- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kücük bi dilim yersin canım dengelersinKızlar birazdan iki arkadaşım gelecek işyerime ben çıkamıyorum diye burda küçük bi doğumgünü kutlaması yapacaz pasta alıp gelecekler yemesem ayıp olur napsam bilemedim fikir verin
Süpersin canım
Cook iyisin ben o kadar duramıyorum :))Süpersin canım
Ben akşam eşime saniye tut arada ben sordukça söylersin dedim. Bi ara sordum 65 saniye dedi hay maşallah dedim heyecandan dengemi kaybettimbu gün yine yapacağım inşallah
Saniyeye bakarken ben de duramıyordum canım. Nasıl durdum ben de anlamadımCook iyisin ben o kadar duramıyorum :))
Bende. Bakmadan yapayım yarın bakalım kac saniye duracagım :))Saniyeye bakarken ben de duramıyordum canım. Nasıl durdum ben de anlamadım![]()
Tebrik ediyorum canım çok güzel. Ben daha eve gitmedim canım, bugün 10bin adım attım gündüz. Akşam da leslie ve pilates düşünüyorum canım, yapınca yazarım.sonngulen 30 dakika eliptik, 1 dakika plank yaptım
Biz 1,5 dakikada patladıkBen de plank başlıyım bugün, listedeki sürelere göre giderim, bakalım kaç gün yapabiliyorum.
hadi bakalım başla bende gaza gelirim inşallah bende tık yokkkağzımda bir diiyet lafı ama icraat yokkkk canım sıkılıyor artık...
Bende 65e düştüm.. 67-68de bi sene korudum.. ramazandan kilo almaya başladım.. ilaçlar, tatlı sevmem, iştahım açıldı.. dur demem gerekiyordu...Evet canım 74 kiloyu gördüm 2016 yılında top gibi bişi oldum o gün karar verdim sonra 51 e kadar düştüm ama işte rahatlıkla 58 i yine gördüm
Günaydın canım ❤
Hafta sonunu eksi ile kapatmıssın cumaya 60 lı rakamları göreceksin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Cokk sevindim senin adına canım artıyıda dert etme cumaya kadar atacaksın
Hayırlı günler ablacım ❤
Reglin etkisi ile bu rakamdasın cumaya kadar reglde olursan gercek kilonu göreceksin
Sonucların güzel cıkmasına cokk sevindim canım ❤
Günaydın sebnemcim![]()
Reglin etkisidir bu arada cokk gecmis olsun daha toparlayamamıssın bol bol dinlen ♥
Günaydın canım tebrik ediyorum hafta sonu cok güzel eksi ile geldin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım hosgeldin ❤
Herkes adet miVatana millete hayırlı olsun hepimiz kırmızı halıya girmiş bulunuyoruzkız senin kaçamak yapınca kuş dilin korabiye pağoça varya onu didimdi
![]()
Hımm ben de bi inceliyim ilginçmiş.Ketojenik diyet, çok düşük karbonhidrat içeren fakat yüksek yağ barındıran bir diyettir. Bu diyet çeşidi karbonhidrat alımını büyük ölçüde azaltmayı ve bu kesintiyi yağ ile değiştirmeyi amaçlar. Karbonhidrattaki bu azalma, vücudunuzu ketoz adı verilen bir metabolik duruma getirir. Bu metabolik fazda, vücudunuz enerji için yağ yakma konusunda inanılmaz derecede istekli hale gelmektedir. Aynı zamanda vücut yağı karaciğerde, beyne enerji sağlayabilen ketonlar haline getirmeye başlar.
Kısaca böyle bir şeymiş, ben bir araştırayım bunu. Bu arada daha önce hastalıklarla ilgili bir program izlemiştim, bu tarz beslenmeyle epilepsi hastası bir çocuğun nöbetlerini ortadan kaldırmışlardı.
Hayranlıkla izledim sizi çok iyi gittiniz.Biz 1,5 dakikada patladık![]()
BEnce sen hiç başlama şimdi en azından 2 ay geçsin ameliyat üzerinden. Benim 10 ay oldu benim bile dikişlerim sızlıyor allah korusun senin çok yeni. Yürüyüş yap şimdilik sen.Hayranlıkla izledim sizi çok iyi gittiniz.
10 bin adım çok iyi amaTebrik ediyorum canım çok güzel. Ben daha eve gitmedim canım, bugün 10bin adım attım gündüz. Akşam da leslie ve pilates düşünüyorum canım, yapınca yazarım.
Kapalı ameliyat oldum canım, diğer türlü daha toparlanmamis olurdum sanırım. Düşündüğün için çok sağol canım biraz daha beklemek mantıklı olabilir onun için ama Leslie yaparım sanırım.BEnce sen hiç başlama şimdi en azından 2 ay geçsin ameliyat üzerinden. Benim 10 ay oldu benim bile dikişlerim sızlıyor allah korusun senin çok yeni. Yürüyüş yap şimdilik sen.
AyySabah kahvaltım saat 11.00
1 tane domates
Yarım salatalık
1 dilim çörekotlu peynir
1 dilim beyaz peynir
5tane yeşil zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak şekersiz cay
Öğlen ve akşam yemeği gündeydim saat15.15
2 kaşık yeşillikli patates salatası
2kaşık kuskus salatası yeşillikli
Yarım poğaça
1 tane paçanga böreği patatesli
1çatal kek begenmedim yemedim
1 yemek kaşıgı un helvası
4 bardak şekersiz cay
Ara ögün saat 20.15
2kaşık yoğurt
2 kasık müsli
Elde yiyen yolda acıkırmış acıktım bunları yedim
2 litre su
20dk sabah yürüyüş
20 dk akşam yürüyüş
Afiyet olsun canım çok güzel.Bugünkü menü
11.30 Haş.yumurta, üç çeşit peynir, üç zeytin, domates, salatalık, marul, bir kaşık reçel, bir kaşık bal , bir buçuk dilim köy ekmeği, sınırsız çay
13.30 Sade Türk kahvesi
18.30 Bir tabak etli nohutlu bamya, bir kase yoğurt
20.00 ve 21.00 Birer büyük kupa yeşil çay
İki litre su, 8540 adım
Afiyet olsun canım. Akşam az olmuş.10 ekim
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta 1/4 dilim ekmek zeytin peynir
Saat 10 beyaz leblebi ( bir avuçtan az)
Saat 13 bir porsiyon fırında köfte, küçük bir kase çorba
Akşam çiğ fındık
1000 ml su, 15 dak tempolu yürüyüş @Elhan
Afiyet olsun canım.Bugünkü menüm
Sabah 8.00 İki yumurtali lorlu omlet, domates, salatalık, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Karışık çiğ kuruyemiş küçük bir kase, çay
17.00 Etli bamya, bir bardak ayran, taze nane
20.00 Yeşil çay iki fincan
10891 Adım
İki litre su
@Zipzip-
Afiyet olsun canım. Pes etme, zararın neresinden dönsen kardır öyle düşün.12 Ekim Menüsü
8:30 = Yumurta salatası, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
11:30 = 1 küçük muz, 3 kaşık yoğurt
13:30 = 4 kaşık etli patlıcan yemeği, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:30 = 5 badem, 1 kuru incir, 3 kaşık yoğurt
17:30 = 1 kase ayran çorbası, 1 dilim etli pide
Su: 2 litre
Spor : Yok
Diyetisyen listesi, akşam pide olmadı tabi ki. Diyetten kopuyorum kızlar, motive olamıyorum![]()
Afiyet olsun canım.12 Ekim menü
11.00 2 parca peynir 7 zeytin domates salatalik şekersiz çay 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi 1 küçük lokum
18.00 1 tabak etli bulgur salata 1 kase yoğurt
Su 2lt spor yarim saat pilates
Afiyet bal şeker olsun canım11 ekim cuma
Sabah10.00
Yatım tabak domates sosu
2 kalık pekmez
Yarım ceviz
1 fit salam
Labne
1.5 dilim tb ekmek
Ara15.00
Yarım nar
Akşam
Tb makarnadan peynirli makarna
Tarhana çotbası yarım kase
Su2 lt
Spor leslie 3 mil(2 defa yapıldı)
Zipzip-
12 ekim cumartesi
Sabah09.00
1 dilim beyaz ekmek
1 tabak yeşil zeytin salatası
Fit salam
Pekmez ceviz
Ara14.00
Yarımdan az ekmekte kokoreç
Ayran turşu
Akşam19.30
1 üçgen dilim hatay kebabı
Cacık
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim yaş pasta
1 avuç çekirdek
☻☻☻
Şimdi zipzip gebertecek beni öğleden beri dışarda olunca böle oluyoreşimle arkadaşlarımızla beraberdik
Su.2 lt
Spory geç geldik yapamadım bugün telafi edeceğim bacaklarımın ağrısıda geçti
Zipzip-
Afiyet olsun canım.Sabah saat 7
2 gün kurusu
2 tane kayısı
Sabah kahvaltım saat 8.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 dilim peynir
5tane yeşilzeytin
1 dilim beyaz ekmek ekmegim bitmiş
2 bardak çay
Öğlen yemeği saat 12.00
2 kaşık menemen
3 tane zeytin
1 çatal patates salatası
1 dilim ekmek
3 bardak çay
Akşam yemegim saat 15.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
3kaşık barbunya
3 kaşık tavuklu pirinç pilavı
Karışık salata
Ara ögün saat 19.00
2 tane Yulaflı püskövit
3 bardak şelersiz çay
2 litre su
Spor yok ama sabah 6.50 den beri ayaktayım
Afiyet olsun canım çok güzel.Kızlar iyi geceler, 13 ekim menüm;
Sabah 11:00 kahvaltı 1 dilim chia tohumlu tt ekmek, 1 kk peynir, 1/4 kk kaşar, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 küçük şekersiz çay
13:00 1 armut
14:30 1 küçük yerli muz, şekersiz duble damla sakızlı türk kahvesi
18:15 akşam yemeği 150 gr kadar yağsız tavada pişmiş tavuk göğsü( mantarlı, biberli) , 2 kepçe mercimek çorbası, 3 yk yoğurt, salata
2.5 lt su
11665 adım atıldı (8 km tempolu yürüyüş).
Gece yatmadan sade soda ve kiraz saplı form çayı içeceğim. Su içmeye devam ettiğim için 3 lt geçerim muhtemelen.
Afiyet olsun canım.13 ekim
Sabah 6: bir şişe soda bir mandalina
Sabah 11: iki sütlükahve
Saat 15.30 bi küçük kaseye yakın kuruyemiş, küçük bir parça peynir, bir tane mandalina
Saat 18: fırında ve kızartma sebze, az kıymalı yumurta
48 dakika tempolu yürüyüş bir litre su-soda
Kızlar tam hatırlamıyor olabilirim eve geldim aceleyle pasta yaptım çocuklara, yemek hazırladım. Hatırlayabildiğim bu kadar....
Afiyet olsun canım.13 Ekim Pazar
Sabah 9.00 Bir kaşık lor, peynir, beş zeytin, bir buçuk haş.yumurta, maydanoz,nane, salatalık, domates, bir tatlı kaşığı kayısı reçeli, yarım dilim tb ekmeği
10.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Dört kaşık patlıcan,biber ezmesi, üç misket köfte ( güveçte pişirilmişti, patates püresini yemedim), iki fırın tavuk pirzola, bir küçük dilim ballı kabak tatlısı, bir kepçe çorba
17.00 Filtre kahve
20.00 İki büyük kupa yeşil çay, minik bir kase kuru dut, findik, kabak çekirdeği
Suyu az tükettim günübirlik Kocaeli'ne gitmiştik. Yollarda ve misafirlikte sıkıntı olmasın diye.
Bir buçuk litreyi geçmemiştir.
Spor yok.![]()
Afiyet olsun canım.Sabah10.00
1 rafadan
Labne
1.5 dilim kepekli ekmmek
Pekmez ceviz
Yeşilsoğan
Akşam19.30
Mangalda 1 şiş sucuk 1 şiş kuşbaşı
1 bardak ayran
Bol salata