- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
Hoşgeldin civcivimben de dün dönme kararı aldım ne güzel hepimiz döndük
nasılsın napıyorsun kilo aldın mı
YOK CANIM +500 ODA ÖDEM OLABİLİR MALUM YOLARDA SU İÇEMEDİM WC SORUN BENİM İÇİN GELDİĞİMDEN BERİ SU İÇİYORUM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin civcivimben de dün dönme kararı aldım ne güzel hepimiz döndük
nasılsın napıyorsun kilo aldın mı
Oo çok iyi +500 dediğin gibi o ödemdir. Nereye gittiniz kız bizde tatile gidecez de nereye gitsek bilemedikYOK CANIM +500 ODA ÖDEM OLABİLİR MALUM YOLARDA SU İÇEMEDİM WC SORUN BENİM İÇİN GELDİĞİMDEN BERİ SU İÇİYORUM
Oo çok iyi +500 dediğin gibi o ödemdir. Nereye gittiniz kız bizde tatile gidecez de nereye gitsek bilemedik
Aynen canım, saati 8e kurdum ama minik 7de uyandı sagolsunSende cocuk magduru musun bu saatte![]()
Aynen canim alirken hooopp verirken fosssCuma günü 74.5 dim
Hala 74 den düşememişim
74.2 yim
Hastalığım daha bitmedi evet ama azıcık bari düşseydi
Alırken kilo kilo verirken gram gram![]()
Hoşgeldin, 56.5 ile geldiysen cok iyigeldim canım sizleri çok özledim tekrar başlamak istiyorum sağlıklı yaşama 15 gün yollarda berbat geçti dışardan yedik otelde açık büfe sabahları hedefimi 52 ye çektim 56,50 geldim yine :)
günaydın canım
ne güzel herkes burada çok mutlu oldum bende geldim yine aranıza
Ooooooooo gecen cumaya gore 0.8 kg fazlasin oooooooooesperenzaa oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tebrikler kızlar24 - 30 Agustos arasi Spor Yarismasi
Sonuclari
1. @Trabzonlu3461 6.466 puan
2.Ndymk 2.149 puan
3.Cascade_ 1.611 puan
4. @eddakrc 1320 puan
5.cgdmk 890 puan
Geceleri tartilma
Vermissin ya iste 2 gunde 200 gr iyo bence :)Cuma:67,85
pazartesi: 67,65
Fark:-200gr
Neden kilo veremediğimi düşünürken reglimin geciktiğini fark ettim. Galiba olmak üzereyim. Sizce o da şişkinlik yapmış mıdır
kiz bende sasirdim masallah subhannallah nazarlardan koru Rabbimmmmm popomu kasidim dilimi isirdimElifimm süpersin kız ekmeklere patateslere rağmen eksi gelmek![]()
A.selam beybisiKanguru_ selamms
Afiyet olsun canisiTebrikler kızlar
Senin de eline sağlık canım![]()
kaptaniiiiiiimmmm @fmad arti geldi kaptanimmmMutlu sağlıklı bol eksili bir hafta geçirmeniz dileğiyle, tünaydınn canlarım.
Bi bakayım tartıda harikalar var mı? Yoksa gözüme gözükmeyin![]()
Cuma gunu 88.4
Bugun 88.0
Fark 0.4
Cok saskinim kizlar + gelirim diye dusunuyodum dunden sonra![]()
Harikasınız bayanlar24 - 30 Agustos arasi Spor Yarismasi
Sonuclari
1. @Trabzonlu3461 6.466 puan
2.Ndymk 2.149 puan
3.Cascade_ 1.611 puan
4. @eddakrc 1320 puan
5.cgdmk 890 puan
Daha iyi olacak inşallah bakalımmm dönmek yok bu yoldanCanım gayet iyi hiç bozma moraline
Maşallahgünaydınnnn :)
cuma:74.500
bugün:74.200
Fark: -300 gram![]()
Rabbim borçlarınızı hayırla kapatmayı nasip etsin inşallah gücünüze güç versinNe desen haklısın cancağızım, bende seni sizi çok ozluyorum çok çok aktifte olmak istiyorum ama bu sene ev aldık baya borçlarımız var kredi vs esiminde kazandığın zar zor yetiyo.biliyosun ben ev hanımıyim eşim dışardada çalışmama asla izin vermez bende eve iş aldım yapıyorum, azda olsa destek olmak için bu sene 2 yavrun da okula gidicek ve sadece servis ücreti aylık 500 TL.
tabi eşim böyle bişey yapamama çok karşıydı ama ben onu dinlemedim çünkü çok yipraniyo, hiç olmasa azda olsa evin çocukların küçük ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm
Tabiki yapıyor ah o regllllCuma:67,85
pazartesi: 67,65
Fark:-200gr
Neden kilo veremediğimi düşünürken reglimin geciktiğini fark ettim. Galiba olmak üzereyim. Sizce o da şişkinlik yapmış mıdır
Aynen canim alirken hooopp verirken fosss
Herkese sağlıklı ve fit günler diliyorum![]()
Kaptanimizi etiketle canim haftaya kaptan sana bi rakip bulur bide onu etiketlersin :)Kanguru_
Spor yapınca veya menü paylaşımı yapınca birini etiketleme kuralı var mı varsa kimi etiketliycembi yardımcı olabilir misin canım eksik bişi yapmayayım
![]()
Hahaha gördüm şimdi
Kolay gelsin canım.Canim bu hafta tekim is yerinde gunduzleri yokum. Aksamda ingilizce calisacagim ama yinede yazmaya calisacagim. Iyi bir sekilde geri döneceğim. Evde kendimce spor yapiyorum hareketlere yavas yavas basladim spor salonuna gitmemle saglam bir sekikdr geri donmem bir olacak insallah
izin döneminde hem işlerini toparlayıp hem de kafanı iyice boşaltabilirsen güzel güzel eksilerle gelirsin inşallah canım yüne.Bir iki haftaya daha cok buralarda olacagim insallah. Bende sizi ozledim![]()
Hahaha benimki de aynı modeldiUyudu sanıp içeri gidiyorum. Kameradan bi bakıyorum ki gözler fıldır fıldır![]()
İyi olurdu foto canım.şimdi çekin bari.Galiba uyudu emziği de attı. 10 dk mola verip başlıcam. Bugün pilateste 5. Günüm. Keşke ilk gün foto çekilseydim tüh![]()
Hahaha gördüm şimdi
@fmad ’ceza geliyeahh
Senin de dünkü menüne rağmen gelen eksin şahane.Tebrikler canım.