diyordum ama bir kaç şey olunca tekrar gündeme geliyor geriliyorum. Artık tamamen bırakmak istiyorum bazı şeyleri.
Burda da sizlere karşı mahcubum zaten kaç gündür düzenli giremiyorum, işler çığrından çıktı hem kendi işimi hem başka birimin işini yapıyorum. Kendime özen gösteremedim buda buraya patladı negatifle köstek oldum. 2 hfta toparlanıp gelmek istiyorum. Çeki düZen vermeliyim kendime. Ruh halim dengesiz ilaçları hiç kullanmak istemiyorum ama o zamanda kilo almaya başlıyorum ne yapacağım bilemiyorum artık.
Tekrardan kusura bakmayın.

İşte şuan o durumda değilim işte de haftaya daha yoğun bir aüreç olacak tek kalcagım o yüzden izne ayrılmak istiyorum bugünden itibaren. Paylaşım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bu aralar imkansız, bu sebepten dolayı sizlerin çabasıda tökezliyor.

Tabi öyle ama bazı şeylerden bıktım artık ne güzel bazı şeyleri kolay atlattım diyordum ama bir kaç şey olunca tekrar gündeme geliyor geriliyorum. Artık tamamen bırakmak istiyorum bazı şeyleri.
Burda da sizlere karşı mahcubum zaten kaç gündür düzenli giremiyorum, işler çığrından çıktı hem kendi işimi hem başka birimin işini yapıyorum. Kendime özen gösteremedim buda buraya patladı negatifle köstek oldum. 2 hfta toparlanıp gelmek istiyorum. Çeki düZen vermeliyim kendime. Ruh halim dengesiz ilaçları hiç kullanmak istemiyorum ama o zamanda kilo almaya başlıyorum ne yapacağım bilemiyorum artık.
Tekrardan kusura bakmayın.
Önemli deil canım kendını hayayını topla gel boyle zaten ıı olmaz kendın ıcınde canını sıkma hayat kısa dert etmeye deymez güzelim beklıoruz seni ♡

Back
X