- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman afiyet olsun canım Teessüflerimi sunuyorum sizlere
Diyetisyenime sordum da yedim her şeyi akşam yazarım![]()
Gülümse 25 buna çok çok sevindiTeessüflerimi sunuyorum sizlere
Diyetisyenime sordum da yedim her şeyi akşam yazarım![]()
Online diyet böyle bişey her şeyi soruyorsun. Normal diyetisyenin 2 katı para alıyor bi zahmet uğraşsınGülümse 25 buna çok çok sevindidiyetisyen diycek nerden de buldu bu beni
wc de bilem. Rahat yohh
Hosgeldin canım ❤
Naber kizlar nasilsinizMerhaba![]()
Iyiyim canım sen nasılsın bitti mi yogunlugun artık :)Naber kizlar nasilsiniz❤
Iyi aksamlar canım görüşürüzAkşama yokum şimdiden menumu yazayım yarın görüşürüz![]()
![]()
Banane bende psikolojik hamileyimBen hamileyim sayılmaz![]()
Evet ya her diş çok sıkıntıİyi canım sürekli diş çıkarıyor![]()
Kabul edilmediBanane bende psikolojik hamileyim![]()
Evet alıcam da benim emzirme süreci çok sıkıntılı oluyorAy sen verdiklerini geri Alican demineyse ben mezun olmadan kapışırız seninle çok kilo almamaya çalış
![]()
Aynı ben bir bitse artık diye ay sayıyorum son 4Evet alıcam da benim emzirme süreci çok sıkıntılı oluyoro zaman kilo alıyorum
Valla ben de yoruldum memeler Pert hamilelikle beraber çok hassaslaştı çatladı uçlarAynı ben bir bitse artık diye ay sayıyorum son 4![]()
Hala devam dimi dogunca kiskanmasin kardeşini benim memem bırak onu diyeValla ben de yoruldum memeler Pert hamilelikle beraber çok hassaslaştı çatladı uçlar
Hala devam dimi dogunca kiskanmasin kardeşini benim memem bırak onu diye![]()
Ben de hamileyken emzirdim. Son aylara doğru sabır taşı sürdüm acı olmuş artık dedim öyle bıraktırdımHala devam dimi dogunca kiskanmasin kardeşini benim memem bırak onu diye![]()