• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yandım yandım
Yandım yandım Kİ ahhh ki ne yandım
Bana yeniden cezalar verdiren kadın:KK75:
Baka baka doymadım yemekleri hem kokladım daaa:KK72:
Açlığıııııımmm geçmedi hâlâ:KK71:
O açlık gidecek inşallah
Ondan daha çok da kilolar gidecek♥️

Afiyet olsun canım.Menün,sporun su miktarın güzel.

Afiyet olsun canım.menün akşam pek olmamış ama kalori olarak bakarsak çok da kötü değil.midye dolmanın kalorisi 25 diye biliyorum.pasta olmamış ama çok az yemişsin. Çatal başına 5 dakikadan 10 dakika ceza verdim:KK66:

Bence bu puan uygun:KK66: cumadan itibaren böyle hesaplanabilir. İlk sayfayı güncellerim canım.

midyeye ben de bayılırdım ama sonra kendimi tiksindirdim ve yemiyorum artık.
Nasılsın canımm iyi misin?
Midyeden nasıl tiksinilir ki :110: iyiyim esperenzam yoğunluk biraz bitti gibi bu hafta rahat sayılırım. Sen nasılsın ?

88C9B5AB-D03F-4E99-BF9F-C45CAA45FF76.webp
Canım yemeklerle alakalı bir durum bence ya
Lifli ve az yağlı yiyip çok yesen de erken doyarsın ve alsan bile az alırsın
Ne yiyim lifli ne
Yulaf mı yiyim
Bürğksel lahanası mı yiyim
Nasıl doyucam

Kızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/

:(
Ah ya
Canim cok cok gecmis olsun
Merak etmistik cidden
Sukur daha de onemli bisey olmamis
Cok gecmis olsun tekrardan

Back
X