Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım yoğun değilimde (aile olmayanlarla) ailevi problemlemlerimiz var canım çok sıkkın.
E hiçbirşeyde yolunda gitmiyo.

İç açıcı tek şey diyet bakımından
Evde tatlı genelde olmuyor ben almadığım yapmadığım sürece. Ekmek kahvaltıda çok az yiyorum. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum. Örnek menülerim yok ama yinede yaz dersen yazarım
Kuzum kov gitsin hepsini aynen burda söylediğin gibi aile olmayan ailevi bir mesele yüzünden sıkma canını benim içim şişti seni düşünemiyorum bile Allah sabır versin

24.08.19 cumartesi

Sabah 10.00
3yk menemen
2parmak kalınlığında ekmek
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı

Ara 12.00
1 armut

Akşam 18.40
3 tahta kaşık prinç pilavı
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola
1domates orta boy yarım soğanlı domates salatası

Ara 11.00
2sb süt (Akşam üstü uyuyakaldım. Geç uyiycam muhtemelen çok acıkıcam yoğurt yiycektim ama tatlı isteğimi bastırmam gerekiyordu)

Savunmam bu şekilde hakim bey 😂
Akşamı zatin kaçırmışsın aciksanda yemek yok 3tahta kaşık pilav ne demek üzerine birde patates hepsi karbonhidrat no No No olmamış birde acıkırsam diyorsun 😬😬

24.08.19 cumartesi

Sabah 10.00
3yk menemen
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı

Ara 12.00
1 armut

Akşam 18.40
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola

Ara 11.00
2sb süt (Akşam üstü uyuyakaldım. Geç uyiycam muhtemelen çok acıkıcam yoğurt yiycektim ama tatlı isteğimi bastırmam gerekiyordu)

Ara akşam 11 değil mi?

Yarin son canim pazartesi tum hızımla takimdayim😊
Tamam canım 😊
Ben de bakmıyorum bdv ye .
Zaten maşallah günlük haberler bdv gibi.
Bakmamak en güzeli
Bu arada iyi geceler.
Son 5 gundur giremedim.
Eğitimim vardı.
Tabi yemeli içmeli.
İpin ucu kaçtı biraz.
Maşallah yeni gelenler olmuş hosgelmisler.
Iyi geceler canım
Bende merak etmiştim seni kilo durumun nasıl canım
Bu arada trambolin aldım bugün.
Trambolin kullanan var mı ?
Gunde ne kadar kaç saat yapmalıyım?
Hayırlı olsun canım güle güle kullan hiç bilmiyorum kullanmadım
Kaptanım yoğun değilimde (aile olmayanlarla) ailevi problemlemlerimiz var canım çok sıkkın.
E hiçbirşeyde yolunda gitmiyo.

İç açıcı tek şey diyet bakımından
Evde tatlı genelde olmuyor ben almadığım yapmadığım sürece. Ekmek kahvaltıda çok az yiyorum. Ara öğün yapmamaya çalışıyorum. Örnek menülerim yok ama yinede yaz dersen yazarım
Anladım canım insallah hersey cözülür
O zaman menüyü simdilik yazma ama arada buraya gel sohbet ederiz keyfin az da olsa yerine gelir 😊

24.08.19 cumartesi

Sabah 10.00
3yk menemen
2çb çay
4 zeytin
4 çatal süzme peynir
1 çatal tereyağı

Ara 12.00
1 armut

Akşam 18.40
2 kepçe patates sulusu
1 çb kola

Ara 11.00

Canım az once menü yazma demistim ama sen menü yazmalısın bence bu gidisle kilo alırsın

İyi geceler daha yeni oturabildim işlerim çoktu bugün yine, bir ara dinlendim bende bdv' ye takıldım birkaç gündür, uzaktan bakıp çıkıyorum ama🥺
Off bdvdeki konuyu gordunmu arkası yarın gibi gece herkes oraya kitlendi

Kuzum kov gitsin hepsini aynen burda söylediğin gibi aile olmayan ailevi bir mesele yüzünden sıkma canını benim içim şişti seni düşünemiyorum bile Allah sabır versin
Az çok biliyosun. Hepsinden kurtulmak istiyorum akraba kelimesini kafamdan silmek hiç kullanmamak istiyorum

Doyuyorum aslında ama yinede yiyiorum dikkat edicem her gün yazayımda bari siz bana kızın bende yemiyim ya
O menüyle zati doyarsın kuzum ben diyetten önce o kadar pilav yemiyordum 3tahta kaşık pilav ne demek çok fazla yiyeceksen 2yemek kaşığı al yada silme. 1tahta kaşık 3kasik çok fazla

Back
X