Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok geçmiş olsun arkadaşım. Acil şifalar diliyorum kuzucuga
Çok geçmiş olsun canım![]()
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi geldik eve. Amipli dizanteri dedi doktor. Parazit ilacı falan verdi.Tamam o zaman hergun menu bekliyorum
Iyi geceler ablacim
Yaa cook gecmis olsun canim insallah çabucak iyilesir
Tamam canim
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi geldik eve. Amipli dizanteri dedi doktor. Parazit ilacı falan verdi.
Çok geçmiş olsun canım , inşallah bir an önce düzelir oğlunun sağlığıDün akşam geldim evime canım. Bugün de Denizli Pamukkale ye gittim.20 bin adım attım. Ama şu an hastanedeyim. Oğlum hasta. Ateş ve kanlı ishali var. Serum taktılar şimdi de çocuk doktorunun gelip değerlendirmesini bekliyoruz.
Rabbim şifa versin canınTeşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi geldik eve. Amipli dizanteri dedi doktor. Parazit ilacı falan verdi.
Çok geçmiş olsun canım kuzucugaTeşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi geldik eve. Amipli dizanteri dedi doktor. Parazit ilacı falan verdi.
Günaydın çiçemmmmGünaydın kızlar![]()
Cook gecmis olsun Allah sifasını versin cabuk ıyılessın InsallahTeşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi geldik eve. Amipli dizanteri dedi doktor. Parazit ilacı falan verdi.
Günaydın ablacım ❤Günaydın![]()
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
Günaydın mutlu pazarlar canım ❤Kızlar günaydınnnnn, musmutlu pazarlar ❤❤❤❤
Gunaydin canım ❤Gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlar kizceler ne erken kalkıyorsunuz Yaaa masllahhh![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın mutlu hafta sonları canım ❤Günaydın keyifli huzurlu mutlu bir hafta sonlarıniz olsun efenim.![]()
Tamam canım düzensizlege göre eksi gelmen güzelTartildim.
En son 72
Bugün 71.7