• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gümde iki yiyodum önceden
Sağol ❤️❤️
Senin menü ne alemde
:sinirli:
Sabah 1 peynirli yumurta
Zeytin
Yarım çavdar ekmeği
Domates biber

Üzüm armut

Akşam için de birazdan yemeğe gideceğiz bugün çok yorulduk annemle babama dedik bizi götür yemeğe diye :D

OOOOOO
2 ÇATAL PASTA
OOOOOOOO
esperenzaa esperenzaa

(Yaşasin kotuluk :KK70:, bacim kusura bakma fayfeyfiy fayfeyfiy yapmadan bi kere de ben yapayim istedim :KK66: )
Ispikci :D
Afiyet olsun canım.Menün,sporun su miktarın güzel.

Afiyet olsun canım.menün akşam pek olmamış ama kalori olarak bakarsak çok da kötü değil.midye dolmanın kalorisi 25 diye biliyorum.pasta olmamış ama çok az yemişsin. Çatal başına 5 dakikadan 10 dakika ceza verdim:KK66:

Bence bu puan uygun:KK66: cumadan itibaren böyle hesaplanabilir. İlk sayfayı güncellerim canım.

midyeye ben de bayılırdım ama sonra kendimi tiksindirdim ve yemiyorum artık.
Nasılsın canımm iyi misin?
Kaptanim ben bolgesel yaptigimdan cezayi adet olarak yazsan daha iyi olur :D
Kızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/
oyy cok gecmis olsun silverdin ve anestol pomadi kariatirip sur anestol uyusturur acisini hissetmezsin

Selam canlarım ben bu sefer kesin dönüş yapma kararı verdim. 8 gün sonra tatile gidiyorum. Hedefim 2 kilo verebilmek. esperenzaa esperenzaa Kanguru_ Kanguru_ birazdan tartılıp kilo bildirimi yaparım
Ohooop 8 gun sonra tatile gitcen orda tutabilcen mi kendini
esperenzaa esperenzaa Ndymk Ndymk

Sabah kahvaltısı

Çavdar ekmeğinden sandwiç (1 salatalık, 3 karper peynirden oluşuyor)
Bir koçan haşlanmış mısır

Akşam yemeği(16:00 civarı)
Dardanel Akdeniz mucizesi ortalama 1 kutu kadar
Çavdar ekmeği
Chialı ve şeftalili yoğurt yedim

İçtiğim su miktarı
2 litre

Gece yatmadan dolapta bekletmiş olduğum chia ve yoğurdu , bir şeftali ile yicem

Eşimle Türk kahvesi içicem sade

Toplam kalori
1.135
Teşekkürler ...
kalori olarak az olabilir ama misirda cok nisasta oldugundan ben begenmedim :(

Ispikci :KK70:

Kaptanim ben bolgesel yaptigimdan cezayi adet olarak yazsan daha iyi olur :KK70:
oyy cok gecmis olsun silverdin ve anestol pomadi kariatirip sur anestol uyusturur acisini hissetmezsin

kalori olarak az olabilir ama misirda cok nisasta oldugundan ben begenmedim :KK43:
Bebişim bu ara nedense hiç iştahım yok. Diyet modunda olmadığım halde akşamları falan yemek yiyemiyorum. He orda belki kendime gelirim orasını bilemicem :D ama bol bol yüzüp gezeceğim için sabit kalırım diye düşünüyorum

Ispikci :KK70:

Kaptanim ben bolgesel yaptigimdan cezayi adet olarak yazsan daha iyi olur :KK70:

kalori olarak az olabilir ama misirda cok nisasta oldugundan ben begenmedim :KK43:
Teşekkürler ☺️

Selam 6. Takımın guzelmi güzel daşmi daş olma yolundaki hatunlar nasılsınız umarım iyisinizdir.. Bende gün boyu dışardaydım yeni eve geldim cay iciyorum şimdi. Şimdilik hepinizi öperim çok işlerim var halledip gelicem ama bu sefer gelicem :KK70::KK70:

Selam 6. Takımın guzelmi güzel daşmi daş olma yolundaki hatunlar nasılsınız umarım iyisinizdir.. Bende gün boyu dışardaydım yeni eve geldim cay iciyorum şimdi. Şimdilik hepinizi öperim çok işlerim var halledip gelicem ama bu sefer gelicem :KK70::KK70:
Canım gel ama artık çok özledik seni de

asilsoy asilsoy canım seni de :(

kiz kacak bi gorunup bi kayboluyosun menu fln goremedik hic?

Menum

Sabah
Omlet
Peynie
Zeytin
Cay
Yarim simit

Aksam
Balik buglama
2 elma dilim patates
2 dilim ekmek

Su 2.5 lt

Spor yok (cocuklar uyuyunca yapicam yazarim)

ooooooooooo menuye bak esperenzaa esperenzaa enzaa kendimi ispitledim:KK70:

Menum

Sabah
Omlet
Peynie
Zeytin
Cay
Yarim simit

Aksam
Balik buglama
2 elma dilim patates
2 dilim ekmek

Su 2.5 lt

Spor yok (cocuklar uyuyunca yapicam yazarim)

ooooooooooo menuye bak esperenzaa esperenzaa enzaa kendimi ispitledim:KK70:
Oooo Simit
Oooo ekmek hem de 2 dilim

:KK70:

Canım kendimi tanıtayım grubun ispikçisi :KK70:

Bu arada ben menüyü beğendim
Ekmek 1 dilim olsa güzelmiş sabahki simit de yarım mazur görülebilme ihtimali var demek isterdim ama kaptan acımayacak bu hafta:(

Bugün menüsünde spor görmediğimi ispikleyeceğim

DEMEDİ DEMEYİN

Herkes 100 zıplama bile olsa spor yapacak

Bahane yok
Bahane yok
BAHANE YOK

BAŞ BELANIZ GERİ DÖNDÜ:skandal:

Back
X