• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveeeet günaydın kızlaaaaaaar;
Cuma ihtilaflı bir 61.75 im vardı. Sabah 61.30 gördüm tartının kafası karışmadan buraya yazayım dedim. 😃😃😃
Günaydın canım ❤
Hafta sonunu eksi ile kapatmıssın cumaya 60 lı rakamları göreceksin 😍
Günaydın hayırlı sabahlar der kaçarımm :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar 😘
Günaydın canım ❤
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Dün düşündüm taşındım, menü olarak da düzensiz beslendim. Midem kendi cezamı verdi bana zaten.
Bugün itibariyle hedefe tekrar kilitlendim. Pes etmek yok 😍
+1 geldim bu arada, çok erken tartıldım tabi yarısını çıkın.
Günaydın canım ❤
Cokk sevindim senin adına canım artıyıda dert etme cumaya kadar atacaksın 😍
Ben yine sahillere dalıyorum. Gelince kontrol bildirimi vereceğim. Çok güzel bir gün geçirmeyi diliyorum. Herkese hayırlı musmutlu bir gün ...:KK200::KK36:
Hayırlı günler ablacım ❤
Kızlar güncel kilom 59.1 kg. Regl başlar gibi oldu ve şimdi gelmiyor...
Reglin etkisi ile bu rakamdasın cumaya kadar reglde olursan gercek kilonu göreceksin
Olalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsun :KK19: :KK70:
Sonucların güzel cıkmasına cokk sevindim canım ❤ 😍
Günaydın 🌸
Adetime nazar değdi, adet olamıyorum. Bi yandan hastayım, belki de o etkiledi. Tartı kötü yani😖
cuma 64,2
Bugün 64,9
Günaydın sebnemcim 😍
Reglin etkisidir bu arada cokk gecmis olsun daha toparlayamamıssın bol bol dinlen ♥
Günaydın:KK36:
Cuma 73
Pazartesi 72,3
Başladım bakalım hayırlısıyla. O 69 buraya gelecekEn Büyük KK
Günaydın canım tebrik ediyorum hafta sonu cok güzel eksi ile geldin 😍
Günaydın hanımlar mutlu haftalar.. güzelce kahvaltımı yaptım şükür tokum 😊

Reglden dolayı acaip bi karın şişliğim var maalesef.. bugün onun için ekstra temiz beslenmeye çalışıcam 😊
Günaydın canım ❤
:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
günaydın yedim içtim
şişttim bomba gibi diyete başlayıp döndüm inşallah
Günaydın canım hosgeldin ❤

Olalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsun :KK19: :KK70:
Gözün aydın canım sevindim.
Bana ikisi de uyar sen karar ver 😂
Günaydın canım ❤
Cokk sevindim senin adına canım artıyıda dert etme cumaya kadar atacaksın 😍
Sağol canım ❤️

Pazartesi bildirimim
61.2
-100 gr :KK54:
Görmemişin yüz gramı gitmiş :KK70:
Tebrik ederim ablacım yüz gram bile cok degerli 😍
Herkese merhaba kahvaltımı yaptım temizlik günüm bugün kaynanamın koltuklarını sildim şimdi evimi temizleyeceğim halıları yıkamacıya göndereceğim işim var çok temizlik için ara öğün yapacağim bugün
Merhaba canım kolay gelsin 😘
Sen tartılmadın mı sanki görmedim

Back
X