• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok bizim teyze çocukları bekar :KK45:
Bizimkilerin eşleri de Erzurumlu zaten :KK19:
Benim de eşimin ablası dadaskentteydi sanırım 😂😂 ben de Erzurum geliniyim ama orda yaşamıyorum.
Maşallah Erzurumlular hep dışardan almışlar gelinleri :KK70: keşke ben de burda yaşamasaydım :KK70: burda kimsem yok çoook sıkılıyorum:KK51:

Hoşbulduk canım zıpzıpım Zipzip- Zipzip- iyiyim çok şükür arada takılıp sizi seyrediyorum ;) 💕💕💕

Bizimkilerin eşleri de Erzurumlu zaten :KK19:

Maşallah Erzurumlular hep dışardan almışlar gelinleri :KK70: keşke ben de burda yaşamasaydım :KK70: burda kimsem yok çoook sıkılıyorum:KK51:

Hoşbulduk canım zıpzıpım Zipzip- Zipzip- iyiyim çok şükür arada takılıp sizi seyrediyorum :KK66: 💕💕💕
Arada gel sohbet edelim,sınava hazırlık nasıl gidiyor calısabiliyor musun 😊

canım , diyetisyen menüsü o kadar az geldi ki aç kalıyorum resmen başka şeylere saldırıyorum bende iki gün yaptım sonra yapamadım listesini :KK51: :KK51:
Diyetisyen deyince Gulumse24 Gulumse24 inkini tek geçerim. Destan gibi bir listesi var. Ye ye bitiremezsin adacim. :kk77:
Aç birakiyorsa değiştir.

Anladım canım yeniden düzenlemesini isteseydin online iletişim sağlayabiliyorsan 😊
haftaya salı tekrar gidecem ozaman tekrar liste isteyecem , o kadar spor yaptığımıda söyledim azcık verince doymuyorum 8 yk kabak yemeği yanında salata yiyince gece 21.30 dan sonra açlık ataklarım başlıyor... yanında ekmek yok pilavda yok böyle işkence gibi geldi bana.. aslında geçen seferde diyetisyensiz kilo vermiştim sırf tatlıdan uzaklaşayım disipline gireyim diye gideyim dedim...

Diyetisyen deyince Gulumse24 Gulumse24 inkini tek geçerim. Destan gibi bir listesi var. Ye ye bitiremezsin adacim. :kk77:
Aç birakiyorsa değiştir.
aç kalıyorum canım , onla doymuyorum yada ilk bu liste olmamalıydı biraz midem küçülecek sonra bu listeyi vermeliydi bilemedim :KK51: :KK51:

haftaya salı tekrar gidecem ozaman tekrar liste isteyecem , o kadar spor yaptığımıda söyledim azcık verince doymuyorum 8 yk kabak yemeği yanında salata yiyince gece 21.30 dan sonra açlık ataklarım başlıyor... yanında ekmek yok pilavda yok böyle işkence gibi geldi bana.. aslında geçen seferde diyetisyensiz kilo vermiştim sırf tatlıdan uzaklaşayım disipline gireyim diye gideyim dedim...
Spor yaptıgın için daha fazla yemen gerekiyor aslında bunuda düşünmesi gerekirdi,
Salı günü git olmazsa bırakırsın burdan devam edersin

Spor yaptıgın için daha fazla yemen gerekiyor aslında bunuda düşünmesi gerekirdi,
Salı günü git olmazsa bırakırsın burdan devam edersin
bi gideyim bakalım ne diyecek .... aslında buradan güzel motive yeri yok vakit bulamıyorum... birazdan çıkacam kızımı almaya , eve gelip kıza banyo yaptırıp yemek yapmaya başlayacam akşam ders ödev derken pilim bitiyor... hep aklımdasınız :KK200::KK200::KK200: burada hava 37 derece çok sıcakkkk hergün kıza duş aldırıyorum..

Uzaklardan lilimin ayak sesini duyuyor , kokusunu alıyorum. :KK53:
Lilimam Lilimam :KK200::KK200:
:KK200::KK200::KK200: Lili çok şişgo çoook arada bakıp yiyip içtiklerinizi örnek almaya çalışıyorum 🙈
Arada gel sohbet edelim,sınava hazırlık nasıl gidiyor calısabiliyor musun 😊
Geceleri çalışıyorum biraz uykusuz kalıyorum o yüzden çok verimli olmuyor gibi hissediyorum, sabahları çocuk çok erken kalkıyo o yüzden uyuyamıyorum malesef canım yine de hiç çalışmamaktan iyidir ;)
Sizleri seviyorum muhabbete bi sardırınca burdan ayrılamıyorum bn de hiç ses etmeden girip çıkıyorum arada :KK70:

bi gideyim bakalım ne diyecek .... aslında buradan güzel motive yeri yok vakit bulamıyorum... birazdan çıkacam kızımı almaya , eve gelip kıza banyo yaptırıp yemek yapmaya başlayacam akşam ders ödev derken pilim bitiyor... hep aklımdasınız :KK200::KK200::KK200: burada hava 37 derece çok sıcakkkk hergün kıza duş aldırıyorum..
Cook sıcakmıs orası yaaa biz burda üşüyoruz :))
Gercekten cok yogunsun canım kolay gelsin belki kısa dogru biraz daha azalır yogunlugun kızın ödevlere ve okula iyice alısır 😊

:KK200::KK200::KK200: Lili çok şişgo çoook arada bakıp yiyip içtiklerinizi örnek almaya çalışıyorum 🙈

Geceleri çalışıyorum biraz uykusuz kalıyorum o yüzden çok verimli olmuyor gibi hissediyorum, sabahları çocuk çok erken kalkıyo o yüzden uyuyamıyorum malesef canım yine de hiç çalışmamaktan iyidir :KK66:
Sizleri seviyorum muhabbete bi sardırınca burdan ayrılamıyorum bn de hiç ses etmeden girip çıkıyorum arada :KK70:
Kesinlikle canım hiç calısmamaktan cok cok iyidir,
Sen elinden geleni yap inşallah istediğin puanı alırsın canım 🙏

Nedir bu ketonejik diyetin mantığı canım. Çok gördüm ama araştırmadım hiç.
Hiç bir fikrim yok😄tavuklu nohutlu pilav ilgimi çekti sadece😂
pastelfit pastelfit den hiç örnek almamış arkadaş :KK70:
O ne ki😁
Günaydın sebnemcim 😍
Reglin etkisidir bu arada cokk gecmis olsun daha toparlayamamıssın bol bol dinlen❤
Ayy sabah 2 saat uzandım, çok kıvrandım. Şimdi cam siliyorum :KK70:Oldum rahatladım çok şükür 🙏

Hayırdır eltim, ne yaptı kendini bilmez o kadın. Geleyim hemen desteğe.
Tuvaletin yüzüne peçete atarak gidiyor hemde temiz peçetelerden bende peçeteye tekme vurdum evinizdedemi böylesiniz çok merak ediyorum dedim dönüp bakmadı birşey söylemesini bekledim söylemeyince elimden kurtulmuş oldu :p

Gözün aydın canım sevindim.
Bana ikisi de uyar sen karar ver 😂

Sağol canım ❤
Bazen fazla yüklenebiliyorum da ondan sordum canım, gönlümüzden ne geçerse öyle yaparız. Spor yapabilecek misin sen de. Ben bugün leslie ve yürüyüş planlıyorum.

Back
X