• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın için şimdiden kolay gelsin canım.okullar açılıyor sen de öğrenci evine geçiyorsun değil mi?

Afiyet olsun canım.Dünkü menünü gördükten sonra bu biraz olmamış .Yediğin içtiğin bol süt olsun inşallah.Su miktarıv ,sporun,çok güzel.
Evet canım:(

esperenzaa esperenzaa
Ndymk Ndymk
Menü bildirim

Kahvaltı
6 yeşil zeytin
3 büyük dilim çavdarlı ekmek
9 siyah zeytin
2 adet Murat bey burgu peynir
1 adet karper peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet şekersiz çay
1,5 yeşil sivribiber
1 domates
Yarım salatalık
10 çay kaşığı Torku banada
Ceza geliyorrrr
Ayı gibi doydum açıkçası, iki öğün yapabilmek için

Akşam
1 büyük su bardağı açık ayran
2 lahmacun (içine malzeme koyarak yedim)
Lahmacunlar 500 kalori ediyo

Yatmadan chialı yoğurt yicem
Lahmacun 1 olsa çok iyiymiş
Banada olmamış

Spor su?

Daha şimdi eşimle şarbonu konuşuyorduk canım.
Zaten ülke iyice battı,bir de bu zıkkım çıktı başımıza.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın.Çok çok zor dönemlerden geçiyoruz:KK43:
Amiin ya bir de o kadar zor hastalık ki geçirene

Daha şimdi eşimle şarbonu konuşuyorduk canım.
Zaten ülke iyice battı,bir de bu zıkkım çıktı başımıza.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın.Çok çok zor dönemlerden geçiyoruz:KK43:

İlk kez esimin yaninda kufur ettim ben de.
Esimle ayni anda ettik resmen. O da hic etmez yanimda.
Tvde bakan et yiyebilirsiniz falan diyodu, konusuyodu.
Valla sinirden ilk kez s..r dedim esimin yaninda ha.
Sagolsunlar bunu da yaptirdilar bana...

esperenzaa esperenzaa
Ndymk Ndymk
Menü bildirim

Kahvaltı
6 yeşil zeytin
3 büyük dilim çavdarlı ekmek
9 siyah zeytin
2 adet Murat bey burgu peynir
1 adet karper peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet şekersiz çay
1,5 yeşil sivribiber
1 domates
Yarım salatalık
10 çay kaşığı Torku banada
Ceza geliyorrrr
Ayı gibi doydum açıkçası, iki öğün yapabilmek için

Akşam
1 büyük su bardağı açık ayran
2 lahmacun (içine malzeme koyarak yedim)
Lahmacunlar 500 kalori ediyo

Yatmadan chialı yoğurt yicem
Afiyet olsun canım.
Çok fazla karbonhidrat almışsın canım.Kahvaltındaki ekmek dilimi kimona göre fazla canım.senin kilondaki biri için maksimum 2 dilim olmalıydı.Lahmacun evet kalorisi diyetine uygun ama karbonhidrat çok şişirir canım.
Gelelim torku banada’ya kankinden sonra bana da ceza bana da ceza demek için mi yedin ? Adet de değilsin üstelik. çok çok şeker almışsın bu da direkt kilo yapar canım benim.
Cezan geliyorr kaşık başına 5 dakikadan üzgünüm ama 50 dakika spor cezan var canım.
Bir de

Muratbey Burgu Peyniri’nde, Natamisin (E-235) katkı maddesi bulunduğu gerekçesiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından toplatılma kararı çıkmıştı bi ara ve biz de asla kullanmama kararı aldık haberin olsun tatlım.
Bir de genel olarak muratbeyin ürünlerinde sıkıntı varmış .lor peynirini hele hiç kullanmayın denilmişti bize.

Bi biz uyamadık diyetisyene
Ndymk Ndymk
Gerçi bize diyetisyen verse de ceza gelir
:halay:
Şakka şakka
Hahaha şimdi şaka yaptığın için bile ceza gelirmiş:KK70:
İlk kez esimin yaninda kufur ettim ben de.
Esimle ayni anda ettik resmen. O da hic etmez yanimda.
Tvde bakan et yiyebilirsiniz falan diyodu, konusuyodu.
Valla sinirden ilk kez s..r dedim esimin yaninda ha.
Sagolsunlar bunu da yaptirdilar bana...
Radyasyonlu çayları tv karşısında içebilirsiniz diyen tarım bakanı vardııı teee yıllar önce.
Ülke olarak bizi bu hale düşüren her kim ise Allah tez zamanda belalarını verir inşallah. Ben de et yiyin diyene o.ç demiş olabilirim:olamaz:

Afiyet olsun canım.
Çok fazla karbonhidrat almışsın canım.Kahvaltındaki ekmek dilimi kimona göre fazla canım.senin kilondaki biri için maksimum 2 dilim olmalıydı.Lahmacun evet kalorisi diyetine uygun ama karbonhidrat çok şişirir canım.
Gelelim torku banada’ya kankinden sonra bana da ceza bana da ceza demek için mi yedin ? Adet de değilsin üstelik. çok çok şeker almışsın bu da direkt kilo yapar canım benim.
Cezan geliyorr kaşık başına 5 dakikadan üzgünüm ama 50 dakika spor cezan var canım.
Bir de

Muratbey Burgu Peyniri’nde, Natamisin (E-235) katkı maddesi bulunduğu gerekçesiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından toplatılma kararı çıkmıştı bi ara ve biz de asla kullanmama kararı aldık haberin olsun tatlım.
Bir de genel olarak muratbeyin ürünlerinde sıkıntı varmış .lor peynirini hele hiç kullanmayın denilmişti bize.
Ben zayıfım Kİ :))
Kilom boyumu geçmiyo
38 bedenim
S giyiyorum :)))
Muratbey İ bende okumuştum aynen
Kaloriye bakarken ama , geç oldu
Sevmiyorum aslında
Misafire çeşit olsın die almıştım salak gibi
Banada ceza espirisine sesli güldüm yaaa
:halay:
@Ndymk anca beraber kanca beraber
Cezayı bile beraber alıyoruz