• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birinciler sirlarini paylasiyoe diye bi topik var oraya nasil beslendin neler yaptinda birinci oldun onu yazcan istersen bi oku bak neler yazmislar ornek olur ama simdi yazma sonuclar aciklaninca yazcan :KK70:
Hahaha tmm cnm bakım bi bilmıordum bole bısı olduğunu :D

Estagfurullah bz br aıleyız ♡
Pek arastrmadm ne var ne yok bısı blmıorum cnm :KK70:
Az önce baktım çoğu takımlar hep +da biz iyiyiz 1.yiz♡
Baktırıcam canım randevu alıp smdı sağlık ocağından alıcam pazartesiye gıdıyım
Gitmen iyi olur canım,içimiz rahat eder.
Maşallah sana ve nazar değmesin:nazar: Verdiğin kiloları da bir daha hiç almazsın inşallah kuzum:KK200:

Tamam canım ben not defterine hazırlıyım bı yazı ozaman :KK70: benı tasa tutmasnlar bune dıe :KK70:
Canımm bu kadar çok fazla kilo verenleri gördüğümde ben de bu kadar çok kilo vermek sağlıksız diyordum ki senin için endişelendiğim için kaç defa tahlillerini yaptır da içimiz rahat etsin dedim hep.
Azmin,yaptığın sporlar,,menülerin ve 20 yaşında oluşun böyle inanılmayacak kilolar verdirdi sana. İki ayda 110 kilodan bu kiloya inmek benim için mucize gibi.
Ayağını ip atlarken sakatladın buna rapmen spor yapmaya devam ettin ya,anammm bu delüü dedim:deli::KK70:

Birinciler sirlarini paylasiyoe diye bi topik var oraya nasil beslendin neler yaptinda birinci oldun onu yazcan istersen bi oku bak neler yazmislar ornek olur ama simdi yazma sonuclar aciklaninca yazcan :KK70:
:KK70: :KK70:
Simdi de birinci belli 2. Kim diyerekten giris yapip gunde 200-300kaloriyle beslendim, sporla yatip kalktim ve ilk haftamda bireyselde 1. Oldum yazma da urkmesinler :KK70:@Trabzonlu3461

Canımm bu kadar çok fazla kilo verenleri gördüğümde ben de bu kadar çok kilo vermek sağlıksız diyordum ki senin için endişelendiğim için kaç defa tahlillerini yaptır da içimiz rahat etsin dedim hep.
Azmin,yaptığın sporlar,,menülerin ve 20 yaşında oluşun böyle inanılmayacak kilolar verdirdi sana. İki ayda 110 kilodan bu kiloya inmek benim için mucize gibi.
Ayağını ip atlarken sakatladın buna rapmen spor yapmaya devam ettin ya,anammm bu delüü dedim:deli::KK70:
Hahaha :D canım cok büyük azim ettm gercekden nolursa olsun devam edıcem etmem lazm dedim birazda delilik ve evet :D
Kesin gıdıcem kan tahlili ıstıcem kapsamlı

Kalanların hepsini bu hafta izne ayırıp yarışmaya ilknurla tek başına devam etme kararı aldım:KK70:
Yaaa ama herkez katlı sağlıyor benim avantaj sporu çok yapıp az yemek kalanlar normal sekılde verıor bı yerden sonra benimde 5 6 gtmıcek emn olun :D
Takım ruhu ♡♡

Back
X