- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim razi olsun diyeti bırakmış degilim netim az oldugu icin surekli giremiyorum foruma
Birakma tabii ki canim
Onemli olan senin sagligin
Allah senden de razi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim razi olsun diyeti bırakmış degilim netim az oldugu icin surekli giremiyorum foruma
Canım tebrikler :)
Yok yok olamam, kendimi biliyorumÖyle dememkız kimin kimden nenustunlugu var olamam dme olmak ıstemıorum de
bundan sonra benimde 870 880 cıvarı olcak gunluk cnm
yeter bukadar
Belli olmaz :) kendinden beklemezsn ama bı gün içinden canavar çıkabilirYok yok olamam, kendimi biliyorum![]()
Teşekkür ederim canım. Güzel olur her şey inşallah.Önemli deil canım kendını hayayını topla gel boyle zaten ıı olmaz kendın ıcınde canını sıkma hayat kısa dert etmeye deymez güzelim beklıoruz seni ♡
Evde sebze kalmadi yarin pazardan alicamKabak varsa evde, ye, kalorisi cok düşük, yag da yakar![]()
Kaçın gizlarr kacinnn aç kurt var buralardayimesin sizi
Bende kaçar....
Semizotu ve bamya da alEvde sebze kalmadi yarin pazardan alicam![]()
Cok iyi gerçekten, darisi bana![]()
Alcam ne kadar yesillik varsa toplicamSemizotu ve bamya da al![]()
Tisan nedir? Ben de 54 oldum gördün zaten. Ben de şöyle yaptım: sabahları ekmeksiz sıkı bir kahvaltı. 4-5 saat sadece çay kahve yada soda, sonrasında yoğurt veya domates salatalık zeytin. Akşama da aynı. Ama son 2 gün saat 6'dan sonra hiç bişey yemedim.
Ve günlük kalorim en fazla 800 oldu.
Aynen 49u görüp korumaya gecelimİnsallah dostum
Goruntude cok aman aman fark yok ama olsun
Boyle az cok sporla ve 49 50 kilo ile tamamdir artik heralde
Senin de oyle olur muhtemelen![]()
Bak benim tribim cok kalorilidir emin misinOyy tribini yerim![]()
Tisan nedir? Ben de 54 oldum gördün zaten. Ben de şöyle yaptım: sabahları ekmeksiz sıkı bir kahvaltı. 4-5 saat sadece çay kahve yada soda, sonrasında yoğurt veya domates salatalık zeytin. Akşama da aynı. Ama son 2 gün saat 6'dan sonra hiç bişey yemedim.
Ve günlük kalorim en fazla 800 oldu.
T
tamam canım sözüm söz bırakıcam sigarayı 55e e gelınce
Tmm bende seni takıpteyım nolucak görelim bakalım
Eğer haklıysan ben sigarayı bırakıcam bıanda olmaz tabi ama bi kac hafta içinde yavaş yavaş bırakıcam söz