- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
1,2 mii yoooooOoooooooo gecen cumaya gore 1.2 kg fazlasin ooooooooo @esperenzaa oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,2 mii yoooooOoooooooo gecen cumaya gore 1.2 kg fazlasin ooooooooo @esperenzaa oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
1,2 mii yooooo
Hoşgeldin civcivimcanımmmmm özlendin ben geldim :)
Elifimm süpersin kız ekmeklere patateslere rağmen eksi gelmekCuma gunu 88.4
Bugun 88.0
Fark 0.4
Cok saskinim kizlar + gelirim diye dusunuyodum dunden sonra![]()
Bebişim ne iş yapıyorsun hediyelik falansa benim çok ihtiyacım var daNe desen haklısın cancağızım, bende seni sizi çok ozluyorum çok çok aktifte olmak istiyorum ama bu sene ev aldık baya borçlarımız var kredi vs esiminde kazandığın zar zor yetiyo.biliyosun ben ev hanımıyim eşim dışardada çalışmama asla izin vermez bende eve iş aldım yapıyorum, azda olsa destek olmak için bu sene 2 yavrun da okula gidicek ve sadece servis ücreti aylık 500 TL.
tabi eşim böyle bişey yapamama çok karşıydı ama ben onu dinlemedim çünkü çok yipraniyo, hiç olmasa azda olsa evin çocukların küçük ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm
Ay bende hep tuvallette zıplıyorum kızTuvalete gidince zıplayabilirsin![]()
Yapmaz mı hemde nasıl yapmıştırCuma:67,85
pazartesi: 67,65
Fark:-200gr
Neden kilo veremediğimi düşünürken reglimin geciktiğini fark ettim. Galiba olmak üzereyim. Sizce o da şişkinlik yapmış mıdır
Eline sağlıkkk24 - 30 Agustos arasi Spor Yarismasi
Sonuclari
1.Trabzonlu3461 6.466 puan
2.Ndymk 2.149 puan
3.Cascade_ 1.611 puan
4. @eddakrc 1320 puan
5.cgdmk 890 puan
Güzel tabiki dostumDunki menu
Cascade_
@esperenzaa
Sabah: yulafli kahvaltim 11 civari
Aksam: 4 civari
Asagidaki foto ve 1 seftali ile bir havucun 3e1i
Daha gec: 1yk yogurtlu semizotu salatasi
Yatmadan once 1 kase yogurt, 1 sirkeli su.
Kahve, yesilcay
Su: 2 lt civari
Spor:
02.09.18:
25 dk bisiklet: 75
9 bin adim: 135
Toplam: 210
Yok o hedef fotom59 lara inmişsin tebrikler canım
Biz de özledik seni :)) civciv kafageldim canım sizleri çok özledim tekrar başlamak istiyorum sağlıklı yaşama 15 gün yollarda berbat geçti dışardan yedik otelde açık büfe sabahları hedefimi 52 ye çektim 56,50 geldim yine :)