• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

asilsoy asilsoy
canımm benim izne ayrıldın biliyorım ama ben senin tekrar toparlayacağına inanıyorum.buralardan uzaklaşma canım,menülerini yine yaz ki ipin ucu kaçmasın.
@Allonsy nasılsın canımm benim:KK66:

Canim bu hafta tekim is yerinde gunduzleri yokum. Aksamda ingilizce calisacagim ama yinede yazmaya calisacagim. Iyi bir sekilde geri döneceğim. Evde kendimce spor yapiyorum hareketlere yavas yavas basladim spor salonuna gitmemle saglam bir sekikdr geri donmem bir olacak insallah

Kızlar merhaba ben 2.takımda yarışıyorum Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 le ip atlama topiğinde tanışmtık birbirimize numaramızı vermiştik bana whatsapptan aşağıdaki mesajı yolladı haberiniz olsun
Kızlar ben çok üzgünüm bir süre olamıcam grupda ailevi sorunlardan dondugumde acıklarım hepınızden cok ozrdılerım hepınızı cok sevıorum

Kızlar merhaba ben 2.takımda yarışıyorum Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 le ip atlama topiğinde tanışmtık birbirimize numaramızı vermiştik bana whatsapptan aşağıdaki mesajı yolladı haberiniz olsun
Kızlar ben çok üzgünüm bir süre olamıcam grupda ailevi sorunlardan dondugumde acıklarım hepınızden cok ozrdılerım hepınızı cok sevıorum
Aaaaaa cok uzuldum :( esperenzaa esperenzaa

Insallah kisa surede sorunu halledip aramiza katilir.

Tesekkur ederiz haber verdigin icin❤

Back
X