• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakiben de yazsa cezalarin ardi arkasi kesilmezdi kesilmezdi izinde olmasaydi :KK70:
Neyse ki kaloriyi asmiyorum :KK70:
Ptesiden itibaren o ara atistirmalar da olmayacak, sen de dikkat edersin biliyorum.
Yoksa bizi kimse kurtaramaz :KK70:
Kesinlikle ceza manyağı olmamak için..:D

Kuzum çok geçmiş olsun silverdin ya da başka bi yanık kremi sürseydin izi kalmasa bari
Silverdin daha çok iz bırakıyomuş bana doktor söylemiştio_O sarı kantoron yağı önermişti bi de bi krem daha adını unuttm

Cok saol canım masadan cekerken kaydı ustume dokuldu cokda sıcakdı baya yandı acıdı ama suan daha ıı akşamda surucem :/
Yaaa:(
Kız dikkat et kendine :(
Off yanık çok kötü ya :( benim de elim yandı sabah ki o bile nasıl acıttı senin nasıldır..:(

Ben de kahvaltidan önce cok sicak basmadan pazara gittim. Geldigimde -200❤️
Bana sanirim sicakta yavas tempo da olsa yürüyüş iyi geliyor, pazara gidecek olanınız varsa çağırın beni :KK70:
:)))
Abbbooooo
:KK70::KK70:
Yandinn kiiizz fayfeyfiy fayfeyfiy
Hemen bekunis iç, lavman yaptir hatta ahhahah

Evet canım ben de çok merak ediyorum.paylaşım alanında yazılanlar biraz hırpaladı İlknur’u.dediğin gibi hiç böyle yapmazdı.
Ne söylendiği değil nasıl söylendiği önemli ya çoğu zaman.bazı eleştrilerin dozu ve üslubu 20 ysşında küçücük bir anne için doğru değildi bence de. Ben olsam hiç iplemem ama ilknur daha küçük olduğu için kırıldı sanırım.
Evet
Üzgünüm
Bende birinci olduğum zaman alanda paylaşmıştım
Ki, az yemedim
Deli gibi spor da yapmadım
Sadece yemeği azalttığım ve iki öğün olduğu için burnum kanadı
Bunu paylaşmıştım sadece
Ki tatlıyı bile kessem zorlanıyorum
Her insan farklı
Ama ben kırılmadım bana olumsuz davrananlara
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 nun kırılması çok normal
Yaşı küçük ve anne
Ben 32 yaşındayım
Ben kendimi bildikten sorasını takmıyorum açıkçası
Şuan tek taktığım kalan son 2 kg
Kızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/
Geçmiş olsun
Aksilikler üstüste gelmiş ama geçicek bundan sora

Tan da demek istediğim buydu aslında.
İnanmıyorum demek ile inanamıyorum demek çok farklı şeyler.bireysel birincililiği hatta sırlarını paylaşması gerektiğini yeni öğrendi.burası sanal bile olsa incittiğimiz insanlar gerçek ve nasıl şartlarda ve nasıl bir psikolojide olduklarını bilmeden yapılan ve uygun dille olmayan her eleştri yapıcı olmayı bırak yıkıcı oluyor.
İlknur ilk geldiğinde 15 yaşındaki yapmış olduğu evlilik( ki daha bana göre çocukken yapılmış hata), çok çok erken anne oluşu kimbilir minicik bedenini ruhunu nasıl hırpaladı diye düşünmüştüm.onun yaşlarındaki kendimi düşünüp içten içe ilknura üzülmüştüm:KK43:
Birinin hayatını aynı şartlarda yaşamamışsak eleştirirken dozunu ve üslubunu iyi ayarlamalıyız ki karşımızdakine daha fazla zarar vermeyelim:KK43:
Evet haklısın :KK200:

Seni gidii minik kuzuuu seniiii, kac bakalim!!! Biz yandik ama seni yakamadik :KK70:
İzinde degilsiinn
Yidin ha yidin
Bence ciddi bizimde arti gelirsen (1.5 kilo mesela, bilemedim simdi ciddisini) kaptanim sana kalllaaaviii bi ceza versin, omur boyu unutama :KK70::KK70::KK70:
Ahahha tamam anlaştık :D
Regl yakın
Wc çıkma ihtiyacım var ama henüz çıkamadım
Yol ödemi de vardır inşallah :D

56.4 çıktım esperenzaa esperenzaa cgdmk cgdmk
Geçen cuma yani bir önceki bayram Peşine 55,6 idim
Bayramdan önceki cuma 56,6 idim
Bu sabah 56,4

Kuzum çok geçmiş olsun silverdin ya da başka bi yanık kremi sürseydin izi kalmasa bari
Cok saol canım okadar yanmamıstır dıe dusunuorum çünkü 1 bardaktı ve sadece bacak arama geldi yarımı çok acıdı ama suan okadar acımıor yanık kremi surdumde ısmınıhtrlamıorum cnm

Yaaa:KK43:
Kız dikkat et kendine :KK43:
Off yanık çok kötü ya :KK43: benim de elim yandı sabah ki o bile nasıl acıttı senin nasıldır..:KK43:
Birbiri surtunce dahada yanıor tayt giydim oyuzden pecete koydum birde oyuzden hafifledi suan okdr acı yok Allahtan tamamı gelmedı :/

Canımm benim izinde olanlar hariç herkese ceza veriyorum genelde.Elif izinde olmasına rağmen ona da ceza verdim hatta:KK70:

Hahaha:KK70:canımmm

Hahaha. İyi yapmışsın görmüştüm ama bundan sonra oooooo’larr olursa hiçbir kaçamak gözümden kaçmaz.
Feyza eğer artı ile gelirse 3 gün geldiği artı kadar ip atlattıracağım .
Peki hangi cumaya göre :D

:)))

Evet
Üzgünüm
Bende birinci olduğum zaman alanda paylaşmıştım
Ki, az yemedim
Deli gibi spor da yapmadım
Sadece yemeği azalttığım ve iki öğün olduğu için burnum kanadı
Bunu paylaşmıştım sadece
Ki tatlıyı bile kessem zorlanıyorum
Her insan farklı
Ama ben kırılmadım bana olumsuz davrananlara